Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צוות לעניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מאוד חשובה שמטרידה אותי עוד משנות ה-80:

למה כשצוות לעניין בונים רכב / משאית , אז הם צובעים את הג'נטים בספריי כסף?

הרי גם ככה הרכב הולך להתפוצץ בשלב כלשהו , וגם ככה תמיד הם בונים אותו

כשהם בסכנת חיים אין זמן לדברים כמו צביעת ג'נטים....

למי אכפת מה הצבע של הג'נטים? :lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלה מאוד חשובה שמטרידה אותי עוד משנות ה-80:

למה כשצוות לעניין בונים רכב / משאית , אז הם צובעים את הג'נטים בספריי כסף?

הרי גם ככה הרכב הולך להתפוצץ בשלב כלשהו , וגם ככה תמיד הם בונים אותו

כשהם בסכנת חיים אין זמן לדברים כמו צביעת ג'נטים....

למי אכפת מה הצבע של הג'נטים? :lol:

אולי כי זו (עוד) סידרת טלויזיה אמריקאית תלושה מהמציאות :?::roll:

אגב, לפי יכולת הנהיגה של הכוכבים - אפשר היה לחשוב שכל האמריקאים שרק אתמול עלו לראשונה על ההגה הם אמני שליטה בהיגוי יתר משובחים... קצת פרופורציה, הם באמת חושבים שכל בנאדם שם יודע לנהוג כמו שמציגים את זה? אפילו האיש הכי פשוט שם יודע לעשות J-Turns, פליקים והחלקות מטורפות... למה זה לא גם במציאות כאן בארץ? :lol:

פורסם

שים לב!

הם תמיד בונים כל מיני כלי מלחמה על כלי רכב אמריקאיים ישנים, ותמיד הדבר המוזר הזה מתניע בפעם הראשונה, ונדלק בלי בעיות.

זה לא הטריד אותך?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ככה זה במדע בידיוני :)

אמריקאיות מתניעות במכה ראשונה

צרפתיות נכנסות למוסך רק לטיפול שוטף

גרמניות בעלות עיצוב מעורר השראה

ואיטלקיות לא מחלידות

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

מה פיתאום!

ג'אנטים מבריקים זה דבר הכרחי לפיצוץ ראוי לשמו,

כמו שמיכנסי עור צמודים או חצאיות מיני הכרחיות ללוחמות קונג פו,

כמו שגבר אחד או בחורה אחת בפיג'אמה מחסלים צבא שלם,

כמו שמישהו נוהג בקו ישר מעל 180 נחשב נהג אלוף,

כמו שמספיק עמוד טלפון ליגרום לאוטו שניכנס בו ב 30 קמ"ש להיתפוצץ פיצוץ גרעיני,

וכו' וכו'....

פורסם

אז ככה... בגלל שאני מכיר אישית את אחותו של BA באראקוס... (יצאתי איתה כמה שנים כשגרתי בUS) אני אספר לך את הסיפור:

ידוע לכולנו , או יותר נכון לאמריקאים שבינינו , שסמית' הוא אחד מנהגי הדראג-רייסינג בUS...

את האהבה שלו לתחום הוא מבטא גם בסידרה ברכבים הנהדרים שבהם הצוות נוהג , מסחריות ספורטיביות , קורבטים "ספורטיביות" וכל מיני יצירות אמריקאיות מדהימות...

הצביעה של הג'אנטים באה לסמן - אם תרצו או לא - את הרגש שמרגיש סמית' כלפי מדינת ישראל... הספריי בו הם משתמשים (חדי העין הבחינו בו כבר בפרק בו הם מצילים את הנערה ואת אביה מידי הבחורים הרעים) הוא ספריי ויקאנד , אותו ספריי מוכר בו משתמש איציק-בלאט מהפורום...

ומכאן - the A team יודעים שאין להם זמן , ושהרכב ייכנס ליוסי מליטל בסוף הפרק... אבל מה לא עושים בשביל קצת הפגנת פטריוטיזם ישראלי במיטבו?????

הבהרה: תגובה זו נכתבה לאחר מחסור באספקת הכדורים שאני לוקח....מצטער.... :twisted:

:-)

פורסם

אני דווקא המום מדבר אחר שם..

לא משנה אם הג'יפ יתהפך, יתגלגל, יתבע, וגם בנוסף יתפוץ, תמיד, אבל תמיד, אף אחד לא ימות\ יפצע.. האמריקאים פשוט סופרמנים!!!!!!!!!

:D

פורסם

כולם מתבקשים להירגע ומהר.

חניבעל היה בשבילי כמו האבא כסוף השיער שתמיד רציתי.הקוליות הטיבעית שלו,שנבעה מעישון סיגארים ושימוש במשפט i love it when a plan comes together עשו את הילדות שלי מאושרת טיפה יותר.

פייס היה הגבר שתמיד רציתי להיות-שרמנטי,בלונדיני,חטוב,נאה,מוקף בלונדיניות צבועות שיער תואמות סמנטה פוקס (שנות ה80).גבר אמיתי.

בי איי. נו... שויין. מי לא רצה להיות קצת בי איי? אני רציתי תמיד להיות קצת בי איי. ביריון מגודל מבחוץ,עם תספורת שמהווה מחווה לסקס פיסטולז,גורמטים של ערסים והכי חשוב-אישיות קשוחה שמופרעת לעיתים ע"י פירצי אנושיות מפתיעים (גם אני פחדתי פעם לטוס).

איזה זין שבסוף יצאתי מרדוק...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

if you have a problem and no one else can help,maybe you can hire- THE A TEAM....

טה טה טה טה...

עוד שעה מגייור!!!

בכלל,אתם מכירים את חניבעל (שנפטר בנתיים),פייס (תפקידים קטנים בקולנוע),מרדוק (קומיקאי מצליח) ובי איי (החלים עכשיו מסרטן.כתב ספר) מערוצי הכבלים.

אני עוד מכיר את זה מהערוץ היחיד שהיה שווה משהו כשהיתי ילד...

מידל איסט טלוויז'ן

עד היום כשיש מגייור אני מחפש את שלושת המשולשים הירוקים בצד ימין למעלה.

בשביל לראות מגייור ומגנום פי איי היתי מוכן לסבול "סופרבוק" ותכניות של מטיפים ישועיים.

hail mary,full of grace,blessed are thou amongst wemen......

פורסם

ת'אמת גם אני גדלתי עליהם , היה פשוט חבלז, מעניין אולי יעשו A TEAM 2003

במקום בואן המסריח שלהם הם ינסעו על איזה ניסאן עם מנוע V6 או V8

ויפוצצו איזה כמה לאנטאיכסים או מולטיפות

פורסם

אפשר גירסה ישראלית.

נתי רביץ יהיה פייס.

נאור ציון יהיה בי איי.

גיל ססובר יהיה מרדוק.

טומי לפיד יהיה חניבעל.

יעל בר זוהר בתפקיד הבלונדיניות (חולה עליה).

במקום הוואן של בי איי יהיה להם ברלינגו.

יעשו מזה מחזמר. משהו לפסטיגל... בסגנון מרי לו.

אייטם מעניין ל"פנאי פלוס"...

ד"א-מישהו זוכר את הפרק שהם שמו לוואן של בי איי ניטרו?

פורסם
if you have a problem and no one else can help,maybe you can hire- THE A TEAM....

טה טה טה טה...

עוד שעה מגייור!!!

בכלל,אתם מכירים את חניבעל (שנפטר בנתיים),פייס (תפקידים קטנים בקולנוע),מרדוק (קומיקאי מצליח) ובי איי (החלים עכשיו מסרטן.כתב ספר) מערוצי הכבלים.

אני עוד מכיר את זה מהערוץ היחיד שהיה שווה משהו כשהיתי ילד...

מידל איסט טלוויז'ן

עד היום כשיש מגייור אני מחפש את שלושת המשולשים הירוקים בצד ימין למעלה.

בשביל לראות מגייור ומגנום פי איי היתי מוכן לסבול "סופרבוק" ותכניות של מטיפים ישועיים.

hail mary,full of grace,blessed are thou amongst wemen......

אל תשכח את הימים שהיו אומרים בטלויזיה : "פיל מוסלסל מקגיוור".

מה שמביא אותי לשאלה נוספת שמטרידה אותי לא פחות : האם מקגיוור היה הומו?

כל פעם הוא מציל כוסית אחרת ולא עושה איתה כלום :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כולם מתבקשים להירגע ומהר.

חניבעל היה בשבילי כמו האבא כסוף השיער שתמיד רציתי.הקוליות הטיבעית שלו,שנבעה מעישון סיגארים ושימוש במשפט i love it when a plan comes together עשו את הילדות שלי מאושרת טיפה יותר.

פייס היה הגבר שתמיד רציתי להיות-שרמנטי,בלונדיני,חטוב,נאה,מוקף בלונדיניות צבועות שיער תואמות סמנטה פוקס (שנות ה80).גבר אמיתי.

בי איי. נו... שויין. מי לא רצה להיות קצת בי איי? אני רציתי תמיד להיות קצת בי איי. ביריון מגודל מבחוץ,עם תספורת שמהווה מחווה לסקס פיסטולז,גורמטים של ערסים והכי חשוב-אישיות קשוחה שמופרעת לעיתים ע"י פירצי אנושיות מפתיעים (גם אני פחדתי פעם לטוס).

איזה זין שבסוף יצאתי מרדוק...

גדול!

רצה אבא חניבעל,

להיראות שרמנטי כמו פייס,

חזק כמו בי.איי,

ויצא - הטייס היחיד בסידרה :lol:

אגב, אני עדיין לא מבין איך הם מצליחים להניע כל פעם מסחרית אמריקאית משנות ה- 80, והוא לא מצליח להניע אלפא רומאו משנות ה-90, למרות שיש לו יותר זמן, יותר אפשרויות, והוא מוציא הרבה הרבה יותר כסף. :roll:

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...