Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות KIA - בחו"ל 7, בארץ 3. מה הקטע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, זה לא אותו הדבר, אך כנראה שגם במקרה של קיה יש השפעה ליבואן המקומי (לדוגמא ארה"ב וישראל).

מה שבאמת לא ברור הוא למה החלטת שבארץ יש 3 שנים וזהו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדוגמא הזאת לא תופסת בקשר לקיה, כי האחריות הבסיסית של היצרן היא 7 שנים ממה שהבנתי. לא ברור לי איך זה בארץ רק 3.

חבר, אתה חופר!

אתה טוען שעל הקאיה שלך, שמפורסמת בכל מקום עם 7 שנות אחריות (3+4) יש אך ורק 3 שנות אחריות (ועוד בטיעון הלא ממש רציני של "זה מה שהסוכן אמר לי").

ככל הידוע לכל משתתפי הדיון הזה, חוץ ממך, זה לא המצב.

אז אם אתה כן מתעקש שזה המצב, בבקשה לגבות דיבורים בעובדות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתנצל שלא היה לי זמן להעלות את ה"הוכחה" שלכם, אבל כרגע הגעתי לזה.

הנה הדבר היחידי שמתייחס לתקופת האחריות בכל הטפסים וכל החוברות שיש לי.

בנוסף כמו שאמרתי, שאלתי בבירור את הסוכן אם יש 7 שנים ותשובתו הייתה שאין, שיש רק 3.

photoxmk.jpg

אין שום דבר על ה4 שנים הנוספות, נאדה.

פורסם

היום התקשרתי לסוכנות קיה באשדוד, אמרתי שאני בדרך אליהם ומתעניין בקיה ריו דיזל 1.4, שלאתי אם גם לרכב הזה 3+4 שנות אחריות, אמרו לי שניה שהם בודקים, ולאחר חצי דקה אמרו שכן, לכל דגמי קיה יש 3+4.

איך שהגעתי הם אמרו שהתבלבלו ויש רק 3 שנות אחריות על הדיזל, גם אם זה למטרת פרייבט ולא מונית.

על אותו הרכב בבריטניה מקבלים 3+4.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

האחריות המורחבת של קיה (ויונדאי) באירופה היא מקדם מכירות. בישראל, אם יונדאי במקום הראשון וקיה בשלישי, איזה אינטרס יש ליצרן (ובטח שליבואן) לממן אחריות מורחבת לדגמים? אם לסמל"ת היה שכל לדוגמה, הם היו מציעים אחריות מלאה מורחבת לכל הדגמים ואני מאמין שלאחר מספר שנים (בישראל הרי אוהבים רק כאן ועכשיו וזו חלק מהבעיה) זה היה משפר משמעותית את התדמית של פיאט או אלפא רומיאו.

עם המצב הכלכלי באירופה, אחריות של 5 שנים מלאות (או עד 160,000 ק"מ) בבריטניה לדוגמה, בהחלט יכולה להוות לשון מאזניים בין בחירה בדגם פופולרי כמו הפוקוס לבין אחד הדגמים של קיה יונדאי.

פורסם
האחריות המורחבת של קיה (ויונדאי) באירופה היא מקדם מכירות. בישראל, אם יונדאי במקום הראשון וקיה בשלישי, איזה אינטרס יש ליצרן (ובטח שליבואן) לממן אחריות מורחבת לדגמים? אם לסמל"ת היה שכל לדוגמה, הם היו מציעים אחריות מלאה מורחבת לכל הדגמים ואני מאמין שלאחר מספר שנים (בישראל הרי אוהבים רק כאן ועכשיו וזו חלק מהבעיה) זה היה משפר משמעותית את התדמית של פיאט או אלפא רומיאו.

עם המצב הכלכלי באירופה, אחריות של 5 שנים מלאות (או עד 160,000 ק"מ) בבריטניה לדוגמה, בהחלט יכולה להוות לשון מאזניים בין בחירה בדגם פופולרי כמו הפוקוס לבין אחד הדגמים של קיה יונדאי.

אבל הם מפרסמים באתר שלהם בישראל 7 שנים אחריות על הפורטה החדשה. זה שקר לכל דבר והטעיית ציבור.

פורסם
אבל הם מפרסמים באתר שלהם בישראל 7 שנים אחריות על הפורטה החדשה. זה שקר לכל דבר והטעיית ציבור.

מה שכתבתי לה היה בקשר ישיר לפורטה, אך עכשיו הסתכלתי בכל האתרים על השקת הפורטה ובכולם כתוב שלדגם 7 שנות אחריות (3+4). אמנם יש בטח איזה סעיף שאומר שליבואן יש אפשרות לשנות את האחריות כך וכך, אך אם מפורסם שזה 7 שנות אחריות, זו בהחלט הטעייה.

פורסם

המדבקה שצירפת נמצאת בספר הטיפולים, שם באמת רשום רק משך האחריות ה"מלאה".

האחריות המפוצלת מוזכרת בנפרד, בתעודה ייעודית או בספר הרכב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אולי אני מתבלבל ואין על הפיקנטו, אלא על הסיד והריו.

יש רק 2 דגמים שיש עליהם 7, כל השאר - 3.

על הפורטה החדשה, גם כן 3.

יש לי פיקנטו 2013 יש שבע שנות אחריות על המנוע הגיר ואם אינני טועה גם הציריות

אחריות מקיפה 3 שנים

לדעתי כל הקיה זהה וזה קשור לאחריות יצרן בחו"ל ולא ליבואן

אם יש צורך בתחקון היצרן סןפג ולא היבואן / סוכנות

פורסם
המדבקה שצירפת נמצאת בספר הטיפולים, שם באמת רשום רק משך האחריות ה"מלאה".

האחריות המפוצלת מוזכרת בנפרד, בתעודה ייעודית או בספר הרכב.

אין לי תעודה ייעודת ולא קיבלתי שום דבר כזה.

ספר רכב גם כן לא קיבלתי, נאמר לי שאין עדיין בעברית ולכן לא קיבלתי אותו.

פורסם

הייתי בסוכנות היום(!) ונאמר חד משמעית שיש 7 שנים בדיוק כמו שמפורסם.

בנוסף שאלתי את דוד שלי שהוא מנהל מוסך בקיה בדרום הארץ, אמר שחד משמעית על הריו והפיקנטו יש 7 שנים, שאלתי על הפורטה החדשה ספציפית וסיפרתי לו מה שנאמר פה בפורום, הוא אמר שבגלל שהרכב חדש לא יצא לו לבדוק, הוא בטוח שיש 7 אבל הוא בודק על מנת לוודא.

פורסם
הייתי בסוכנות היום(!) ונאמר חד משמעית שיש 7 שנים בדיוק כמו שמפורסם.

בנוסף שאלתי את דוד שלי שהוא מנהל מוסך בקיה בדרום הארץ, אמר שחד משמעית על הריו והפיקנטו יש 7 שנים, שאלתי על הפורטה החדשה ספציפית וסיפרתי לו מה שנאמר פה בפורום, הוא אמר שבגלל שהרכב חדש לא יצא לו לבדוק, הוא בטוח שיש 7 אבל הוא בודק על מנת לוודא.

אמרתי גם, על הריו והפיקנטו - 7 שנים. כך גם נאמר לי בסוכנות.

לעומתם על הפורטה נאמר לי בפירוש 3 שנים בלבד, וגם בכל הדברים שקיבלתי מופיע אך ורק 3 ושום דבר מעבר לכך.

תעדכן אותנו בתשובה שלו בבקשה.

פורסם

אני קניתי את קיה סיד בפברואר 2011.

יש לי אחריות של 3 שנים + 4 שנים על מנוע וגיר (או 150000 ק"מ).

בספר טיפולים זה כתוב גם על המדבקה.

• תוכן חדש...