Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך רכב 7 מקומות.

התקציב הוא באזור ה 60K . יש הגבלה שחלק מהתשלום חייב להתבצע בתשלומים ולכן הכיוון הוא דווקא על רכבים מח' ליסינג שנותנות את האופציה הזאת.

הוצע לי C4 פיקאסו שנת 2009 עם 150K (!!) ק"מ ב 62K ש"ח מליסינג.

שאלתי היא איך הרכב בכללי, בגדול בהחלט חשובה לי אמינות , תחזוקה זולה ווצריכת דלק אבל כאמור ידי די כבולות בגלל עניין התשלומים.

ועל הדרך- איך אופירייט ליסט כחברה לקנות ממנה.

כל עצה בנושא תתקבל בברכה

פורסם

בעיה נכרת בפיקאסו היא תיבת ההילוכים.

תיבת ההילוכים בפיקאסו היא רובוטית ולא מהאמינות שיש.

הרכב המדובר עשה קמ מטורף של 150,000 ולכן הסיכוי שהגיר יהיה אמין איתך הוא קלוש.

הייתי מציע לך לחשוב על רכב אחר. אולי ה307sw

בהצלחה

פורסם

לא מצליח להבין את האנשים שידיהם כבולות בגלל התשלומים.

לפני 3.5 החלטתי להתפנק ברכב חדש.

היו לי כ 80K ש"ח. הבנק נתן לי הלוואה של 50K ש"ח. סה"כ 130K ש"ח.

עם הסכום הזה הלכתי וקניתי רכב, ואת התשלומים על ההלוואה אני עד היום מחזיר לבנק. (הלוואה ל 5 שנים).

אפשר להתווכח מה עדיף, הלוואה מהבנק, או מסגרת אשראי נוספת (הלוואה / מימון דרך המגרש). אבל בהנחה שהקונה רציונאלי ולא מתחייב על מה שאין לו, שתי האפשרויות יכולות לבוא בחשבון, ואז הקונה לא מגביל את עצמו לקניה ממגרש, ויכול לשקול קניה מאדם פרטי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יותר מידי.

חפש אחת שמורה יותר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...