Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו עם ירידת המחירים של האלטו ל-55K האם לדעתכם זו אכן קנייה מנצחת?

מאחר ואסע לפחות 100 ק"מ ביום (בינעירוני) נושא אמינות וחיסכון בדלק קריטיים.

כל שאר הנושאים (כולל נוחות נסיעה) משניים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלטו לעולם לא תהיה קניה מנצחת, מה שכן, במחיר הנ"ל למכונית אין מתחרים, ואפשר לשקול את זה כקנייה הגיונית

פורסם

מכל מבחני הרכב שיצאו על הקטגוריה, ציינו לטובה את סיאט מיי / סקודה סיטיגו כטובים בסגמנט לנסיעות בין עירוניות.

קח נסיעת מבחן עליהם ועל האלטו (לפי הבנתי דור חדש אמור להגיע במהלך השנה בקרובה) ותחליט האם שווה את ההפרש.

דרך אגב, אם יש לך אפשרות תקציבית, כדאי לך לשקול רכישה של סוזוקי ספלאש - מרווחת יותר, מאובזרת יותר עם מנוע גדול וחזק יותר. לא מזמן היה מבצע של 66K לחדשה ידנית.

גילוי נאות, לא נהגתי על אלטו / מיי / סיטיגו (אבל כן נהגתי על הספלאש, ונהניתי מכל רגע).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני נהגתי על האלטו.

רכב פשוט אבל עושה את העבודה.

נסענו 2 מבוגרים ושני ילדים ירושלים חיפה וחזרה ללא כל בעיה של סחיבה עם מזגן דלוק ועשה אחד ל 19.3

מה שכן, קח רק את הידני!

פורסם

האמת צריכת הדלק זה נתון המפתח כאן. 19.3 זה צריכה מצויינת והלואי ואגיע לצריכה זו.

ברור שאם אקח אז רק ידני.

ההתלבטות עכשיו היא האם ללכת על אלטו חדשה או יד 2.. בכל זאת הפרש של 15K בערך...

פורסם

יד 2 ולא חדשה.

נהגתי על הידנית. היא מצויינת.

הדבר היחיד שלא הבנתי מה קורה באוטו הזה הוא: שלקחתי את הרכב מחברת השכרה. נהגתי במשך יומיים והמד דלק לא ירד. נשאר כמו שקיבלתי אותו, על פול. אז פשוט החזרתי את הרכב ככה :arrow:

פורסם

יד 2.

הייתה לי אפשרות לקנות כזו ב 40 אש"ח! יד 1 מאיזה בחור שקיבל רכב מהעבודה ורצה למכור אבל היא הייתה גיר רגיל, ואשתי יכולה לנהוג רק על אוטומט אז נאלצתי לוותר.

גם שלי היה מהשכרה, חרשנו בחול המועד את כל הארץ, כל יום מקום אחר: מירושלים לחיפה, ת"א, חצרים ושמנו 240 ש"ח דלק.....

מאוד ממליץ.

פורסם

אני עושה מרחקים כאלו בסופר מיני ביום, לדעתי בסוזוקי אלטו זה לא יהיה נוח, נסעתי איתה בתוך העיר ודי סבלתי.

לנסיעות כאלו לדעתי סופר מיני זו הבחירה "המינימלית" הנכונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם עדיין מוכרים את הפנדה הישנה בפחות מ 60K, לדעתי עדיפה בהרבה מהאלטו...כי במקרה זה אי אפשר להגיד שהאלטו בטיחותית יותר או מרווחת יותר מהפנדה.

פורסם

לקחתי את האוטומטית בליסינג ונסעתי איתה שנתיים, כ 80 ק"מ ביום.

רכב טוב, ענה לכל הצרכים שלי, עשינו איתו גם כמה טיולים לצפון הרחוק ולירושלים, לא הייתה בעייה של סחיבה - 2 מבוגרים וילד.

נסעתי איתו לעבודה גם על כביש 6 במשך חצי שנה, אין בעייה להגיע למהירויות של 120 130 - הוא יכול להגיע ליותר אני פשוט לא ניסיתי.

אמין מאד, 0 תקלות.

אם הייתי קונה היום, לא הייתי מהסס לקנות אותו (את הגרסה הידנית, הגרסה האוטומטית יקרה בצורה לא סבירה לעומת הידנית).

המזגן מקרר מספיק טוב, אם כי הדלקה שלו משפיעה מעט על התאוצה אבל בגדר הסביר.

צריכת דלק פנטסטית ! צריך להתרגל שחצי מיכל של 35 ליטר עושה 250-300 ק"מ.

פורסם

עדיין מוכרים את הפנדה בפחות מ60 אש"ח, מדובר במכונית מרווחת יותר אשר קרובה יותר לסגמנט הסופר מיני ולצרכים שלך כנראה תתאים יותר, בעיקרון אם יש לך אופצייה לעלות במחיר תמצא דגמים יותר שפויים ואל תתפתה לקחת את הרכב הכי זול כחדש.

חשבת על יד שנייה ?

פורסם

אתה הולך לנהוג 100 ק"מ בכיסא עינויים הודי עם 3 צילינדרים, אני אישית מזדעזע ומזדעק מאיכויות הרכבים הקטנים כולל האקו מיקרה שבה יצא לי לנהוג.

אלטו זה רכב שנבנה לעיר, הוא יתעייף מהר מאוד בסוג כזה של נסיעות, וגם אתה. עדיף לרכוש דיזל משומש קצת, שמכבד את עצמו מבחינת נוחות.

אם אתה אדם גדול מימדים מבחינת גובה ורגליך ארוכות תצטרך לבצע נסיעת מבחן בפנדה, אני שגובהי ממוצע 1.75 לא הצלחתי לשבת באופן נינוח בגלל מיקומה של תיבת ההילוכים (אני רק ארמוז שהיה לי לחץ בחלציים והייתי צריך להתנועע כל מספר דקות במושב הנהג)

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אתה הולך לנהוג 100 ק"מ בכיסא עינויים הודי עם 3 צילינדרים, אני אישית מזדעזע ומזדעק מאיכויות הרכבים הקטנים כולל האקו מיקרה שבה יצא לי לנהוג.

אלטו זה רכב שנבנה לעיר, הוא יתעייף מהר מאוד בסוג כזה של נסיעות, וגם אתה. עדיף לרכוש דיזל משומש קצת, שמכבד את עצמו מבחינת נוחות.

אם אתה אדם גדול מימדים מבחינת גובה ורגליך ארוכות תצטרך לבצע נסיעת מבחן בפנדה, אני שגובהי ממוצע 1.75 לא הצלחתי לשבת באופן נינוח בגלל מיקומה של תיבת ההילוכים (אני רק ארמוז שהיה לי לחץ בחלציים והייתי צריך להתנועע כל מספר דקות במושב הנהג)

מה גרם לך להזדעזע כל כך ?

האיכות של האלטו טובה. שנתיים שנסעתי איתה 25 אלף ק"מ כל שנה לא נתקלתי בשום תקלה או בלאי או איכות ירודה. זה רכב פשוט ואמין בלי צעצועים מיותרים בתא הנהג.

חברים שלי מחזיקים אלטו קצת יותר מ 3 שנים ולא שמעתי תלונות מאף אחד. כולם מרוצים.

מנוע 3 צילינדרים , אז מה ? מה זה מפריע ? המנוע נותן הספק מכובד לגודל ולצריכת הדלק שלו.

אנשים גבוהים מ 1.80 נהגו על האלטו שלי בנוחות.

כיסא עינויים ?? הגזמת לגמרי. אני לא יודע על מה אתה רגיל לשבת אבל זה כיסא סטנדרטי לרכב. אין שם חימום לטוסיק כמו ברכבי פאר אבל טוסיק ישראלי ממוצע ירגיש שם נוח כמו בבית.

• תוכן חדש...