Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוג מתוך אפליקציית WAZE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך עושים קיצור דרך הנוטיפיקיישן?

אגב, יש מצב באנדרואיד 4.2.2 ליצור קיצור דרך רגיל במסך הבית, אבל שהקיצור יעשה נגיד כמה פעולות?

סוג של סקריפט כזה שיפתח WAZE יפעיל אינטרנט ו-GPS. אני יודע שיש את TASKER, אבל אפליקציה לא נוחה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איך עושים את זה? מפתחים אפליקציה שעושה את זה בשבילך ;-)

קיצור דרך עם כל מני יכולות בדרך כלל נקרא widget

Kawasaki Versys !!!

פורסם

טוב, אז בניתי אפליקציה שמוסיפה אפשרות להכנס ישירות לחייגן מחלון הnotifications בזמן שהWAZE עובד.

עם זאת, היא מאוד "רזה"

בגלל שאני לא כל כך משתמש בWAZE, יש לכם רעיונות מה אפשר להוסיף?

אפשר נגיד להפעיל את הDATA במכשיר ואת הBLUETOOTH כשWAZE מופעל.

ההסתייגות היחידה היא שהGPS חייב להיות פעיל. כלומר אני לא יכול להדליק אותו כשWAZE עולה (אולי בעתיד :) ).

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אני הייתי רוצה קיצור דרך (סקריפט) שישב לי באחד המסכים ולחיצה עליו תפעיל לי WAZE, אינטרנט (DATA) GPS ו-BT. זה מה שעשיתי עם TASKER אבל היא לא נוחה בכלל לעבודה והיא תלויית טריגרים.

יש איזו אפליקציה שיכולה לייצר לי כאלה קיצורים? יכול להיות מגניב אפליקציה שיוצרת קיצור דרך שמפעיל כמה דברים בלחיצה אחת.

לגבי היציאה לחייגן, רזה לא רזה, זה כולה אמור לפתוח את החייגן מול הפנים לא מעבר לזה.

in the face

with a chair

פורסם

עובד מצויין!

יש אפשרות שבמקום לסמן וי ב-GPS זה יפעיל אותו לבד כמו BT ואינטרנט? אני יודע שלא כל האפליקציות מאפשרות הפעלה אוטומטית אבל לא ברור לי למה (מה המגבלות).

תודה על האפליקציה :)

in the face

with a chair

פורסם

יש אפשרות, אבל זה דורש ROOT. החל מגרסה 2.3.3 ביטלו את האפשרות כי היא ניצלה באג באבטחה.

אני בכל מקרה אוסיף את זה מתישהו בזמן הקרוב ואם יש לך ROOT תוכל להשתמש

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...