Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! קצת ריענון בפורום שיפורים שהפך לאחרונה לפורום צמיגים :)

לאחר 5 שנים 3 בלוקים ואינספור ראשי מנוע הגעתי לסטאפ הבא:

בלוק 1242 היישר מפונטו 75, גיר 5 הילוכים מקורי של הביאנקי (מנוע פייר 999),

ראש פייר 999 קרבורטור בודד וכויל מקורי של הy10.

ועכשיו לתכלס, ברשותי הראש הזרקה רב נקודתית אך התייאשתי מהמחשב והאימובלייזר המקוריים ולכן חזרתי לראש קרבורטור.

השאלה היא האם כדאי לבנות על הסעפת של ההזרקה צמד ווברים גרגרניים ואולי גם לגדוש, או שיש דרך כלשהי לפתוח / לעקוף את המחשב הזרקה (אופציה זו כבר דיי נשללה, מדובר על הרבה יותר מדיי התאמות)?

בכל מקרה, הכיוון הוא ווברים, שאני בספק אם מערכת ההצתה החביבה והזקנה של מנוע פייר 999 תדגדג אותם.

תרגישו חופשי לתת עצות על סטאפ הגיוני מבחינה מעשית, וכן אני יודע שזה בור של כסף ושההשקעה לא תחזיר את עצמה ושאני לא שפוי.

תודה רבה מראש!

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

גם בפיאט קלאב וגם כאן אף אחד לא יכול לזרוק עצה? עצוב שכל תרבות השיפורים היא סביב vag והונדות בלבד

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

שמע עם ההודעה השנייה אני אולי יסכים.

אני בטוח שיש כמה טיונרים שיכולים לכייל מחשב, אבל לך על ניהול עצמי אם הינך כבר חושב על טורבו.

פורסם

העצה שלי, היא בטח לא מספקת אבל לדעתי שם תמצא את כל התשובות לשאלות שלך, מוסך אוטואיטליה אשר נמצא בסגולה בפ"ת.

מתמחים באיטלקיות ובשיפורים, כמובן כולל רכבים ישנים למיניהם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לרכב שלך היתה גירסת טורבו מקורית. במקום להסתבך עם כל מיני אלתורים, הייתי מתחיל מבדיקה של אילו מכלולים בדיוק היו בה וכיצד ניתן להשיגם.

זה הרבה יותר פשוט וכנראה גם יעיל מאשר לקחת מכלולים שכלל לא תוכננו לרכב הזה ולשבור את הראש איך לבצע את ההתאמה.

ראה כאן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

במקרה כזה אני אולי יציע יותר הרבה מאלעד, אבל יותר מסובך, קח מנוע של פונטו gt, חפש עליו מידע שזה משהו שאתה כן יכול להשיג, בדוק אפשרות הרכבה קומלקט, אגב לא מזמן מכרו מנוע כזה, לדעתי אם טכנית זה אפשרי זו האופציה היותר טובה כרגע, גם בגלל הזמינות היחסית.

פורסם

למה להסתפק בפונטו GT? אני שמעתי שמועה שמסתובבת A112 עם מנוע של מיטו. השאלה היא מהו התקציב של פותח השרשור ועד כמה הוא מוכן להרחיק לכת בשינויים והתאמות שיידרשו ממנו במסגרת הפרוייקט הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גלשנו מהנושא קצת, אבל תודה על הנכונות!

השאלה היא אם איך אני משפר את ההצתה אחרי שאני מתאים שני קרבורטורים כפולים ומשאבת דלק 2.5 באר.

הבנתי שיש כל מיני מוצרים של msd ודומים אבל איך אדע מה מתאים למנוע שלי?

עם המנוע הנוכחי אני אשאר בכל מקרה. בלוק 1242 של פונטו, מסדרת מנועי fire של פיאט.

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

• תוכן חדש...