Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה בפורום. אנא תהיו עדינים איתי.

שברולט אלרו 2003

נפח 2200

בעליות לי-ם התחיל האוטו פתאום לתקתק חזק מהמנוע. וככל שלחצתי על הגז יותר התקץוק התחזק בהתאמה. הגעתי לי-ם נהננו ובחזור התקתוקים התחזקו ממש עד שעצרתי בצד ופשוט האוטו נכבה.

מילאתי שמן חיכיתי קצת והגענו עד הבית במרכז. בבוקר הכנסתי למוסך מתברר שהשמן שהשתמשתי בו לא היה השמן המדויק לרכב

לא עשיתי המון זמן טיפול ובקיצור הוא הוציא פילטר שמן מפורק. החליף שמנים. פילטר אוויר. פלאגים.

ואמר לי שלאט לאט יעבור הרעש. באמת ביציאה משם היה סבבה. אבל לאחר יום האוטו חזר לתקתק בנוהל.

יכול להיות שצריך לתת לאוטו זמן או שאם יש תקתוקים אז אין מה לעשות.

ישנו תוסף שמן שאתם ממליצים לרכב כזה?

תודה

פורסם

קצת קשה שלא להיות עדין אתך...

הרי למה לא לעשות טיפולים בזמן?

ואם מלאת שמן, אני מניח שהיה חוסר. כמה היה חסר? היכן היה המדיד כשבדקת לפני מילוי השמן?

לפי דעתי, היה חסר הרבה שמן ובעליות לירושלים בעקבות השיפוע לא הגיע שמן לכל המנוע.

בכל מקרה, עם הרעש לא עובר תצטרך לבצע שיפוץ ראש במקרה הטוב.

שי.

פורסם

מה זה שיפוץ ראש? עלויות פלוס מינוס?

ישנו איזה תוסף שמן שיכול לעזור?

צריך להייתחס לרעש או להמשיך לסוע כרגיל?

תודה

פורסם

אף פעם לא

דולקת הנורה של המנוע הצהובה ההיא אבל גם ביו אמ אי וגם בשאר מוסכים אמרו לי שזה כלום. בדיקות לחץ לפני חצי שנה באוטו היו תקינות.

יש רק את_הרעשים המעצבנים האלה מהמנוע...

תיק תיק תיק תיק תיק תיק תיק

פורסם

מנסיון עם אלרו ועם אותו מקרה - אם היה חוסר שמן ולא הקפדת בטיפולים בזמנים הנכונים אני מניח שזה רעשים מהמרימים ההדראוליים . כתוצאה מחוסר שמן כניראה חלק מהם ניתפסו . אלה הרעשים .

אם הייתה נידלקת לך מנורת לחץ שמן הייתי אומר לך שזה יכול להיות מיסבי גל ארכובה כמו שקרה לי באלרו .. שיפוץ ראש מנוע לא עזר אצלי עדיף להחליף מנוע מיבוא ראש שקט . אני החלפתי ב- 4000 שקל כולל עבודה במוסך מורשה בחולון.

פורסם

אנחנו ממליצים להכניס את הרכב לאחד ממוסכי הרשת לאיתור מקור הרעש והתקתוקים.

מהסיבה שהשתמשו ברכב זה בשמן לא מתאים והרבה זמן לא נעשה ברכב טיפול

יכול להיות שנסתמו מעברי שמן במנוע או שמשאבת השמן סתומה ולכן יש להכניס את הרכב

לאחד ממוסכי הרשת לאיתור ופתרון התקלה.

פורסם

אני קניתי סט שיפוץ הכולל: נדנדים + 8 מרימים (מתוך 16) ב- 1600 שקל . שלייף לראש מנוע זה עוד 600 ש"ח .

2200 ש"ח + עבודה (1000 ש"ח) = 3200 . וזה לא הצליח בסוף .

• תוכן חדש...