Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוג מתוך אפליקציית WAZE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את האפליקציה החדשה M8 שיש בתוכנה אפשרות לחייג מבלי לצאת מהאפליקציה, הבעיה היא שזאת אפליקציית אטרקציות בלבד ולא באמת לניווט.

השאלה שלי היא מה ניתן לעשות עם WAZE שבה אין חייגן, האם יש איזו קומבינציה של מקשים או משהו כדי לחייג מבלי לצאת מהאפליקציה ושהיא תמשיך להיות ON TOP בזמן השיחה ובסיום השיחה ככה שאני לא אצטרך להתעסק בלחזור לאפליקציה?

מדובר באנדרואיד 4.2.2

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה הבעיה ללחוץ על מקש הבית, להכנס לחייגן ולבצע שיחה, אחרי זה לחזור לWAZE מתוך מסך ה recent apps או לחיצה על הנוטיפיקציה של WAZE שנמצאת קבוע כשWAZE פועל?

Kawasaki Versys !!!

פורסם

כי אם יש משהו שמאפשר שימוש מועט יותר בלחצנים, יותר טוב, במיוחד שזה קיים באפליקציה אחרת שגרועה בהרבה מ-WAZE

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה משתמש בדיבורית שאפשר להפעיל ממנה אופצית חיוג קולי, לדעתי החיוג הקולי יעבוד גם באמצע WAZE. וככה בכלל, נשאר עם הידיים על ההגה ועיניים על הכביש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כבר כתבו להם לפני שנה שיכניסו חייגן לאפליקציה, מאז יצאו איזה 2 או 3 עדכונים ובאף אחד מהם אין חייגן. כנראה שזה לא מעניין אותם, הם חושבים שאנחנו מנווטים עם GPS בלבד ולא עם טלפון...

in the face

with a chair

פורסם

אתה יכול לבצע חיוג דרך גוגל נאו (לחיצה ארוכה על מקש הבית ומשיכה למעלה במכשירי נקסוס) עם פקודה קולית.

אם אני לא טועה, יש גם אופציה שגוגל נאו יופעל כשאתה אומר גוגל, הייתי מציע לבדוק את זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מבדיקה קצרצרה בM8 מה שאני רואה זה אפשרות להתקשר למקומות סביבך ושאר הפרסומות/תוכן באפליקציה (שתופסות את רוב הנפח והופכות את הניווט לסוג של שולי).

זה מה שאתה רוצה שWAZE יוסיפו?

או שמדובר על אפשרות נורמלית לחייג למישהו?

Kawasaki Versys !!!

פורסם

יש לי HTC DESIRE HD שיש בו מקש MENU.

תוך כדי ניווט עם M8, לחיצה על MENU וקופץ תפריט של השתק, חייג והפסק ניווט. לחיצה על חייג מעיפה אותי לחייגן שלי בטלפון, בסיום השיחה אני חוזר לחייגן בעיקרון (ככה מוגדר החייגן שלי ואני יכול לבטל את זה שיחזיר אותי למסך הבית או M8 אם פתוח), ואז לחיצה אחת על מקש "חזור" בטלפון ואני שוב בתוך M8.

לחילופין לא אכפת לי שיהיה להם חייגן פנימי שלהם בתוך WAZE שישאב נתונים מהחייגן המובנה שיש לי. וזה האמת עדיף ונוח יותר לדעתי.

כמו שציינתי בהודעה הראשונה, M8 היא אטרקציה ולא ניווט באמת, אבל הושקעה מחשבה במסביב של הניווט וזה חסר ב-WAZE.

in the face

with a chair

פורסם

עדיין צריך ללחוץ על כפתור הMENU, שזה דבר מאוד לא נוח במכשירי הנקסוס או במכשירים שאין להם כפתור MENU פיזי.

אם היה לך כפתור חייגן באזור הNotifications שלך שמופיע בזמן שWAZE עובד, זה היה עוזר?

Kawasaki Versys !!!

פורסם

גם טוב, למרות שאני לא אוהב לגרור בזמן נסיעה כי היד לא כזאת יציבה.

אם הם רק היו מוסיפים כפתור בתוך האפליקציה עצמה...

in the face

with a chair

פורסם

גם אני הייתי שמח לחייגן בתוך WAZE. משהו פשוט - כמה כפתורים גדולים עם מספרים מוגדרים מראש, בד"כ אלה שבמועדפים.

בכל מקרה, חיוג קולי זה אופציה סבבה - הבעיה שהוא עובד רק אם כל אנשי הקשר שלך הם באנגלית :/

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בחיוג קולי אפשר גם להקריא ספרות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני טיפש, לא זוכר את המספר טלפון של החנות נעליים שהייתי בה אתמול אבל חייגתי אליה ונמצאת אצלי בשיחות יוצאות.

אני לא סתם מקשה, אני רוצה חייגן ויזואלי רגיל פשוט, לא בקשה גדול מידי בשביל טלפון חכם.

in the face

with a chair

פורסם

חייגן מובנה באפליקציה זה די מיותר. יש לך את החייגן הרגיל במרחק כמה קליקים. קיצור לחייגן בחלון הנוטיפיקיישנס אני יכול לארגן לך די בקלות

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...