Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אובכן לאחר שקראתי פה מעט באתר והחכמתי. מקווה לזכור את רוב הדברים שקראתי זה מאוד עוזר לאנשים שאין להם מושג וידע במכוניות.

אז סכום התחלתי אין לי האמתי ( מעוניין לכחת הלוואה בסכום 30-35K אבל אשמח לרכב טוב בתקציב פחות גם) אבל כל עניין הפרוקיט כמו שכתבתי בראש לא מפסיק לנדנד לי ברצון של רכב חדש\משומש שהוא בעצם שלי ואין לי תלות באף אחד לא בהוריי לא בחברייה ולא באף אחד אחר שאני תמיד שם למענו והוא לא כשאני זקוק לו.

זה רכב ראשון שלי והיתי רוצה רכב שיהיה אמין שיראה כמה שפחות מוסך שיהיה חסכוני בדלק בצורה סבירה 1\12 1\13.

אפשרי ידני אפשר אוטומט שיהיה נוח ונסיעה נעימה ואשמח למשהו מנוע 1500-1600 סמ"ק יעשחן לגבי הביצועים אני אדם שאוהב לנהוג יש בידיי הורי קורולה 09 ואני מאוד נהנה ממנה לפני זה נהגתי במאזדה3 08 וכך כנ"ל וכמובן בעוד רכבים רבים.

אני לא נהג שודים אבל אשמח לרכב זריז מעט או לפחות כזה שיוכל להאיץ מהר.

הרכב כנראה יהיה לנסיעות בין עירוניות ת"א חדרה וחזור פעם לשבוע שבועיים ונסיעות קטנות ליציאות בסופ"ש בעיקר.(אני מודע שפעם בשנה יהיה צריך להחליף דבר או שניים בגלל שיהיה חלק שניים בלאי בשנה כמו שקראתי במבמאר אחד פע ויצא שבשנה השקעתי על מוסך סביבות 4-5 אלף .אבל עדיין לא מעבר)

מאוד בתעניינתי ומוצאת חן בעני פוקוס 06 וביומיחד פוקוס 2005 וכמובן סיויק 07. ראיתי גם לנסר 2006 וניסן אלמרה2006 אבל אני לא יודע מה לבחור מה יתאים לי. אני מצד אחד מחפש רכב שיהיה שלי מצד שני בא לי סוג של פאר מוסווה רכב שאכח אצבע אותו לשחור או צבע ברונזה כהה מעט אשים ריפוד בז' נעים גלגלי מגנזייום שחור יפה חלונות שחור וזהו אהנה מהרכב וזה יהיה הפאר שלי.

מצטער על החפירה אבל אני לא יכול כל עניין הרכב כבר נורא מטריד אותי וזה הגיע לרמה של סיוטים בלילות . מקווה שסלחתם לי על החפירה ולקבל נקודות מבט שונות על אולי רכבים נוספים ופרספקטיבות שונות ממכם. אשמח לעזור לאחרים גם בידע אחר של רפואה ואולי דיני צבא מילואים וכל השאר במשפט הצבאי והמשמעתי.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם
שברולט אופטרה 08 יד 2 תוכל להתאים לדרישות ולתקציב.

ואני ציפיתי שתמליץ על מאזדה 3 :-P

טויוטה קורולה 2000 > דייהאטסו סיריון 2008 > טויוטה ספייס-ורסו 2013 > ?

פורסם

רבותיי אשמח לעןד המלצות ותגובות. בבקשה

פורסם

אם כבר הלכתם לכיוון הקטנות אז אם כבר זה המשפחתיות הקומפקטיות כמוi30 או b3 גולף. דברים בסגנון הזה

פורסם

יש דעות תגובות חברים???

• תוכן חדש...