Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audison lrx

Celestra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמחור שערורייתי אם חדש כזה עולה 5300.

במחירים כאלה אפשר לרכוש 2 מגברים מיד שניה שעולים עליו ברמה וסוגרים את כל ההגברה ברכב לשנים ארוכות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

סרגיי.הדר זאת השפעה בין החזקות על האנושות. מישהואמר, פה גם לא ברור מי, מה הידע שלו...

דוגמה שאני יכול לתת, סיגריה אלקטרונית. בערוץ 2 עשו כתבה, ראיתי אותה. דיברו 5 דקותכמה זה רע. דיברו עם 3-4 אנשים, הם משתשים/ השתמשו. מהדברים שלהם לא ברור כלום, לא יודע מי הם בכלל. אבל בסוףכל הבולשיט של 5 דקות, קבעו שזה מזיק. כי אין אישור ממסרד הבראיות, וסיגריות זה הפך לבריא?? מה אתם חושבים? אחרי כתבה כמה היא השפיע על ההדר שלנו? זה רק דוגמה.

אתם צרכים לבדוק בעצמכם ולא תמיד טוב מה שכולם משתמשים.

מהגם, טוויטר שלי לא מפורסם מספיק, אני לא חושב שאני יוכל למכור אותו בכלל פה. כמו שיש פה קרסאדו ועוד ועוד מיוד פשוט נהדר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
Audison voca av k6 אבל כנראה אני יקנה את ה 4.5 הסב זה audison av 12 בקיצור אני מכור אודיסון

חברה בנוסף לזה אני מוסיף קיט חיווט 2 גייג׳ והכל ב 8500 מה אומרים?

😉

פורסם

כבר כתבו לך כמה פעמים ואני אישית שאין שום פסול ביד שנייה ואדרבא מחזקים את הבחירה הזאת כי באותו מחיר אתה משתדרג בכמה וכמה רמות מעל.

כמו שאמרתי לך ברמקול אחריות היא רק על דפקט ייצור שתזהה גם ככה בהתקנה ומעבר לזה כל מה שיכול לפגום בו מבטל את האחריות.

בדיוק אותו דבר כמו שתקנה רמקול יד שנייה ויקרה לו משהו, בשני המקרים אין לך אחריות.

בקשר למגברים המצב יותר טוב, הבלאי שלהם מאוד קטן, אם תקנה אחד מחברה טובה סביר שיחזיק מעמד שנים על גבי שנים והבדיקה מאוד פשוטה, חבר אותו ותן לו לעבוד.

שחק גם עם הגיינים והכפתורים שהכל תקין וסע לשלום.

נצל את הכסף שלך.

פורסם

אני הייתי קונה מגבר יד שנייה, RCA מחו"ל, קבל רתכת 25ממ"ר וקומפוננט לפי הטכם כבר ונשאם עם כסף להתקנה וקמה שקלים

פורסם

mefisto תתפלא אתה יכול, השאלה באיזה מחיר :lol:

וסיגריה אלקטרונית אני מאדה כבר שנה, ותאמין לי שלא רוצה לחזור, הכל עניין של אינטרסים.

לגבי בטיחות מקניה ביד שניה, כבדהו וחשדיהו. תשאל תבדוק ... לא חסר אנשים ישרים שאין להם מה להסתיר, כמובן שציוד יקר כדאי מאוד לדעת מה אתה מחפש לפני שאתה קונה, בדיוק כמו רכב.

אתה רוצה להגיד לי שכל רכב הוצאת רק מהחברה???

פורסם
mefisto תתפלא אתה יכול, השאלה באיזה מחיר :lol:

וסיגריה אלקטרונית אני מאדה כבר שנה, ותאמין לי שלא רוצה לחזור, הכל עניין של אינטרסים.

לגבי בטיחות מקניה ביד שניה, כבדהו וחשדיהו. תשאל תבדוק ... לא חסר אנשים ישרים שאין להם מה להסתיר, כמובן שציוד יקר כדאי מאוד לדעת מה אתה מחפש לפני שאתה קונה, בדיוק כמו רכב.

אתה רוצה להגיד לי שכל רכב הוצאת רק מהחברה???

הכל יד ראשונה אחי אני פדאנט רצח ומפחיד אותי כל הקטע הזה של יד שניה לא יודע להסביר זה אני!אי אפשר לדעת אם קרעו את המגבר או את הקומפוננט עדיין שנה או שנתיים אצל בנאדם אז יש בלאי וזאת לא אותה איכות כמו בהתחלה זה כמו לקבל בחורה בתולה רק אתה יודע מה עבר עליה!

😉

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי טוב. אני הייתי עם אלקטרונית יותר מ7 חודשים ולצערי חזרתי לעשן. הייתה הרגשה הרבה יותר טובה. אבל מסביבי המון אנשים אמרו ששמעו ממישהו שמע ממישו שזה מזיק.

כן, ללא ספק, טוויטרים של 800 ש"ח בחול למכור פה ב "אחי, 50 שקל אני מגיע" ? שישאר בבית )))

פורסם

חברה אני רוצה להבין אתם נגד אודיסון נגד המחיר בעד משהו אחר באותו מחיר?? מה בדיוק תסבירו את עצמכם יותר טוב אני ישמח מאוד אם תרכיבו לי משהו אחר יותר זול ויותר איכותי! חו

😉

פורסם

חברה אני רוצה להבין אתם נגד אודיסון נגד המחיר בעד משהו אחר באותו מחיר?? מה בדיוק תסבירו את עצמכם יותר טוב אני ישמח מאוד אם תרכיבו לי משהו אחר יותר זול ויותר איכותי! הדבר שהכי קורץ לי זה הקומפוננט חוץ מזה הכל בר שינוי אבל המטרה שהכל יתאים אחד לשני!

😉

פורסם

תגדיר מכיר לפחות להרכבת מערכת.

אתה צריך מגבר לקומפוננט וסאב בגישור? איזה סאב יהיה?

פורסם

אודיסון חברה מעולה, ציוד ברמה טובה... אבל המחיר מאוד יקר יחסית לתמורה לדעתי.

הם מהווים תמורה נהדרת לכסף משומשים אבל חדשים לא היתי רץ לרכוש...

פורסם
תגדיר מכיר לפחות להרכבת מערכת.

אתה צריך מגבר לקומפוננט וסאב בגישור? איזה סאב יהיה?

תשמע על הקומפוננט אני סגור מה שנשאר זה מגבר בטא נגיד ב 1500 גג וסאב ב 1000 וhu בעוד 1000 אפשרות ליד שניה גם אני יזרום בראש שלכם

😉

פורסם

לפותח השרשור .יש לך הזדמנות פז להגיע למפגש צפון בשישי הקרוב .

תתרשם וקבל החלטה. זה באמת יעזור לך.

אולי גם תפגוש את טייס הריסוס המהולל שלנו שבתקציב שלך יבנה לך מערכת על טהרת הדיבוריות...:lol:

אגב,לטייס קוראים יוני.

• תוכן חדש...