Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לחיפושי אחר מכשיר לאימי. החלטתי שעדיף לקחת מסך טיפה יותר גדול מה"3.5 המתוכננים.

תחילה הייתי די סגור על הXPERIA U וכרגע אני חושב ברצינות על הGalaxy S Advance.

אשמח לשמוע את דעתכם לגביו ולגבי השאלה בכותרת?

אם העדכון אפשרי בלי להיכנס לפריצות וכ"ו אלא האם מדובר בעדכון פשוט?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון זה עדכון שאמור להגיע בהורדה. אתה מפעיל את המכשיר והולך ל-"עדכוני תוכנה" ושם הוא כבר יוריד ויתקין אותו לבד. פשוט וקל.

לטעמי היום הוא הפלאפון הכי משתלם שיש. גרסת ה-4.1.2 גורמת לו לעבוד חלק לגמרי ולא להתקע בפעולות בסיסיות+

פורסם
בעיקרון זה עדכון שאמור להגיע בהורדה. אתה מפעיל את המכשיר והולך ל-"עדכוני תוכנה" ושם הוא כבר יוריד ויתקין אותו לבד. פשוט וקל.

לטעמי היום הוא הפלאפון הכי משתלם שיש. גרסת ה-4.1.2 גורמת לו לעבוד חלק לגמרי ולא להתקע בפעולות בסיסיות+

קודם כל תודה על התגובה.

השאלה היא בעצם אם זה משנה איפה המכשיר נקנה? דבר שיאפשר או לא את העדכון?

לגבי העברית, הבנתי שבאנדרואיד 4 קיימת עברית מלאה, הן בתפריטים והן בכתיבה.

לדבריך גירסה 4.1.2 זמינה בלי צורך לבצע פריצה וכ"ו? פשוט כניסה לעדכונים והורדתה? האם דבר זה יפגע באחריות על המכשיר?

פורסם

בעיקרון כן.

העדכון נקבע ע"פ קצב השחרור של העדכון למפעילות הסלולריות השונות בעולם אבל לצערך , לפני הפתיחה של המכשיר, לא יהיה לך מושג מאיפה המכשיר שלך הגיע במקור, ככה שזה לא משנה. ויכול להיות כבר כול המכשירים קיבלו אותו, אין לי באמת מקור מוכח להגיד לך.

בכול מקרה , גם אם לא יהיה עדכון אוטומטי, תמיד תוכל להוריד את התוכנה KIES ודרכה להוריד את העדכון.

בגרסא 4 ומעלה קיימת העברית, אבל כתוצאה מזה שיבואן הרשמי של סמסונג בארץ רוצה לשמור על בלעדיות יחסית(וכך גם להיות חזיר) , הם ביקשו מסמסונג העולמית "להסתיר" את העברית. אבל זה לא נורא, ברוב המקומות שתקנה כבר יהיה את האפליקציה MORELOCAL שהיא פותחת את העברית, וגם אם לא, תוכל להתקין אותה בעצמך דרך המרקט של גוגל.

פורסם

יש לי את המכשיר וגם אני קניתי אותו רק בגלל שהם הבטיחו 4.1.2

הבעיה:

4.1.2 יצא רק לרוסיה בנתיים וזה גם לא גרסה סופית, הם מעדכנים אותה פעם בחודש בערך.

ובגרסה הרוסית יש שפות מובנות שתאימות לרוסיה (לא עברית)

העידכון של סמסונג יעבוד לך רק אם יש לך טלפון רוסי וכנראה שאין לך אז צריך לעשות את זה בדרך הארוכה.

מורידים תוכנה בשם Odin 3.07

מורידים את 4.1.2 I9070XXLQ4 הרוסי ותראה ביוטיוב איך עושים את ההתקנה.

אחרי שני אייפונים אלי לא סובל את הטלפונים עם מסכי הענק של מעל ל 5", הם לא נכנסים לכיס.

הטלפון הזה בגודל המתאים ומאוד דק.

עדכוני התוכנה של סמסונג הם לפי מדינות ולפי רשתות, בשביל עברית אתה צריך תוכנה ישראלית ואז יש בדרך כלל 3 שונים בשביל פלאפון,אורנג, וסלקום. לטלפון הזה עוד לא יצא עדכון ישראלי.

אייל

פורסם

עדיף SGS2. המחיר לא כ"כ שונה, אבל יש לו כבר עדכון ל4.1.2 (בגירסה הספרדית, הכוללת שפות אירופאיות, כמו אנגלית, גרמנית, רוסית וכו'), שהעברית זה עניין של זמן.

אני אישית לא כ"כ אהבתי את ה4.1.2 הרשמי, ומשתמש ב4.0.4 של סמסונג שהיא מצויינת (גם גירסה אירופאית, בגירסה של אורנג' הם איכשהו הצליחו לגרום לGPS לא לעבוד, ועברית לא חשובה לי).

לSGS2 יש גם אפטרמרקט גדול של חומרה ותוכנה, וזמינות גבוהה של חלקי חילוף במידה ויילך משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק אני 'עדיין' משתמש ב SGS1 עם רום CM10.1 (גרסה 4.2.1)?

אני אישית מרוצה עד הגג. לא יודע עד כמה ה Advance יותר מתקדם ממה שיש לי.

פורסם
לאס2 יש כבר 4.1.2 של אורנג בsammobile

נחמד לדעת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נרכש הדגם המדובר GALAXY S ADVANCE. דרך המכשיר כותב שאין עדכון זמין.

ודרך KIES כותב "ההתקן שברשותך אינו תומך בשדרוג תוכנה באמצעות KIES"

ומתחת רשום, גרסת תוכנה נוכחית COAׁ) PDA:LD1/PHONE:LD1).

מישהו יודע במה מדובר ולמה בעצם אין אפשרות עדכון דרך KIES כלל?

אם זה יכול לעזור, במכשיר רשום שדגם המכשיר: GT-I9070

גרסת אנדרואיד: 2.3.6_mobile-star

גרסת פס בסיס:I9070XXLD1

פורסם
תבדוק מה עניתי לך קודם על העדכון

את זה הבנתי. אין לי בעיה לחכות כדי לעדכן בלי פריצות ובלי שטויות עדכון מקורי ונורמלי.

הרי אם הוציאו עדכון לשוק הרוסי זה רק שאה של זמן עד שיצא עדכון לשאר השווקים.

השאלה למה בKIES הוא רושם לי שהטלפון שלי לא נתמך או משהו בסגנון?

פורסם

עם הגירסה הרוסית אין בעצם אפשרות לכתוב או לראות תפריטים בעברית?

השאלה אם יצא עדכון שכן נתמך האם אוכל לבצע את השדרוג דרך הKIES?

• תוכן חדש...