Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום תקופה עם אלפא 159 - 2200 סלספיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצרי גומי יש להם בלאי טבעי בשימוש וגם באחסנה.

מי שרוצה לשמור על הרכב, רצוי שיחליף את כול צנרת הגומי באופן יזום אחת ל 5 שנים (מכסימום 7 ).

החלפת כול פעם צינור "מנופח" או שהתפוצץ, נקראת "אחזקת שבר" שאני מאוד לא ממליץ עליה.

רענן

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שגרסאת ה2.2 שונה מאוד באמינותה מה3.2,

אצלנו כבר האלפא השניה 3.2 Q4 וכשמגיעות התקלות, הן מגיעות בצרורות והן מאוד כבדות(טיימינג, סלילי הצתה, מצבר כל פחות משנה ועוד הרבה רעשים קטנים ומוזרים כמו נקישות מהבלמים, אי תפקוד כללי של הבלמים(אולי בגלל המשקל?)וכו..)

פורסם

איתי אוטו כמו שלך לא מוכרים!!

אם בכל זאת תעשה את השטות ותחליט למכור תודיע לי מראש בבקשה:-)

לענין ה3.2 אכן נראה שיש לה יותר תקלות, גם האחזקה השוטפת שלה יקרה יותר מה2.2, תוסיף על זה ניהוג פחות טוב משל מרובעות הצילינדרים ותקבל שחוץ מהצליל המדהים והכח יחסית ל2.2 אין לה יתרון. זה מתקזז עוד יותר כשמשווים אותה ל1.8 טורבו שם למעט האצה בקו ישר מ0-100 אין לה שום יתרון, כולל בהאצות הביניים ה1.8 משתווה אליה או אפילו לוקחת אותה בטווח סל"ד מסוים.

פורסם
איתי אוטו כמו שלך לא מוכרים!!

אם בכל זאת תעשה את השטות ותחליט למכור תודיע לי מראש בבקשה:-)

לענין ה3.2 אכן נראה שיש לה יותר תקלות, גם האחזקה השוטפת שלה יקרה יותר מה2.2, תוסיף על זה ניהוג פחות טוב משל מרובעות הצילינדרים ותקבל שחוץ מהצליל המדהים והכח יחסית ל2.2 אין לה יתרון. זה מתקזז עוד יותר כשמשווים אותה ל1.8 טורבו שם למעט האצה בקו ישר מ0-100 אין לה שום יתרון, כולל בהאצות הביניים ה1.8 משתווה אליה או אפילו לוקחת אותה בטווח סל"ד מסוים.

אז מה עושים אם באמת צריכים למכור (לפעמים רוצים להתחדש / לא יכולים להחזיק / צריכים כסף / האישה לוחצת / לא יודע מה) ? :-)

ברורה לי המגמה של ההודעה שלא יהייה ספק.

לפחות אם מישהו מוכר רכב כזה, שיירכש ע"י מי שמוכן, יכול, מודע (לתחזוקה ולהוצאות הנגזרות מכך) ואוהב את הדגם (אחרת - הרכב יסבול) ולכן גם קיימים הפורומים של האנשים עם ה"שריטות" (כך אני קורא לזה).

alfa 156 2.5.

• אחראי פורום
פורסם

עמיקם, זו בהחלט בעיה. אני אוהב את ה-147 ועדיין נהנה ממנה אחרי יותר משנתיים, אבל כמו כולנו גם אני סובל מייצר הפזילה.

רוצה להתחדש, להתחזק, הקנייה הזאת שגורמת לנו להידלק ולהתרגש, קשה להילחם בזה גם כשיש כבר רכב מעניין בבית.

בכל מקרה זה רחוק ממני. קודם אשתי, אח״כ נתפנה לשגעונות שלי (גם השמשת הסוד תתן לי דלק לכמה זמן:-P ).

יוסי, למה להחליף? * עריכה, רק עכשיו ראיתי את השרשור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

השניה לא רק עברה תאונה, היא גם עלתה לכביש בתקופה (קצרה) בה לא רשמו מספר בעלים ברשיון כך שאי אפשר לדעת באמת איזה יד היא.

היא נמצאת כרגע בטרייד אין אינפיניטי, זו הפעם השניה, והיא לפחות יד שלישית אם לא יותר אבל מופיעה שם כיד שניה.

אתה צודק, הייתי לפני תקופה בטרייד אין של אינפיניטי וחיפשתי רכב.

ישר מול הכניסה היא עמדה שם. הוא אמר לי שמדובר ב-3.2 TI ידנית. נפלט לי וואוו נדיר.. וזה האוטו ה-1 שניגשתי אליו.

הכל בפנים שחוק ושבור, נראה כאילו אחרי מלחמה. אחרי 3 שניות כבר הייתי בחוץ מבואס ממש.

אחלה סיקור! נהניתי לקרוא.

מכרת אותה לחבר שלי מראשון, הוא מבסוט עד הגג! הגשים חלום!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...