Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין Galaxy S3 ל-Galaxy S3 MINI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-Galaxy S שלי כבר בן למעלה משנתיים, נתקע לא מעט והאמת שקצת נמאס לי ממנו...

עקב יציאתו של ה-Galaxy S4 וההוזלה של ה-Galaxy S3 לסוגיו חשבתי להשתדרג למשפחת ה-S3.

בתכל'ס מספיק לי גודל המסך הנוכחי 4.0" אך לפי מה שהבנתי המעבד של ה-MINI הרי יותר חלש.

אשמח לשמוע חוות דעת של בעלי ניסיון...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שני יתרונות בודדים למיני:

1. מחיר.

2. גודל פיזי (למי שהגודל של ה-S3 כבר מפריע לו).

כל שאר הפרמטרים, זו בערך כמו מכבי מול בשיקטש... :roll:

פורסם

אם כבר שלוש מיני אז עדיף את הגלאקסי 2.

אני עדיין לא מצליח למצוא לו מחליף ראוי.

המכשירים החדשים גדולים מדי לטעמי וגרסאות המיני חלשות ופחות איכותיות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קניתי את המיני הזה לפני חודשיים ואני מרוצה עד הגג ולכן ממליץ.לדעתי כל ההתקדמות בסמארטפונים עברה את הנדרש וסמארטפון היום כבר לא מחזיק אפילו יום עבודה אחד ללא טעינה, לעומתו המיני 3 מחזיק יממה וחצי של עבודה שוטפת. המעבד הוא דואל קור וזה עושה את העבודה. למען הסר ספק אני מקליד ממנו את ההודעה הזו.

תמורה מעולה, לא יותר ממה שצריך

אופנוען

פורסם

ממה שהבנתי ה S3 מיני כמעט זהה מבחינת חומרה ל galaxy s advance ושונה רק בעיצוב, כאשר האדוונס זול יותר (הפרש של 200 ש"ח מבדיקה בזאפ).

מציע לך לקרוא כאן:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_mini-review-857p12.php

זה עמוד הסיכום של הביקורת על ה S3 mini ומוצעות שם חלופות (בכללי אני מאוד אוהב את האתר הזה, יש שם ביקורות מאוד מקיפות). אחת החלופות שמוצעות (בנוסף לאדוונס) היא אכן הגלקסי 2 כפי שהציע אקסודוס.

התלונה העיקרית על המכשיר היא יחס עלות תועלת נמוך, אבל המחיר שלו ירד משמעותית מאז כתיבת הביקרות (גם אני שקלתי לקנות אחד לאחותי, בסוף הלכתי על גלקסי 2). אם אתה מוכן לשלם עוד 200 ש"ח על עיצוב (מחיר שאינו בלתי סביר, האמת), אז לך עליו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הייתי משווה את הS3 לS2 ולא לS3 מיני

יש פה השוואה טובה תראה שהS2 אפילו יותר טוב במצבים מסויימים.

נכון לעכשיו עדיף לך לקנות את הS3 ברגע שתתרגל למסך הוא כבר לא יהיה בעיה.

מבחינת סוללה אצלי S2 והסוללה מחזיקה גם יום וחצי עם שימוש סביר.

404

פורסם

בהנחה שאתה לא צריך הרבה זיכרון, הייתי מאוד ממליץ על הנקסוס 4.

את גרסת ה-8 גיגה אני מאמין שאפשר לקנות בקלות ב-1700 שקל חדש באריזה. האם הוא שווה תוספת של 350 שקל לעומת הגלקסי מיני? ב-100 אחוז כן.

פורסם
בהנחה שאתה לא צריך הרבה זיכרון, הייתי מאוד ממליץ על הנקסוס 4.

את גרסת ה-8 גיגה אני מאמין שאפשר לקנות בקלות ב-1700 שקל חדש באריזה. האם הוא שווה תוספת של 350 שקל לעומת הגלקסי מיני? ב-100 אחוז כן.

תראה לנו מקום אחד בארץ שמוכר נקסוס 4 ב-1700.

נעזוב את זה ש-8 ג'יגה (שבפועל מקבלים עוד פחות מזה) ללא אפשרות הרחבה זו בדיחה.

פורסם
ה-Galaxy S שלי כבר בן למעלה משנתיים, נתקע לא מעט והאמת שקצת נמאס לי ממנו...

עקב יציאתו של ה-Galaxy S4 וההוזלה של ה-Galaxy S3 לסוגיו חשבתי להשתדרג למשפחת ה-S3.

בתכל'ס מספיק לי גודל המסך הנוכחי 4.0" אך לפי מה שהבנתי המעבד של ה-MINI הרי יותר חלש.

אשמח לשמוע חוות דעת של בעלי ניסיון...

אין שום קשר בין הגלקסי 3 לגלקסי 3 מיני פרט לשם הדומה ולעיצוב,

אם הגלקסי 3 גדול מדי, כדאי להתסכל על הגלקסי 2 שעדיף על הגלקסי 3 מיני

פורסם
תראה לנו מקום אחד בארץ שמוכר נקסוס 4 ב-1700.

נעזוב את זה ש-8 ג'יגה (שבפועל מקבלים עוד פחות מזה) ללא אפשרות הרחבה זו בדיחה.

אם אתה לא משחק במשחיקם כבדים(ואם אתה פוזל לגלקסי 3 מיני, כניראה שאתה לא משחק...) , ושומע מוזיקה בעיקר בנגן ולא במכשיר, אז מה הבעיה?

בנקסוס 4 שלי , יש 2 גיגה פנויים כרגע מתוך ה-8. לא אומר שזה מתאים לכול אחד, ובגלל זה ציינתי שאם מישהו לא צריך הרבה זיכרון.

את הנקסוס קניתי חדש באריזה ב-1650 ביד 2, וראיתי מספיק כאלה גם ב-1700-1800 למכירה.

• תוכן חדש...