Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הגולף 1.4 היא בסה״כ מאובזרת יפה, חסר בה בעיקר חישוקי סגסוגת. המחיר דומה למשל לשל הפוקוס 2 ליטר המאובזרת.

רק בהקשר הזה, ומשום שהפוקוס המאובזרת היא אחת האלטרנטיבות שאנו בודקים, היא זולה יותר ומאובזרת יותר (וזה לא רק ג'נטים, זה גם גג שמש, למשל, חיישנים למיניהם וכו'). מה שכן, היא מגיעה גם עם גיר שאפשר לקרוא עליו תלונות... ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשאתה אומר OPC אתה מיתכוון לאינסגניה? כי האסטרה למרות 280 סוסיה היא בגודל של הגולף והאינסגניה היא לכיוון ה-250K .

לא, ברור שלא. כרכב שני קטן, בקטגוריה של DS3 וקליאו, כמובן שהתכוונתי קורסה.

פורסם

זה המדינה שלנו, אין אפשרות אחרת, אם אתה מת לקנות את הרכב, תקנה, חיים פעם אחת, גם אם התמכור גבוה.

ברוב המקרים זה בעיה, כי נגיד תמורה כמו של VW, אין הרבה חברות שמגיעות לרמה שלהם.

פורסם
הוספתי גם את קרסו לרשימת החרם שלי, התמחור של אינפיניטי ממש לא נראה לי

אני מאוד חולק עליך לגבי המחירים של אינפיניטי

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
כרכב שני קטן ,האישה תסתפק גם ב-GTC :wink: .

הסטיישן לאישה, הקטן לי :-)

אתה יודע מה אומרים על גברים ברכבים גדולים...

אני מאוד חולק עליך לגבי המחירים של אינפיניטי

גם אני, אבל נראה לי שהוא צחק.

אין מה לעשות, ככה זה כשיש לך ביד מוצר בעל תדמית כה גבוהה (לדוגמא: אייפון).

גם מזה אני נגמל.

העיקר בפוסט הזה, לדעתי, הוא שגם לפאנבוי כמוני (אפשר להודות באמת, אני מעדיף פליסטיישן) יש גבול.

פורסם

"ממרומי" 34 שנותיי למדתי שלהחרים מותג כלשהו בתחום כלשהו באופן גורף זה לא ממש רציני.

אנחנו חיים בתקופה שבה מותגים משנים וממציאים את עצמם מן הקצה לקצה תוך מספר שנים. בעבר שעבדתי בתחום הסלולר נשבעתי שבחיים לא אגע במכשירים של סמסונג. נזכרתי בזה רק לאחרונה לאחר סיכום של שנה וחצי עם סמסונג מעולה לטעמי. את אותו הדבר הרבה אנשים אמרו על תוצרת קוריאה ואכלו את הכובע ואני חושב שגם בבחירת רכב זה עניין של דרישות ספציפיות במועד ההחלפה, תקציב ומה נותן המוצר מול המתחרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רק בהקשר הזה, ומשום שהפוקוס המאובזרת היא אחת האלטרנטיבות שאנו בודקים, היא זולה יותר ומאובזרת יותר (וזה לא רק ג'נטים, זה גם גג שמש, למשל, חיישנים למיניהם וכו'). מה שכן, היא מגיעה גם עם גיר שאפשר לקרוא עליו תלונות... ;-)

איל, צריך להזכיר לך שה-DSG7 מככב לא פחות (אפילו יותר)? התיבות הללו עובדות היטב - כשהן עובדות...

בכל מקרה, יש לי הרגשה שאתה תאהב את הפוקוס, היא נוחה / שקטה וחביבה מאוד לנהיגה.

אם כבר להחרים את צ'מפיון - קודם כל ב"זכות" השירות הנהדר שלהם. משם נעבור לתמחור השערורייתי שלהם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הגולף תהיה תמיד יקרה יותר ממתחרותיה בקטגוריה פשוט משום שהיא מציעה יותר איכות, איכות נראית ולא נראית.

איכות עולה כסף, אין מתנות חינם. ישבתי אתמול בסקודה ראפיד וכל החומרים ברכב נוקשים ועלובים, לכן יכלו לתמחר אותה במחיר אטרקטיבי ועם מנוע ה- 1.4 tsi. דגם אלגנס המפואר מתומחר ב- 118 אלף ש״ח לעומת האוקטביה 1.4 tsi אלגנס שמתומחרת ב- 138 אלף ש״ח, דהיינו 20 אלף ש״ח יותר.

עכשיו תיקח אדם הדיוט והוא יגיד לך שהאוקטביה מתומחרת במחיר חזירי, הרי המידות של הרכבים דומים עד זהים לרבות גודל תא המטען. אבל כנס לאוקטביה אחרי שנכנסת לראפיד ותבין מהר מאד שאתה נמצא בעולם אחר לגמרי של איכות. אני משער שגם מתחת לפני העור, האיכות של האוקטביה טובה יותר בכל מיני רכיבים.

אני בשקט הייתי מוכן להוסיף את הפרש המחיר של ה- 20 אלף ש״ח על האוקטביה. במקרה הנוכחי הייתי כמובן מחכה לאוקטביה החדשה ועליה מוכן בשקט להוסיף את תוספת המחיר בהנחה שהאיכות דומה לאוקטביה הנוכחית.

הגולף 1.2 מתומחרת במחיר דומה למתחרותיה בשעה שהייתה אמורה להיות מתומחרת במחיר יקר יותר מבחינת איכויותיה. ושוב אין מתנות חינם הסיבה לכך היא שהיא פחות מאובזרת מהם בכדי להגיע לתמחור זה ועל כן בסה״כ המחיר הוגן.

לגבי הגולף 1.4 היא בסה״כ מאובזרת יפה, חסר בה בעיקר חישוקי סגסוגת. המחיר דומה למשל לשל הפוקוס 2 ליטר המאובזרת.

המחיר לא חזירי אלא בעייתי פשוט משום שהוא גבוה באופן מוחלט ורוב האנשים מעדיפים לרכוש רכב זול יותר ולהתפשר על איכות, אבל זה לא שניתן לרכוש רכב זול יותר ולקבל את אותה האיכות. וכשאני מדבר על איכות אז כאמור הכוונה לא רק לאיכות החומרים הנראית אלה גם לזו הלא נראית, לרבות רכיבים שונים מכניים ברכב שהם איכותיים יותר, לרבות טכנולגיית הנעה מתקדמת יותר (בהנחה שהתגברו על התקלות בגיר ה-dsg) לרבות בידוד רעשים, נוחות, מרחב פנימי, הנדסת אנוש ווכיוצ״ב שבגולף הם המובילים בקטגורייה. כל דבר כזה עולה עוד כסף לתכנן ולייצר.

דרך אגב צ׳מפיון מציעים ממש בחודש זה מבצעים על רכבי פולקסוואגן שכולל טרייד אין במחיר טוב או במחיר מחירון, שזאת גם הנחה בפועל. מלבד זאת צ׳מפיון עורכים כמה פעמים בשנה מבצעים. מי שיש לו סבלנות מחכה ולכן המחיר גם גבוה יותר כדי שיהיה מאיפה לרדת. :)

זה חבר, נקרא דיסוננס קוגנטיבי. זה לקחת משהו ולשכנע את עצמך כל כך עמוק שאין טוב ממנו.לא הבנתי מה כך כך "נעלה" בסביבת העבודה של הגולף לעומת הפורד, אני חושב שהן לפחות באותה רמה. לא הבנתי על איזה תכונות ורכיבים אלקטרוניים ומכניים אתה מדבר. זה לא שהגוף נהנית ממוניטין אמינות מטורף, בעוד אחרות נתקעות תדיר על הכביש, זה לא שהגולף שורדת את השנים ומזדקנת יותר טוב מאחרות. וזה שהחלטת שבידוד הרעשים, הנסיעה , ובכלל הRIDE הכללי בגולף טוב יותר, וה"מוביל בקטגוריה" זאת זכותך. אין לה ולא שום קשר עם איזה אמת אבסולוטית.אהבתי את טכנולוגיות ההנעה הקריפטוניות המתקדמות יותר (אגב , בפורד אותה טכנולוגיה "חייזרית"), אותן תקלות, אותן תלונות שיש. על השירות תמצא דברים טובים ורעים גם בדלק, וגם בצ'מפיון. אגב, דווקא ברמת האבזור פורד עשירה יותר.והכי אהבתי? את "האיכות הלא נראית" של הגולף שחייבים להעריך אני מוכרח להודות...

זה לא שאני לא חושב שהגולף לא איכותית ומצויינת, נהפוך הוא, אבל אם אשפי השיווק של צ'מפיון הצליחו לשכנע את הציבור שהרכב מצויין לא רק בדברים שהם רואים וחשים וממששים, אלא גם בזה שיש סוג של איכות "שהיא בלתי נראית.." שאפו ענק להם.מזכיר לי את "ששש... רוצה אויר בשקל?.." של רחוב שומשום, למי שזוכר...

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא שאני חושב שהתמחור של פולקסווגן הגיוני או אטרקטיבי במיוחד,

אך עוד יותר לא הגיוני ואטרקטיבי זה להחליף רכב לחדש בכל שנתיים.

אתה מוכן לספוג ירידת ערך אכזרית כל כך כל שנתיים אך עוד 10K ש"ח בקניה זה מה ששובר אותך?! :roll:

בכל מקרה, רציתי להודות לך בשמי ובשם רוכשי יד-2, תודה על האכפתיות וההתחשבות בזולת. :wink:

פורסם

שניכם צודקים. לא יודע מה קרה שנשבר הגב, אבל קש יש, והרבה :-)

אולי הכי כדאי זה בכלל לחכות ליוני. במקום להתחנן להנחות אצל היבואנים, חברות הליסינג יסדרו לנו את השוק (אם יאפשרו להם, כמובן).

פורסם

השרשור נפתח בטענה לגבי מחיר מכוניות חדשות. במקרה זה אצל צ'מפיון. כאשר הרעיון הוא מחאה.

בכדי לזרום עם הרעיון ולהציע פתרון אפקטיבי, כדאי להדגיש כמה נקודות:

- יש הבדל מהותי בין לקוח פרטי ללקוח שהוא חברת ליסינג.

- המחירון הגבוה עבור הפרטיים משרת את הלקוחות הגדולים (הליסינג).

- צ'מפיון אמנם לא שחקנית ליסינג בולטת, אבל היא חיה בסביבה תחרותית ומחירי המכוניות של המתחרים ללקוח הפרטי, מסייעים לה לדרוש גם מחירים מנופחים.

- לקוח פרטי כזה או אחר אשר מוחה כנגד חברה מסויימת "לא מזיז לה".

יש רק סוג מחאה אחד שאינו אלים, אך שישפיע על השחקניות בענף. פשוט מאוד שכל אחד ידחה את סבב הרכישות שלו של מכוניות חדשות. במקום פעם ב 3, לקנות פעם ב 4 שנים. כדוגמא. ירידה כזאת דרמאטית במכירות, תאלץ את החתולים להתחיל להזיע...

וזה הסדר הנכון - הם צריכים להתאמץ. לא אנחנו. צריך להקטין להם את העוגה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...