Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי תקציב של 60k עם אפשרות חריגה של עוד כמה אלפי שקלים.

התלבטות שלי על שני סוגי רכבים, הראשון מזדה 3 והשני לנסר החדשה

2010. אני נשוי עם 3 ילדים.

פורסם

שלום דודי,

ההמלצות שקיבלת על שני הרכבים הללו מגובות בניסיון חיובי רב בשטח ואכן מדובר במכוניות משפחתיות טובות, אבל אם יש לכם במשפחה שלושה ילדים חשוב לבחור ברכב עם מושב אחורי מרווח ככל שאפשר, שיכול לאכלס את הילדים בצורה מרווחת ונוחה גם בנסיעות ארוכות.

מהבחינה הזאת, מיצובישי לנסר 2010 מעט עדיפה על פני המאזדה, שכן המושב האחורי שלה מעט מרווח יותר.

אופציה נוספת שכדאי לך לבדוק בסכום הזה היא רנו פלואנס. מדובר באחת מהמשפחתיות היותר מרווחות בקטגוריה, מכונית שהיא כמעט מכונית מנהלים בגודלה. גם פורד פוקוס יכולה להתאים, היא אמנם מעט קטנה מהפלואנס אבל גם בה יש מושב אחורי מרווח יחסית.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

ברשותי תקציב של 60k עם אפשרות חריגה של עוד כמה אלפי שקלים.

התלבטות שלי על שני סוגי רכבים, הראשון מזדה 3 והשני לנסר החדשה

2010. אני נשוי עם 3 ילדים.

פורסם

תודה רבה למיטל מאלדן על התשובה.

רנו פלואנס יש רק בחברות ליסינג עם ק"מ גבוהה מאוד , אני מחפש רכב בסביבות 60,000 ק"מ ופרטי.

• תוכן חדש...