Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למגאן קופה מהשנים הראשונות יש ג'אנטים מקוריים דומים מאד לאלה, השוני העיקרי הוא בקאפות אבל יכול להיות שזה יתאים.

8328950001_large.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למתעניינים, אכן זו היא סנדי שהשקיעו בה רבות.

אני צריך להתרגל לקשיחות שלה, כל מהמורה קטנה שהקסארה שלי מגהצת, הרנו להפך נותנת לי לדעת שגם הכביש הכי חלק מכיל מהמורות.

צליל היניקה של הפילטר זה משהו שטני מאוד אוהב.

כרגע המנוע שומר בסרק על טורים גבוהים, נחליף כוהיל ואיזה קופסא שהחוטים ממנו מובילים אליה, אולי זה יפתור את הבעיה.

נאלצתי לעשות סיבוב שלם מסביב לשכונה בגלל כביש מגורד שלא רציתי להרגיש בישבן, תענוג לחזור לידני :-P

כרגע פרסמתי את הקסארה רק בפייסבוק שלי, אני מבקש עליה 14. מי שיבוא לראות אותה יבין למה. זה קצת מעל מחירון יד 2.

פורסם

כרגע פרסמתי את הקסארה רק בפייסבוק שלי, אני מבקש עליה 14. מי שיבוא לראות אותה יבין למה. זה קצת מעל מחירון יד 2.

בהצלחה כפרה, אם תקבל 8-10 תנשק את הקונה :-) (אלו מחירים שמשלמים למכוניות טובות ממודל 2003-2004).

(ממני יש לך הצעה של 4K, בגלל שהגיר שלך כבר גמור).

שבת שלום :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אי אפשר להגיד שהגיר שלה גמור, חוץ מהדפיקה בפקק ברמת גן, לא היו לי שום מקרים איתו.

אז להגיד על סמך מקרה אחד שהגיר גמור, זה הגזמה לדעתי. :roll:

הציעו לי עליה כבר 8, זה נמוך מדי לטעמי.

מקסימום ניתן אותו לחברה שלי אחרי שהיא תמכור את ה206 שלה.

פורסם

הפנס מכיל אבק בתוכו, פוליש לא עוזר. נבדק עם ערכה של טרטל.

נורות אןסרם נייט ברייקר מפצות על הצהיבות של היום.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה קרה שנשברת כ"כ מהר (לא הצלחת להחזיק אותה אפילו חצי שנה)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

החיים לא צפויים, אני מתלבט בין לימודים בחו"ל לבין להשאר בארץ. ויודע שלמכור אותה לא יהיה תהליך מהיר.

וסתם בשביל מידע כללי, הקסארה שלי נמכרה ב13000 ש"ח.

פורסם

אני גם מתבאס, אבל אני כרגע מתלבט בין התחלה של תואר בארץ לבין הגירה לחו״ל, אז החלטתי למכור את הרכב על מנת להקל על ההחלטה שתיהיה לי.

• תוכן חדש...