Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30 יום באירופה-איך עושים את זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני וחבר חשבנו על לעשות 30 יום באירופה ואנחנו קצת צריכים הכוונה אם איזה רכב לעשות את הטיול.

נסגרנו על ספטמבר הבא[2014].

עכשיו חשבנו על מספר אפשריות:

1: להשכיר רכב-

האם יש רכבי ספורט זולים להשכרה, גולףGTI, פונטו אברת', סוויפט ספורט, קורסה OPC,מגאן ספורט, מיטו ?

פנינו לחברות הגדולות בארץ שהן גם ביו לאומיות AVIS,HEARTZ,שלמה סיקס ועוד. ואין להם מושג על מה אנחנו מדברים.

יש חברות בחו"ל שיכולות לעזור לנו?

2: לקנות רכב בחו"ל-

חשבנו לקנות רכב באיזור הולנד-גרמניה ואז יש לנו רכב משלנו לחסוך על ההשכרה אבל, זה קשה יותר ממה שזה נשמע.

צריך לקנות שם לוחיות רישוי שזה לא אפשרי לתיירים, יש לנו חבר בהולנד שיכול לקנות לנו אבל אם יקרה משהו זה קצת

בלאגן[לא רוצים להסתכן כמובן!!]

3: לצאת עם רכב מהארץ-

מישהו יודע מה הפרצודורה לזה

וכמה זה קל/קשה?

תודה מראש על העזרה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

שלום, לדעתי עליך להתמקד בהשכרה אלא אם יש לך קשר טוב בחו"ל שיפעל לרכישה, תקון מכירה. זמן הוא כסף.

מחברת הרץ אני אישית נמנע לחלוטין בשל חווית שרות לא טובה בארץ ובחו"ל.

שלמה סיקסט בד"כ יקרים, לפחות מנסיון שלי. אפשר לבדוק חוץ מאויס גם אופרן, אלאמו [שם כדאי לדבר עם יונית], גם יורופקאר אם עדיין פעילים[לא זוכר]ועוד חברות שאנשים יציינו.

באיטליה, לחלק מן החברות יש קטגוריה יחודית של אלפא מיטו אבל היא דיזל וכך גם מכוניות נוספות יקרות יותר. מאידך, בטיול ארוך דיזל יחסוך המון.

ניתן ליצור קשר ישיר עם סניפי החברות בחו"ל ולבחון אפשרויות.

פנה לדני ג'י הכותב בפורום, כמדומני הוא מכיר אופציות נוספות. אני מניח שתקבל עוד תגובות מלומדות משלי.

בלי קשר, אם יורשה לי, חודש הוא זמן רב. כדאי למצוא עוד מוקדי פעילות מעבר לנהיגה. תהנו.

פורסם
שלום, לדעתי עליך להתמקד בהשכרה אלא אם יש לך קשר טוב בחו"ל שיפעל לרכישה, תקון מכירה. זמן הוא כסף.

מחברת הרץ אני אישית נמנע לחלוטין בשל חווית שרות לא טובה בארץ ובחו"ל.

שלמה סיקסט בד"כ יקרים, לפחות מנסיון שלי. אפשר לבדוק חוץ מאויס גם אופרן, אלאמו [שם כדאי לדבר עם יונית], גם יורופקאר אם עדיין פעילים[לא זוכר]ועוד חברות שאנשים יציינו.

באיטליה, לחלק מן החברות יש קטגוריה יחודית של אלפא מיטו אבל היא דיזל וכך גם מכוניות נוספות יקרות יותר. מאידך, בטיול ארוך דיזל יחסוך המון.

ניתן ליצור קשר ישיר עם סניפי החברות בחו"ל ולבחון אפשרויות.

פנה לדני ג'י הכותב בפורום, כמדומני הוא מכיר אופציות נוספות. אני מניח שתקבל עוד תגובות מלומדות משלי.

בלי קשר, אם יורשה לי, חודש הוא זמן רב. כדאי למצוא עוד מוקדי פעילות מעבר לנהיגה. תהנו.

תודה, כבר דיברנו עם דני ולא חידש לנו מעבר למה שרשמתי ואתה רשמת. למרות שהוא עזר המון.

תודה דני!

אני בשבוע הקרוב שולח מיילים לכל החברות.

לא מעניין אותנו משהו אחר חוץ מנהיגה :) כל דבר אחר זה בZבוז זמן.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

דני ג'י מכיר חברות נוספות שלא ציינתי כאן. כמובן גם כבישים. ניתן גם לפנות טלפונית למי שציינתי.

ראיתי שפתחת שרשור מקביל[מדוע שניים?] קיבלת עצה מרזמל.

באשר לנהיגה כחזות הכל, מסלול טוב יקח אותך מן הסתם לאיטליה, שוויץ, אולי אוסטריה וסביר שגם צרפת[בטח גם גרמניה, אך עליה אדלג]חלק מהנופים ומאפייני הכבישים דומים עד כדי חזרה מסוימת על "אותו הדבר"

יש במקומות הללו עוד מלבד נהיגה כמובן , אבל כאמור איש איש וטעמו.

פורסם

סיקסט בגרמניה היא בעלת מחירים טובים. מומלץ לנסות. עדיף לדבר איתם ישירות ולא עם הנציגות בארץ. גם המחיר אגב משתנה בהתאם

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...