Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פז'ו 207, בן 11 חודשים.

לפני כחודש התחיל לצאת ריח סוג של טחב מפתחי האוורור עם הפעלת המזגן.

הגעתי למוסך המרכזי.

אמנם עשו לי איזה טיפול נגד בקטריות אבל אני עדיין לא בטוח שזה נפתר לגמרי, צריך עוד מספר ימים לנסות.

מה שקצת הפתיע ועיצבן אותי הוא שנאמר לי שאם זה לא ייפתר לגמרי והריח ישוב, יהיה עלי להחליף את המסנן של המזגן, דבר שאינו באחראיות וכרוך בתשלום.

למה צריך לקרות שרכב אחרי כ- 10 חודשים על הכביש ייצא לו ריח מהסוג מהמזגן והחברה לא לוקחת אחראיות לפיתרון מלא של העניין ?

רציתי לשאול האם דבר מהסוג מקובל בדרך כלל.

פורסם

הייצרן לא אחראי על היווצרות בקטריות במערכת מיזוג האוויר אשר גורמות לריח רע.

הבקטריות במערכת מיזוג האוויר עלולות להיווצר מסיבות רבות וגם החלפת מסנן מזגן לא תפתור בהכרח את הבעייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקי, הבנתי.

זה קצת מתסכל לקבל דבר כזה ברכב חדש, אבל ראיתי שזה לא רק אצלי...

בכל אופן הטיפים בשרשור שהפניתם אותי, מלמדים משהו.

אני למשל משאיר את המזגן באופן קבוע על סירקולציה פנימית והבנתי שזה לא טוב לעניין הזה.

פורסם
זה קל למצוא ברכב לאן בדיוק לרסס את זה ?

מרססים את זה לתוך הפתחי איוורור,זה הכול,זה כבר מתפשט פנימה.

פורסם

תפסיק להתקמצן תחליף פילטר מזגן ב100 שקל, וכל פעם לפני שאתה מסיים נסיעה, דקותיים לפני סיום, סגור את המדחס קירור (כיבוי AC) והפעל את האוורור במהירות מלאה, הדבר הנ"ל מונע את היווצרות הטחב והפטריות, בסיום הנסיעה סגור את האוורור.

בתחילת נסיעה באם הינך מפעיל מזגן פתח את החלונות, הפעל את המזגן ואת קבלת האוויר בצורה חיצונית, לאחר שתי דקות סגור את החלונות והעבר את המתג למצב קבלת אוויר מתוך הרכב, מבטיח לך קירור מעולה והנאה מהמזגן.

עם הכסף ששמת על כל המונעי בקטריה היית מחליף כבר פילטר מזגן, פועל כפי שהצעתי וחוזר לעדכן.

בהצלחה!

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...