Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 4 מצלמות המחוברות למכשיר DVR בכבל רשת לנתב אלחוטי של סלקום.

כאשר אני צופה בתוך הרשת הפנימית כמו בתמונה המצורפת, הכל עובד.

השאלה איך אני עושה שניתן יהיה לצפות במצלמות מחוץ לרשת הביתית?

מה אני צריך להגדיר בראוטר?

הראוטר הוא של חברת סלקום Huawei b260a.

חשוב לציין שכתובת הIP לא נשארת זהה, אבל אין לי בעיה פעם בכמה זמן לבצע עידכון ידני אם צריך או לדבר עם סלקום כדי לקבל כתובת קבועה.

ללא שם.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בראוטר להגדיר הפניית פורטים (90 ו 2000) לכתובת הפנימית של הdvr

רצוי שלdvr תהיה כתובת פנימית קבועה ולא זו שהוא מקבל מהdhcp של הראוטר כדי שלא יהיה מצב שתשתנה הקופיגורציה

כמו כן אם הdvr הוא מחשב לכל דבר/או שיש לך מחשב אחר ברשת/או שיש בראוטר תמיכה בdyn-dns אז הרשם חינם באתר של (dyn.com ויהיה לך host name קבוע במקום ip חיצוני שמשתנה וכך לא תצטרך לברר/לזכור את הip כשתתחבר מבחוץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

:)

את החלק הראשון הבנתי, כל השאר סינית.

בהנחה ואצליח לבצע את החלק הראשון, עם איזו כתובת אי פי אני אמור להתחבר למצלמות מרחוק?

פורסם

אתה צריך DNS דינאמי שיקושר לכתובת IP שלך בכל פעם שהיא משתנה.

ראוטרים חדשים תומכים בזה ברמת ההגדרות בראוטר - בכל פעם שהראוטר מתחבר לאינטרנט, הוא ניגש לאחד השרתים שמספקים את השירות של ה-DNS ומעדכן אותו על ה-IP הנוכחי שלו.

נניח שהDNS שהגדרת הוא cam.someserver.com. בכל פעם שהראוטר יתחבר לאינטרנט, גישה מכל מחשב בעולם ל-cam.someserver.com תנונתב ל-IP הנוכחי שלך.

חפש משהו בשם dynamic dns או DDNS בהגדרות.

אם הראוטר לא תומך, יש סיכוי שאפשר להגדיר את זה גם בהגדרות המצלמה. אצלי במצלמת אבטחה מאוד פשוטה אפשר.

אם גם המצלמה לא מאפשרת, אפשר דרך המחשב (noip.com לדוגמא) אבל אז צריך שישאר דלוק תמיד.

פורסם
:)

את החלק הראשון הבנתי, כל השאר סינית.

בהנחה ואצליח לבצע את החלק הראשון, עם איזו כתובת אי פי אני אמור להתחבר למצלמות מרחוק?

עם הכתובת החיצונית שלך שאתה מקבל מספק האינטרנט

פורסם

2000 ו 90 מופיעים ברשימה (לא רואה בתמונה)?

פורסם

זה לא נשמר גם אחרי שאתה לוחץ apply ?

יש בתחתית הדף מקש save?

ממליץ לעשות ריסטארט לראוטר אחרי שהגדרת פורטים

אחרי שזה נשמר תכנס לאתר הזה

http://www.canyouseeme.org/

או זה

http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

ותראה אם הפורט פתוח

אם הוא פתוח עפ האתר אז תיכנס למצלמות מהאיפי החיצוני אבל לא דרך מחשב שנמצא באותו איפי

כלומר דרך טאבלט או סמרטפון שיש להם 3g או שתגלוש ממחשב שמחובר לסמארטפון

אגב בתמונה הראשונה ששמת רואים שהסרבר של המצלמות תומך בddns אז אחרי שזה יעבוד לך עם איפי כדאי שתשתמש בשרות של ddns

פורסם

היי,

רק בסופי שבוע יש לי אפשרות לבדוק.

אז ככה, עדכון:

פורט 90 ו2000 פתוחים(גם מופיע באתר שהבאת לי קישור וגם בראוטר).

המצלמות עובדות וגם דרך אפליקציות לאייפון ולגלקסי רואים.

כעת, מה ניתן לעשות כדי לשמור על האיי פי קבוע ולא כל פעם שהראוטר יקבל כתובת איי פי חדשה?

פורסם

זה מערכת של פרוויז'ן ויש להם אתרים מסויים שהם עובדים איתם- תבדוק בהגדרות איזה אתרים אלו.

אני ממליץ על http://www.dyndns.org שעובד מצוין עם המערכת שלהם ומספק תמורה טובה.

• תוכן חדש...