Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובה, שכחתי להוסיף עוד תמונה, על יד הדלת של הישרותים בצד השני, הולכת להיות עוד ארון (קומודה) ששם יהיה שטח האיכסון (בתמונה הראשונה רואים את הארון הנוסף יותר נכון חלק ממנו), דלת הזזה גם יכול להיות פתרון טוב, צריך לבדוק את זה.

לגבי מיקרוגל אין לנו צורך, היה לנו אחד ומסרנו אותו לחמותי, אותה הוא משמש לאיכסון ספרי בישול :-D

בעיקרון מתחת לשולחן יש מגירה ששם נמצאים כל המפות שולחן.

ליד המקרר יש ארון צר שהולך לעוף, ושם יעמוד המקרר החדש, הדלת שליד היא הדלת לירידה למרתף, ממול לדלת יהיה ארון אם כל החמורי ניקוי (כרגע יש את המדפים הללו).

בצד השני של המטבח (שטח העבודה) יש ארון עליון אבל הוא מתפרק לגמרי, מתחת לארון עבודה החדש תיהיה יחידת תאורה קטנה, פח אשפה יהיה מתחת לקיור וגם נשלף ברגע שפותחים את הדלת (זה גם המצב כיום).

השאלה איך להעביר את התנור ליחידה נפרדת? (הכיריים והתנור הם בכל מקרה יחידות נפרדות).

מה שלא רואים בצד שמאל של הארונית שתיהיה, יש את הארובה שמתחילה מהמרתף (לשם מתחבר גם הקולט אדים) ויש שם קטע כבר של קיר גבס

2013-04-07 15.20.52.jpg

2013-04-07 15.20.04.jpg

1.jpg

פורסם

אני כרגע בהליך של הזמנת מטבח לדירה חדשה - אמנם יותר גדול, אבל מסתבר שעדיין העיצוב לא פשוט.

העיצוב הסופי התפתח בהדרגה אחרי עבבודה עם 6-8 מעצבות שונות שכל אחת עשתה כמה איטרציות.

המטבח שלך אינו קטן אלא זעיר, לא ברור לי איך זוג עם ילדים יסתדר אתו.

מקרר של 360 ליטר הוא מקרר קטן מאד. נכון שאני רגיל לסטנדרט הישראלי (מתחיל ב-500 ליטר ורצוי 650-750 למשפחה) אבל בדוק היטב אם לא לבחור במקרר יותר גדול, נניח בסביבות 500 ליטר. והמנע ממקרר אינטגרלי - זה אולי יפה, אבל מבזבז המון מקום.

כנ"ל לגבי המדיח - משפחה תהנה ממדיח 60 ס"מ, אם יש לך אפשרות לדחוף אותו למטבח.

בשרטויטים שלך יש המון שטח מת - מדוע אינו מנוצל?

לגבי הנשלפים - אני בעדם, למרות שהם גורמים שטחים מתים בארונות פינתיים.מאוד לא נוח לחפש כלים בחלקים האחרויים של ארון, עם צורך להוציא את הכלים שבחזית כדי להגיע לאלה שמאחור.

משטח העבודה שתכננת בעייתי ביותר - למעשה אי אפשר לעבוד בסמוך לכיור. צריך ליצור מרווח מכסימלי בין הכיור לכיריים, לפחות 60-80 ס"מ. אם אין לך שום דרך אחרת הזז את הכיור לקצה השמאלי של המשטח ואת הכיריים לימני.

הטוב ביותר יהיה שתעלה היטלים של תוכנית המטבח, כולל של סביבתו. הרושם שלי הוא שיש לך לא מעט שטח לא מנוצל וכיון שיש לך מעט מאוד שטח אכסון חשוב מאוד לנסות למצוא עוד שטחי אכסון.

לגבי משטח העבודה - המלצתי היא גרניט. חד וחלק. בעבר היה לי משטח עץ, הוא אבד את צור די מהר. יש משטחים מלאכותיים (קוריאן, אבן קיסר ודומיהם), הם הרבה פחות עמידים מגרניט.

לגבי ריצוף - אני לא יודע מה מקובל ומה התקן בשויצריה, אבל לדעתי הטוב ביותר הוא קרמיקה או גרניט פורצלן, אני לא יודע עד כמה פרקט יהיה מעשי (יש כאן דיון של שמר) ולינוליאום נוטה להתקלקל מהר מאוד גם בלי כל הג'יפה של מטבח.

לגבי תאורה מתחת לארונות - זה פיצ'ר נחמד שעולה פרוטות, אבל אם יש תאורת תקרה טובה אפשר לותר עליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial - אני מודע שיש שטח מת, לצערי אחרי המון תיכנונים, וגם אם מעצבי פנים, זאת הדרך היחידה בלי לשבור את הכל ולהעביר את המטבח למקום אחר.

לבנתיים המקרר שלנו גם באותו גודל והוא אף פעם לא מלא, לגבי מדיח יותר מ45 פשוט לא נכנס.

השטח עבודה אמור להיות מאחורי הכיור.

לבסוף נלך על גרניט, לגבי הריצפה אני צריך לבדוק, מאוד רציתי שיש, הבעיה שבפינת אוכל יש כבר למינציה, זה יצור לי מדרגה.

לבנתיים אין תינוק (יש כבר לחץ מהאישה)

פורסם

אם לא פרקט, אז תעשה הדבקה, זה ירים לך את הגובה בס"מ וחצי, שים סף בקצה ואתה מסודר.

לגבי האשה - אותה עצה שנתתי כאן זה מקרוב - הכי חשוב לצאת בזמן ! :-D

• תוכן חדש...