Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לערער על סכום הפיצוי שקובעת חברת הביטוח במקרה של גנבה? מה הסיכויים לערעור כזה? איזה מסמכים נדרשים? נגיד עמדתי למכור והקונה מוכן להעיד בשבועה שהסכים למחיר, האם השופט יתחשב בעדות כזו?

בברכה

אבי כרם

פורסם

השופט לא יתחשב בדבר שכזה בגלל שלרכב יש מחירון קבוע וכל אחד יכול להביא איזה מישהו שיעיד באמא שלו שהוא רצה לקנות את האוטו בחצי מליון אפילו כשהמחירון 5 אלף שקל... הרי לדעתו זה היה שווה את המחיר :)

אתה מבין אותי?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בחתימת חוזה הביטוח הסכמת עם חברת הביטוח מראש על ערך הרכב לצורך גניבה/אבדן מוחלט.

בפוליסות של כל חברות הביטוח בארץ כתוב שחור על גבי לבן שערך הרכב נקבע ע"י מחירון לוי יצחק כולל כל התוספות וההפחתות.

אם לרכב היה ק"מ נמוך ו/או יד נמוכה אז בהחלט אתה זכאי לקבל את התוספת הרלוונטית לפי המחירון.

אם סתם מדובר במקרה של מחירון שלא קשור למציאות אז הפסדת ואין לך מה לעשות בדיעבד. (היית יכול במקור לבטח את הרכב לפי הערכת שמאי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1. לא מזמן הרכב שלי עבר תאונה קשה מול משאית, והוא הפסיד. הלך טוטאלוסט. בהערכת השמאי רשום במפורש, מחירון לוי יצחק, שקלול יד נומכה וקילומטראז' גבוה. זה מה שקובע שמערכת המשפט.

2. תקרא את זה.

http://cars.walla.co.il/?w=/4715/2613803

אמנם מדובר שם על רכב ליסינג, אבל מה שמתואר שם זה מחיר מחירון מול מחיר שווי הרכב.

נכון שאני מדבר פה רק על תאונות, אבל מבחינת התשלום על הרכב, מדובר על אותו תשלום. גם בטוטאלוסט וגם בגניסת רכב, חברת הביטוח נאלצת לשלם את מלוא מחיר הרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...