Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת קודן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

תקופה ארוכה שברצוני להתקין קודן, אולי הוא לא באמת מועיל, אבל מעקב (ביחד עם הביפר זה הפתרון הכי טוב שיש כרגע)

השאלה שלי היא איפה ניתן להתקין קודנית, מי מתעסק בזה ומה הכי מומלץ (חברות וכדומה)?

אשמח אח מישהו יוכל לזרוק לי קצת אור על הנושא.

נייד באיזור הצפון והשבוע גם במרכז.

Peugeot 206XS

פורסם

יש לך את דגם דולפין של רב-בריח. שני ניתוקים קוויים ואחד אלחוטי. מאד יעיל ומאד אמין. בהתקנה "יצירתית" מעכב את הגנב בצורה משמעותית. בסביבות 400 ש' כולל התקנה אצל אחד המורשים של רב בריח מוטורס. יש לך בכל הארץ.

תבחר לך מתקין, כולם בסדר גמור. מי שמורשה הוא לא חאפר:

http://www.rbmotors.co.il/pages/default.aspx?mainCat=1&pageId=43&catId=3

יש לך את שלדג RF של פוינטר. ניתוק אחד אלחוטי. מערכת אמינה ולא רעה. שוב, התקנה יצירתית של היחידה האלחוטית תגרום לגנב הרבה כאב ראש. אותו מחיר כמו הדולפין בערך. יש להם את העטלף אבל הוא יותר יקר.

תתרחק ממוצרים סיניים זולים ("זה יבוא שלנו, מותק! בובה של דבר, אחריות שלי!") ותצמד לחברות הגדולות.

כך גם יהיו לך ח"ח בעתיד, ותדע שהמערכת עברה איזו שהיא בקרת איכות מינימלית.

לפי נתוני חברות הביטוח , רוב הקריאות לשירותי דרך הן על משבתים ("אימובילייזרים") ששבקו.

חבל להתקין במו ידיך משהו שיתקע אותך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מה ההבדל בעצם בין ניתוק חוטי וניתוק אל חוטי?

זה לא שחברת הביטוח דורשת קודן, פשוט אני רוצה להתקין לשקט הנפשי שלי.

אני רוצה להתקין קודן שהכי מומלץ בשוק (מותקן אצלי ביפר מסוג MVP625)

Peugeot 206XS

פורסם

אם אתה מעוניין יש בחור מגיל קאר שמגיע עד אלייך

ויש עוד בחור משפרעם אם בא לך לקפוץ אליו

שניהם בעלי מקצוע אמינים בהחלט מחירים מפתעים

צור קשר לעודד פרטים

פורסם
מה ההבדל בעצם בין ניתוק חוטי וניתוק אל חוטי?

כל קודן מנתק כמה מערכות ברכב שחיוניות להתנעתו.

ככל שיש יותר ניתוקים= יותר כאב ראש לגנב.

בעקרון (יש שיטות אחרות לפיצוח, בטח שלא ניכנס אליהם פה...) כשהניתוק הוא חוטי , הוא מאתר את מוח היחידה, ומשם עוקב אחרי החוטים השחורים של הניתוקים ומבטל אותם.

כשהניתוק הוא אלחוטי, אין לו חוטים לעקוב אחריהם. בעקרון (שוב...) הוא יצטרך לפרק את כל האוטו כדי למצוא איפה העלוקה האלחוטית שמנתקת לו מערכת חיונית.

אם יש לך MVP, אז אתה מכיר את איכות המוצרים של ר"ב מוטורס.

שים לב למה שאמר ZCTB82 לגבי הדגם.

למיטב זכרוני זה דולפין, והתמנון יותר "פושטית", אבל זכרוני זה לא משהו שהיית רוצה לסמוך עליו.:oops:

פורסם

אז מה בעצם הפתרון הכי טוב, האם יש משהו יותר "רציני" מהדולפין?

קיבלתי הצעת מחיר של 380 ש"ח להתקנה של דולפין.

Peugeot 206XS

פורסם

בידיים של מתקין טוב לא צריכה להיות בעיה.

נכון שמערכת החשמל יותר מורכבת, אבל הותקנו אלפי קודניות ב206'ים וכולם מרוצים.

יש קווים באירופאיות (בכלל,לא רק בצרפתיות. שלא תחשוב שבווגיות המצב יותר טוב וגם ליפניות יש חולשות) שלא נוגעים בהם.

מתקין טוב יודע מהם. אתה הולך למישהו מהרשת של ר"ב מוטורס. לא לאיזה מחוצ'קן שמתקין על המדרכה שמול דוכן החלפים שלו.

בעניין הזה אין לך ממה לחשוש.

אם כבר, הייתי עושה את החשבון של כמה שווה לי העיכוב של הגנב בעוד דקה-שתיים.

שהרי אתה וודאי יודע שאין דבר כזה מערכת חסינה. גם עלוקה אלחוטית אפשר לעקוף די בקלות מבלי למצוא את המיקום שלה ברכב.

מה גם שיש רוטינה בהתקנות. רוב העלוקות שהותקנו בארץ ממוקמות באותו מקום בדיוק. (ולא אפרט היכן).

• תוכן חדש...