Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק בן-אדם אחד, ואני לא מזיז להם. אבל אחרי רכישת שלושה רכבים חדשים, ולא זולים במיוחד, התמחור שלהם נראה לי מוגזם. גם לגולף החדשה, גם לסקודות החדשות. עד להודעה חדשה, אם נחליף רכב זה יהיה למשהו אחר. אני יודע שאני לא מזיז להם את קצה ה-%^#, אבל כמה יריקות כבר אפשר לספוג ולחשוב שזה גשם? (וזה עוד כשהיורו בנסיגה, מתחת ל- 5 ש"ח, תחשבו מה יהיה כשהוא יעלה...)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כ"כ הרבה רכבים טובים...חפש לך משהו מוצלח :lol: בהצלחה.

אני אישית אקנה גם בפעם הבאה משהו מתוצרת פיאט, בעיקר בגלל השירות המעולה.

פורסם
אני רק בן-אדם אחד, ואני לא מזיז להם. אבל אחרי רכישת שלושה רכבים חדשים, ולא זולים במיוחד, התמחור שלהם נראה לי מוגזם. גם לגולף החדשה, גם לסקודות החדשות. עד להודעה חדשה, אם נחליף רכב זה יהיה למשהו אחר. אני יודע שאני לא מזיז להם את קצה ה-%^#, אבל כמה יריקות כבר אפשר לספוג ולחשוב שזה גשם? (וזה עוד כשהיורו בנסיגה, מתחת ל- 5 ש"ח, תחשבו מה יהיה כשהוא יעלה...)

סיאט במבצע, גם הזוי לדעתך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פולקסווגן תמיד תומחרו מאוד גבוה ויקר מידי ביחס למה שאתה מקבל, אחלה רכב אבל יקר מידי ביחס לתמורה,

קח את פורד לדוגמא, איזה רכב אתה מקבל שם ובמחירים לא רעים בכלל, כולל פוקוס וכולל מונדאו או הג'יפים אפילו,

הכל עניין של כמה אתה מוכן לשלם עבור ואיזה רכב אתה מעדיף,

נכון, סיאט זאת אופציה לא רעה כלל כאשר אולי שווה לך לחכות ללאון החדשה שתגיע באיזור ספטמבר ככה, יחד עם זאת

תחליט איזה רכב אתה מעדיף ואז תתחיל לבדוק באותה קטגוריה בין החברות השונות,

פורסם

השאלה מה ה"טריגר" להחלטה הנחרצת שלך עכשיו?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה לא רק עניין של תמחור. זה גם עניין של היחס שאתה זוכה לו במוסך אחר כך, הקלות בה מנפחים את החשבונית שלך, כש-"שוכחים" לספר לך שרכיב X, שנהרס ברכב בן חצי שנה, לא כלול באחריות. יש כמובן גם הפתעות אחרות, כשאתה רוצה לבצע טרייד אין לאוטו שלך ומגלה שהסוכן הנחמד לא ממש אמר לך את האמת לפני שנתיים ו-"מחיר מחירון" זו פיקציה שאין לה אחיזה במציאות בעולם העסקי של צ'מפיון מוטורס.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תודה על העדכון. אני מחרים את צ'מפיון כבר 30 שנה - את ה VW שלי קניתי מיד שניה. עד להודעה חדשה גם אני מחרים את צ'מפיון.

עריכה : אני מחרים גם את דלק מוטורס

עריכה 2 : גם את מכשירי תנועה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כף רגלי לא תדרוך בפורש עד הודעה חדשה.

ברצבי- מה הכיוון?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בר שלום. בהחלט זכותך להחרים, ובניגוד אליך,אני לא חושב שזה לא מזיז להם, הלקוחות הקיימים והפוטנציאלים הם הפרנסה שלהם ולחברה שעיקר הביזנס שלה הוא לקוחות פרטיים כמו צ'מפיון, כל אחד הוא חשוב מבחינתם. נכון שכשמוכרים מעל 30,000 מכוניות בשנה, אחד יותר או פחות מהווה משקל סגולי נמוך ועדין, אני לא חושב שזה משמח אותם.

יחד עם זאת אני חייב לחלוק עליך בכמה דברים, (לא מסתיר וגם לא מתבייש שאני חובב מושבע של ואגיות ויש לי אישית ניסיון רב שנים מוצלח עם המותג). קרוב משפחה קרוב מאוד עזב עכשיו מותג מסוים גדול וטוב אחרי כמה וכמה שנים שבהם החליף מכוניות שלהם כי הוא חשק בדגם מסוים של יצרן אחר כבר הרבה זמן. מדובר ברכב של קרוב ל-600 אלף שקל. הוא נדהם מחוסר האכפתיות של היבואן החדש ובחוסר היחס על גבול הזלזול לו "זכה". "רוצה תקנה, לא רוצה אל תקנה רק אל תבלבל לנו יותר מדי את המוח" זאת רוח המפקד אצל היבואן הזה והתחושה שקיבל וככה זה כשחברה מוכרת אלפי מכוניות לשוק הליסינג - לקוחות פרטיים לא מעניינים אותה. בשבילו 570 אלף זה סכום נכבד והוא ציפה ליחס מעט שונה ומכובד יותר מזה. הוא עדין לא קיבל את הרכב (צפוי במהלך הימים הקרובים) וכבר התחושה שלו רעה ואמר לי, "אם ככה הם מתנהגים למי ששם אצלם חצי מיליון שקל, מעניין איך השירות שלהם כשאני אצטרך שהם ישימו כסף עלי". ואני מדבר על יבואן שזוכה כאן להערצה עיוורת בפורום, לעומתו, קרוב אחר שקנה ג'יפ אינפיניטי ומשבח את השרות של קרסו בניגוד לכל מה שאני חשבתי וקראתי עליהם, ללמדך שדברים לא תמיד מתקיימים במציאות כמו שהם נקראים מעל דפי האינטרנט.

יש עכשיו איביזה סטיישן ב70 ומשהו אלף, פולו אוטומטית ב-99, לאון 1.8 בפחות מ-120 (אם אני זוכר נכון) ויטי ב-109. אלה המחירים הנמוכים בקטגוריות שלהם. גם האוקטביה והגולף לא יקרות בקבוצות שלהם וכך גם הסופרב. אני חושב שאתה לא צודק מבחינת התמחור. ברור שכולנו היינו רוצים מחירים זולים ככל הניתן, אבל הרצון של יבואן להרוויח והצורך שלו להרוויח במידה שתשאיר רווח לבעלי המניות גם אחרי כל ההוצאות של שרות, מוסכים ומאות ואלפי עובדים, לא הופך אותם ל"יקרנים" או חזירים. אלה תחשיבים כלכליים טהורים. יבואן רכב זה לא מכולת ואי אפשר לעשות להם את החישוב כמו שאנחנו כישראלים נוהגים לעשות במסעדות - "רגע, חבילה פסטה עולה לו 2.5 שקל, קילו עגבניות 5 שקלים ועוד מים רותחים שלא עולים, אז איך לעזאזל הגיעו למחיר של 54 שקל למנה?"

פורסם

אני כל פעם שחבר או מכר קונה רכב מצמפיון אני מחכה שלרגע שהוא יתחיל לסבול מהם בשביל לצחוק.

אני כבר שנים לא מתקרב ליבואן הביזיוני הזה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לדעתי ההחלטה נבונה ונכונה.

אם עוד ועוד אנשים יגיעו להחלטות כאלו אולי יתרחש אצל היבואן הזעזוע המתבקש כבר זמן רב, לדעתי, בתמחור וטיפול בלקוחות.

אני קורא בפורום ושומעים מאנשים יותר מידי תגובות שליליות על צ'מפיון. מחירים גבוהים מידי, צורת טיפול לקויה במסירת רכב חדש, תמיכה בעייתית ולא נעימה בתקלות שמתגלות בתקופת האחריות ובמיוחד בהתחלה. אפילו לגבי סקודה, שהיא אפשרות טובה לקהל מסויים, יש את החשש של מה יקרה במסירה ובהמשך בגלל היבואן וצורת השרות שלו בלקוחות.

כיום יש היצע מגוון ואלטרנטיבות מעניינות שיתנו תמורה אטרקטיבית ומהנה ולפעמים יותר מהמגוון של צ'מפיון, באותה רמת מחיר ובדרך כלל פחות.

לפעמים נדמה לי שהדבר הטוב היחיד בדגמים של צ'מפיון הוא מוסך רון, אבל בטח הוא מוגדר אצל כאוייב ומטרה מסומנת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא מבין מה החוכמה בהצהרות גורפות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...