Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי! לא פייר, הזמנתי לפני יומיים ואין לי משלוח חינם?

ולדעתי מבצעים על הסילנטים והווקסים, וגם אולי על אביזרים יכול להיות מאוד נחמד

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחח ישראלים...אתם חושבים בקטן...

VIX, בגלל שאני אוהב אתכם, לבחירתכם אחד מהנ"ל:

1. טיפול דייטלינג מלא של ייבגני.

2. אירח דין בבית למשך הסופ"ש במהלכו הוא ידגים כל מוצר ומוצר.

3. בסימן "בעל הבית השתגע" משלוח גרניק + מיכל הקצפה לכל מי שמחזיק מוצר שלכם כרגע.

4. פה היה משהו עם ג'ניפר לופז + BLACK LIGHT, אבל אני לא רוצה להיות גרידי, וגם בת זוגתי יכולה לקרוא את זה בטעות.

הלאה, נגעת נסעת! :evil::twisted:8)

+ 1 לדין, ורצוי שיביא איתו את ייבגני, ג'רניק, ואת ג'ניפר לופז וכמו שryenls המשלוח חינם :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הכנת סל קניות אה? :lol:

טוב אם הביקוש ימשיך, יהיה מבצע על ONR

מה עוד?

הביקוש ל-ONR נמשך.

Lightning Fast

פדים

מטליות

מבשמי אוויר...

פורסם

מתי המבצע נכנס לתוקף, אני רוצה להזמין!!!!!!

(כדי שלא יפטרו אותך אפשר משלוח חינם מעל סכום מסוים, הנה קיבלת עוד טיפ בחינם:wink:)

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם
אנחנו רוצים לחדש את מבצעי החודש, אולי תעזרו לנו קצת? על אילו מוצרים הייתם רוצים לראות מבצעים?

אני אשמח לכמה דוגמיות כגון G6 דשבורד, או איזה ווקס קרנובה 50/50 (לנסות מעל מנזרנה למשל)

במידה ויש כמות קטנה? ארכוש לבד. זה ייתן לי הזדמנות להחליט אם המוצרים מתאימים לי.

כמובן שאעשה רכישה גדולה עבור זה.

אגב המחיר על ONR מצוין. (ארכוש גלון בקרוב ואחלק אותו ל 4 כפי שעשיתי בעבר)

פורסם
אני אשמח לכמה דוגמיות כגון G6 דשבורד, או איזה ווקס קרנובה 50/50 (לנסות מעל מנזרנה למשל)

במידה ויש כמות קטנה? ארכוש לבד. זה ייתן לי הזדמנות להחליט אם המוצרים מתאימים לי.

כמובן שאעשה רכישה גדולה עבור זה.

אגב המחיר על ONR מצוין. (ארכוש גלון בקרוב ואחלק אותו ל 4 כפי שעשיתי בעבר)

רעיון מצוין לדוגמיות קטנות! גם אני הייתי שמח לנסות מוצרים מסוימים לפני שבאמת אחליט לרכוש.

לגבי ה-ONR תרשום אותי בליטר הראשון!

עריכה תרשום אותי ל0.94625 הראשונים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בכיף. פעם שעברה הם עפו במהירות- כמובן במחיר עלות ששלמתי.

עכשיו זה בכלל יוצא 75 ש"ח לאחד. כאמור מחיר טוב, לפני הנחה שהבטיח דין מעל דפי הפורום...

פורסם
בכיף. פעם שעברה הם עפו במהירות- כמובן במחיר עלות ששלמתי.

עכשיו זה בכלל יוצא 75 ש"ח לאחד. כאמור מחיר טוב, לפני הנחה שהבטיח דין מעל דפי הפורום...

אני זוכר את הפעם הקודמת.. זה בהחלט חכם לקנות ולעשות חלוקה. ככה כולם מרוויחים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אז ככה, קודם כל אנחנו לא יכולים לעשות מבצעים על קטגורית שלמות...אלא 3-4 מוצרים בכל פעם.

דבר שני, אסור לנו בתכלית האיסור לפתוח מוצרים ולארוז אותם מחדש באריזה של דוג', אם יש מוצרים שמגיעים באריזות קטנות אז נביא אותם, אבל אסור לנו ליצור מוצרים כאלו יש מאין.

אז בינתיים אני חושב שסגרנו על ONR, ולפדים של CG, עוד הצעות?

אגב, דיברתם על רכישות קבוצתיות לגלון של ONR, אין לנו שום בעיה אם תתארגנו קבוצה על גבי הפורום, ואם הכמות תהיה מספקת אז תקבלו הנחה לכמות ונספק לכם את הגלונים/ליטרים עד לנקודה שתבחרו.

פורסם
אז ככה, קודם כל אנחנו לא יכולים לעשות מבצעים על קטגורית שלמות...אלא 3-4 מוצרים בכל פעם.

דבר שני, אסור לנו בתכלית האיסור לפתוח מוצרים ולארוז אותם מחדש באריזה של דוג', אם יש מוצרים שמגיעים באריזות קטנות אז נביא אותם, אבל אסור לנו ליצור מוצרים כאלו יש מאין.

אז בינתיים אני חושב שסגרנו על ONR, ולפדים של CG, עוד הצעות?

אגב, דיברתם על רכישות קבוצתיות לגלון של ONR, אין לנו שום בעיה אם תתארגנו קבוצה על גבי הפורום, ואם הכמות תהיה מספקת אז תקבלו הנחה לכמות ונספק לכם את הגלונים/ליטרים עד לנקודה שתבחרו.

אולי תעשו מבצע של פוליש v34+v38 לדוגמא הקטנים יותר?

פורסם
עוד מישהו בעניין של Opti Coat ?

כן! יש לי חדש, רק אחרי 2 יישומים, ואני אקנה עוד אחד במחיר מפתה! :twisted:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...