Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בנתיב הימני בכביש המצורף, מהירות של 55-60, עברתי את הרמזור, ואז רכב שהיה אמור לתת לי זכות קדימה (איפה שהרכבים הלבן והכחול) לא נתן, ונכנס לנתיב שלי. סטיתי מהר לנתיב השני, בלי להסתכל במראות. אני מעריך שאני הייתי באזור מעבר החצייה והוא היה איפה שהרכב הלבן. יצא ובאותו הזמן הכביש היה ריק אז לא קרה כלום, אבל אם היה מישהו לשמאלי והייתי נכנס בו, מה קורה מבחינת ביטוח וכו'? ואם הנהג שלא נתן זכות קדימה ממשיך לנסוע ובינתיים אני נכנסתי באוטו שלשמאלי, יש מה לעשות?

http://maps.google.co.il/maps?hl=iw&ll=32.025092,34.784115&spn=0.00257,0.003449&t=m&z=18&layer=c&cbll=32.025009,34.784161&panoid=NXxgVBJ6ylkaYdIxupnIUQ&cbp=12,193.42,,0,5.32

פורסם

אמור לתת זכות קדימה??? נכון! אז מה?

אתה חייב תמיד להיות עירני על הכביש לכל מקרה שלא יהיה - כדוגמת המקרה הזה, וקיבלת שיעור טוב לחיים (ולמזלך ללא שכר).

ודבר נוסף שלמדת היום - תמיד הסתכל במראות. גם אם אתה לא עובר נתיב או פונה - מדי פעם תעיף מבט כדי שתדע בדיוק איפה נמצאות מכוניות אחרות בקרבתך מראש, ולא רק במקרה חירום.

מבחינה משפטית אם אני לא טועה, הנהג שמשמאלך לא אשם שכביכול היית נכנס בו ולכן היית יוצא אשם מולו.

אתה צודק שהנהג שהתפרץ לצומת היה צריך לתת לך זכות קדימה - אבל אני לא בטוח אם גם כאן היית יוצא זכאי אם היית נמנע מסטייה שמאלה ונכנס בו - במיוחד שאתה נוהג במהירות מופרזת (מעל 50 קמ"ש בכביש עירוני).

בכל אופן, בכביש אף פעם אל תנסה להיות צודק, היה חכם!

פורסם

אתה לא אמור לסטות, אתה אמור לבלום חזק. אם בלימה לא מספיקה, אז אתה נוסע מהר מדי. כשאני נוסע בימני ליד שיירה של מכוניות חונות או יציאות מחניות, שמוסתרות ע"י רכבים אחרים אני מקפיד לנסוע לאט יותר, כי אני לא יודע מתי יקפוץ לי האידיוט התורן. ואז אני לא צריך להגיד את המילה "פתאום". נהיגה בעיר היא פעולה מורכבת, הרבה אנשים לא מבינים זאת.

בקשר למקרה שתיארת, לדעתי אתה תהיה האשם אם תפגע ברכב בשמאלי, אלא אם תצליח להוכיח שהרכב הנוסף "התפרץ" לכביש.

קרה לי מקרה דומה, הרכב שלי חנה בחנייה, מישהי בנתיב הימני, סטתה ימינה ופגעה ברכבי בטמבון האחורי. הנהגת שפגעה בי, טענה שנהגת אחרת בג'יפ חתכה אותה, ואכן בסוף קיבלתי את הכסף מה"חותכת", ולא מזו שפגעה בי. אולם, במקרה הזה, היה נזק לזו שפגעה בי כתוצאה מהחיתוך של הנהגת בג'יפ, והנזק הזה היווה הוכחה לכך שהיא באמת נחתכה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...