Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנחנו זוג צעיר + זעטוט גרים בחיפה ומחזיקים סובארו b3 מודל 2010 מנוע 2000 סמ״ק אוטו׳ awd המשמש את אשתי :evil: ואת רכבי האהוב שמלווה אותי כבר משנת 1998 (שם המשתמש אומר משהו ?? 8).

אני שונא את הסובארו בטירוף ואני אסביר :

1. מנוע 2000, רכב שנת 2010 שמשודך לאותה תיבת הילוכים ששנעה את ספינתו של נוח שנתקעה אי שם בהרי טורקיה של היום.

2. צריכת דלק זוועתית שמביישת רכב שרירים אמריקאי. (15-16 ליטר לכל 100 ק״מ בתוך העיר)

3. אין אופציה של כיבוי כריות אוויר כלל וכלל .. רק במוסך יבואן. (הבימר שלי זקנה ממנה ב - 13 שנים ולמרות זאת אופצייה כזאת כן קיימת... אחחחחח׳ אני מאוהב בבימר)

4. ירידת ערך זוועתית של כמעט 60 אש״ח ולרכב עדיין לא מלאו 2.5 שנים על הכביש. (עוד לא הכרתי את אשתי בתקופה שהיא קנתה את הרכב אחרת לא הייתי כותב שורות אלה היום)

כבר יותר משנה אני מנסה לשכנע אותה שצריך למכור את הסובארו ולהחליף לרכב אחר ..

לפני מס ימים היא ראתה טריוס החדשה והיא רוצה שנחליף סוף סוף ...

מה אתם אומרים ???

פורסם
שלום רב,

אנחנו זוג צעיר + זעטוט גרים בחיפה ומחזיקים סובארו b3 מודל 2010 מנוע 2000 סמ״ק אוטו׳ awd המשמש את אשתי :evil: ואת רכבי האהוב שמלווה אותי כבר משנת 1998 (שם המשתמש אומר משהו ?? 8).

אני שונא את הסובארו בטירוף ואני אסביר :

1. מנוע 2000, רכב שנת 2010 שמשודך לאותה תיבת הילוכים ששנעה את ספינתו של נוח שנתקעה אי שם בהרי טורקיה של היום.

2. צריכת דלק זוועתית שמביישת רכב שרירים אמריקאי. (15-16 ליטר לכל 100 ק״מ בתוך העיר)

3. אין אופציה של כיבוי כריות אוויר כלל וכלל .. רק במוסך יבואן. (הבימר שלי זקנה ממנה ב - 13 שנים ולמרות זאת אופצייה כזאת כן קיימת... אחחחחח׳ אני מאוהב בבימר)

4. ירידת ערך זוועתית של כמעט 60 אש״ח ולרכב עדיין לא מלאו 2.5 שנים על הכביש. (עוד לא הכרתי את אשתי בתקופה שהיא קנתה את הרכב אחרת לא הייתי כותב שורות אלה היום)

כבר יותר משנה אני מנסה לשכנע אותה שצריך למכור את הסובארו ולהחליף לרכב אחר ..

לפני מס ימים היא ראתה טריוס החדשה והיא רוצה שנחליף סוף סוף ...

מה אתם אומרים ???

הטריוס לא יהיה משהו ביחס ל B3 למרות שזה תלוי באשתך, היא יכולה להתאהב בישיבה הגבוהה, אבל המנוע בטריוס, אני לא ארחיב עליו כי לא יפה לנבל תפה:lol:

פורסם

אם אני לא טועה אין טריוס חדש.

כמו שנכתב - מלבד הישיבה הגבוהה אין יתרון אמיתי לג'יפון.

המנוע אינו מתנגד למשיכה אבל הוא מפיק רעש והסחיבה שלו פחות מבינונית.

יחד עם זאת המכונית מפגינה עמידות ואמינות מצויינת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...