Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש I30CW שנת 2010.

מאילו חברות השכרה מומלץ לרכוש ומאילו להתרחק?

דבר נוסף, מהו קילומטרז' סביר לשנתון הזה?

תודה

פורסם

מניסיון שלי עם השכרת רכב מכל מיני חברות השכרה שונות, הייתי ממליץ לך לראות רכבים אצל קל-אוטו, פרי, ת.י.ר., באדג'ט.

פשוט בסוכנויות הללו תמיד כשבאתי להשכיר רכב הוא היה במצב טוב ולא משנה הקילומטרז' שלו.

בפרי הם ממש נוקשים ובוחנים בדקדקנות על איך שוכר מחזיר רכב שהוא השכיר.

ממוצע ק"מ שנתי זה בערך 20K

אם תמצא עם קצת יותר אבל תקבל הנחה משמעותית במחיר אפשר לחשוב על זה גם.

בהצלחה =]

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

העצה הכי חשובה היא לקנות אך ורק ישירות מחברת הליסינג עצמה ולא מסוחר שמוכר לך רכב מליסינג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכל חברה יש יתרונות וחסרונות, ייתכן שבחברות קטנות יותר מבחינת היקף הסניפים, כמו קל אוטו ואופרייט ליס, יהיה קל יותר לקבל מחיר אטרקטיבי.

לגבי קילומטראז', הממוצע לליסינג הוא 30 אלף בשנה (כלומר לא תקבל הנחה משמעותית מתחת לזה), לדעתי ה I30 לא תהיה בעיה גם עם 100 אלף ק"מ ויותר.

קח בחשבון שלא יהיה קל למצוא את הרכב הנ"ל עם קילמוטראז סביר בחברות הליסינג/השכרה, כיוון שהוא בדר"כ "רכב ראשון" במשפחה- שזה אומר שנוסעים איתו לכל מקום (משפחה,טיולים בשבת וכו..)

פורסם

מחיר אטרקטיבי באופרייט ליס? :shock:

אני מכיר את החברה הזאת טוב ואם הייתי צריך לקנות לעצמי רכב מליסינג בהחלט הייתי בודק את המלאי שלהם, אבל הם בדרך כלל לא אטרקטיביים במחיר. כמעט כל חברה אחרת תציע לך רכב זהה במחיר נמוך יותר. אבל, וזה אבל גדול, הרכבים שלהם בדרך כלל הכי יפים, שמורים ומטופלים שיש בשוק.

אם אתה מחפש חברה ״באמצע״ אז אלדן, אוויס והרץ יהיו אופציות טובות - לא מאוד זולות אבל גם לא מאוד יקרות, לא מקפידות כמו יקה זקן אבל עדיין מתחזקות את הרכבים בצורה סבירה.

אם אתה מחפש חברה שלדעתי לא כדאי לקנות ממנה למרות שהיא גדולה - חפש חברה עם לוגו כתום. רוב הרכבים שלה מתוחזקים ברמה מאוד נמוכה, במוסכים שאינם מורשים של אף אחד והם חלפים שאינני יודע מה איכותם. חיפוש בפורום גם יגלה לך כמה מקרים מאוד לא נעימים איתם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוויס - בתקופה שעבדתי שם לפני 4 שנים הם טיפלו ברכבים במוסכים מורשי יבואן.

כיום אין לי מושג, אבל יש מצב שעדיין.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
מחיר אטרקטיבי באופרייט ליס? :shock:

אני מכיר את החברה הזאת טוב ואם הייתי צריך לקנות לעצמי רכב מליסינג בהחלט הייתי בודק את המלאי שלהם, אבל הם בדרך כלל לא אטרקטיביים במחיר. כמעט כל חברה אחרת תציע לך רכב זהה במחיר נמוך יותר. אבל, וזה אבל גדול, הרכבים שלהם בדרך כלל הכי יפים, שמורים ומטופלים שיש בשוק.

אם אתה מחפש חברה ״באמצע״ אז אלדן, אוויס והרץ יהיו אופציות טובות - לא מאוד זולות אבל גם לא מאוד יקרות, לא מקפידות כמו יקה זקן אבל עדיין מתחזקות את הרכבים בצורה סבירה.

אם אתה מחפש חברה שלדעתי לא כדאי לקנות ממנה למרות שהיא גדולה - חפש חברה עם לוגו כתום. רוב הרכבים שלה מתוחזקים ברמה מאוד נמוכה, במוסכים שאינם מורשים של אף אחד והם חלפים שאינני יודע מה איכותם. חיפוש בפורום גם יגלה לך כמה מקרים מאוד לא נעימים איתם.

אצלנו בחברה דווקא עובדים שנים עם החברה שרשמת, ודי מרוצים מהם (סביבות ה 100 רכבים).

אגב, מה עם אלבר?

פורסם

מנסיוני האישי, פריים ליס מבצעים טיפולים לרכבי פיג'ו-סיטרואן שלהם במוסכי היבואן כך שאם חשקה נפשך בפיג'ו-סיטרואן, קנה אותה מפריים ליס או לובינסקי טרייד ותדע לפחות שהרכב טופל כראוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא הייתי מגיע לחברה עם לוגו כתום וכל חברות הליסינג שלא מטפלים במוסך מורשה. מהניסיון של 5 שנים ו-3 רכבים מהחברה של שלמה סיקס השירות היה מעולה ואולי בגלל העבודה אבל בוודאות לא שמים חלפים מקוריים גם לרכב בן חודשיים ומטפלים במוסכים לא מורשים אז לא הייתי קונה מהם רכב, אלדן בודאות מטפלים במוסך מורשה עם חלקים מקוריים ותקנו אותי אם אני טועה אבל מאוד חשוב ללכת לכל חברה רק לבדוק היסטוריה לגבי טיפולים שנעשו במוסך מורשה כי הרכבים האלה חדשים אבל בדיוק לאחר שנתיים שלוש כאשר אתה קונה לכמה שנים מאוד מומלץ שלפחות הרכב בנוי מחלקים מקוריים ולא מסינים או לא ידועים כלל. בהצלחה.

החיים הם כמו....

פורסם

החברה עם הלוגו הכתום לא מומלצת(מנסיון שהיה לי איתם למשך שנה-נסעתי עם הרכב כ7000 בחודש) הרכב חזר מלוכלך ולא מטופל עד הסוף.

כשהחזרתי הם דיי העלימו עין ממכות חנייה ומעיכות בפח-הם משביחים את הרכבים שלהם קוסמטית בלבד,אל תתפתה למראה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מנסיון אלדן חברה טובה שמטפלת ברכבים בזמן אבל לא תמיד בחלקים מקוריים (שמן, מסנן, בלמים, פילטרים)

אפשר להתמקח על המחיר ויש מלאי גדול...

• תוכן חדש...