Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי קטן, הייתי משחק במכוניות. היה לי ארגז מפוצץ בדגמי 1:43 ששיחקתי בהם.

היה צעצוע אחד שכבש אותי יותר מכולם, זה היה דגם של רנו 19 קבריולט בצבע ירוק.

מאז עברו להן הרבה שנים, אך הזכרון נותר בראש.

אני קורא בפורום הזה כבר די הרבה שנים, כמו שניתן לראות.

לפני כשנתים ראיתי מודעה של רנו 19 קבריולט, כזאת כמו שפעם שיחקתי בה, אך בצבע שחור.

התקציב לא איפשר לי.

לפני כחצי שנה שוב היא הוצעה למכירה, לאחר השקעה אדירה, אך שוב התקציב לא איפשר לי.

לפני כמה ימים, הקפצה, בתקציב, יום אחרי זה אני כבר עומד מולה, הרכב עומד כבר כמה חודשים מתחת לעץ אכזרי שמשיר עליו שרף.

לא בדקתי את הרכב לעומק, הרי יש פרויקט שלם עליו בפורומים, עשיתי סיבוב קצר בחניה. באתי לקנות, ישר ולענין.

לאלו שעקבו אחרי ידוע, שיש ברשותי קסארה 2.0 מדהימה שאני אוהב, אך כעת היא נבגדה :-(

איני יודע אם למכור אותה כעת, כי לאחר כל ההשקעה שלי בה זה חבל, וגם לא כלכלי בשבילי בכלל. אך גם להחזיק אותה כשאתה סטודנט, ביחד עם הרנו, זה יהיה מאוד קשה.

לצערי אני היחיד בבית עם רשיון, ככה שאין לי למי להוריש אותה, היא עומדת לה בחניה ועצוב לי להסתכל עליה. אשכרה עצוב לי עליה.

הרנו כאמור באה עם שרף שהיה מאוד קשה להוריד, ועדין לא נראה לי שהכל ירד, ובגלל זה לא עשיתי לה וקס.

יש לה קצת חלודה פה ושם, כזאת שצבעו עליה בכסתוח. הצבע בכללי, איך לאמר, על הפרצוף.

המנוע עובד קצת קשה, כנראה מהעמידה. חסר כפתור פה ושם, הגג קצת נפתח מהתיבשות, וכ'ו וכ'ו.

המערכת לא מוציאה את הדיסק, הרמקולים מזמזמים בווליום גבוה, אבל פה נפסיק להתלונן.

נסעתי איתה מנתניה, כל הדרך לביתי בדרום, ללא תקלות. היא קשה יותר מהצרפתיה שלי, יש רעש רוח בגלל הגג המתקפל, ולוח המחוונים ממש מזכיר לי את מה שהיה לי בפיג'ו 405 שהיה הרכב הראשון שלי, נוסטלגיה.

ומה נגיד לכם, הרכב הזה כובש את כולם: קשיח, ידני, והכי חשוב, גג פתוח.

אז יש לפנינו דרך ארוכה, הרכב לא במצב הכי טוב שיש, אבל התאהבתי.

ויש לי סוג מסוים של גאווה, הרי לא לכל אחד יש רכב שכנראה שהוא היחידי בארץ, מקסימום יש אולי עוד אחד או שנים כמוהו.

הדבר הראשון שהחלטתי לעשות לו, לאור אזור מגורי הנשלט על ידי בני דודינו, חוץ משטיפה כמובן :lol:, זה ביפר.

היום על הבוקר נסעתי למורשה רב בריח והתקנתי לי MVP 625.

אם יש למישהו חומרים טכניים על הרכב, או כל קישור שימושי, אני אשמח לקבל אותם.

אז עכשיו אני בעלים של 2 צרפתיות, ומאחת מהן כנראה אאלץ להפרד. אך עדין לא אזרתי אומץ. מרגיש כמו בוגד.

בתמונות-הרכב לאחר שטיפה ראשונית בביתו הישן, ולצד הנבגדת שלי :roll:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

תתחדש,

רכב זו מחלה, אני מוצא את כל הכסף המועט שלי נשפך רק על הרכב...

אבל משום מה מרגיש לי טוב עם זה

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תתחדש,רכשת רכב נדיר בארצנו,אגב זה ל הרכב שהוצע פה למכירה?

מתכוו להכניס אותו לשיפוץ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב נוסע בסדר. על היום הראשון שלי איתו גמענו 160 ק"מ, כשהרוב מן הסתם בין עירוני.

100 קמ"ש על 3K סל"ד במנוע 1.8 נראה לי מוגזם מדי, צריך לסדר את זה.

אבל בכללי, כשהורדתי את הגג בפעם הראשונה(בלילה, והצטננתי :lol:) כל הדאגות שבעולם נעלמו לי.

פורסם

תתחדש. שמור על הרכב המיוחד. ללא ספק יש לך רכב מדהים עכשיו.

3000סל"ד על 100 זה לא מוגזם בלי קשר לנפח מנוע. מדובר על רכב ספורטיבי עם גיר קצר. יש רכבים עם מנוע גדול יותר שנוסעים 100 על 3000סל"ד. לא צריך לסדר את זה.

לאלו שעקבו אחרי ידוע, שיש ברשותי קסארה 2.0 מדהימה שאני אוהב, אך כעת היא נבגדה :sad:

תפנים שרכב זה מכונה והוא לא יכול להבגד. כמה שלא תאהב אותו, שניה אחרי שתכבה את המנוע ותצא, הרכב "ישכח" אותך. עם כל אחד אחר הרכב יתנהג בדיוק באותו אופן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא משנה אל איזה סל"ד זה אצלך בקסארה. אין קשר בין נפח מנוע וסל"ד.

היה לי רכב עם מנוע 3.2 ו220 סוסים שנסע 110 על 3000סל"ד. והיה לי רכב 2.8 שנסע על 3300 סל"ד 180 (על פי סירטוני יוטיוב מאירופה). היה לי רכב 2.3 שנסע 110 על 3000סל"ד ויש לי רכב 2.1 שנוסע על 2000סל"ד 100. מה זה משנה? כל מקרה לגופו, זה לא תקלה אצלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש, אין כמו לקנות רכב שפינטזת עליו בילדות!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאלה למבינים- לאיזה רכבים יש גלגלי סגסוגת כמו אצלי? מגאן קופה ישנות?

החוסר בקאפות מבחיל, ואני אוהב מקוריות אז לא בא לי לשים ג'אנט סיני.

כשנדע מה צריך לחפש, נסרוק את הפירוקיות.

434020277_12x.jpg

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות! אגב הגג באוטו עשוי משמשונית במקרה?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאוד ייחודית. אף פעם לא ראיתי כזו על הכביש.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...