Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוקטור אבו - קדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את הפרירק הזה , תחמן לא קטן .

יש לי חשק מטורף לאבוקדו ואני לא מצליח לתפוס אותו בזמן

למרות שאני עוקב אחריו יומיום שוכב לו שם בסלסילה שבמטבח

או שהוא קשה כמו עץ או שהוא שחור מבפנים עם פרווה לבנה .

בא לי לעשות עיסה עם אבוקדו וביצה קשה בתוך לחמנייה טרייה

בא לי לחתוך אותו גס עם רצועות בצל ,פלפל שחור ,מלח ושמן זית

בא לי סתם לזרוק אותו בסלט

בא לי , אבל לא הולך לי .

נידונתי לאכול גמבה עד סוף ימיי.

Gn'f'R

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תחשוב, פשוט תאכל. תקנה אבוקדו קשה כמו אבן, תשים אותו בתור קישוט בסלון ליומיים ואחר כך תאכל אותו. מקסימום יצא לך מזה אימון לשרירי הלסת

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עשיתי גם את זה .

יצא לך פעם לנסות לאכול אותו לא בשל ? לא ממליץ , אתה אשכרה יכול לשמוע אותו צוחק עלייך בזמן שהפרצוף שלך מתעוות

מהחמיצות.

Gn'f'R

פורסם

נו, אל תהיה חלש. אני גם לא יודע איך לתפוס אבוקדו ברגע הנכון. אני קונה קשה, ממתין יומיים וזהו. אם אתה רוצה להיות יותר מגניב תחכה שלושה. מלחפלפלמיצלימון והכל בסדר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קוראים לי ליעד, ואני מכור לאבוקדו.

ראשית, יש משמעות למי מוכר לך. כרגע זה פחות משנה כי זה שיא העונה, אבל הרבה פעמים בתחילת העונה, יש מגדלים שקוטפים אותו לפני שהוא מוכן, ואז הוא לא יתרכך בחיים, אלא רק ירקיב, כי תכולת השומן שלו נמוכה. ירקן רציני לא קונה כאלה דברים.

שנית, אני חסיד גדול של שיטת הלבד בחושך. עטוף את האבוקדואים שלך בנייר עיתון או שקית נייר, ותן להם לעמוד כמה ימים בטמפרטורת החדר עד שיתרככו. היות ואני עצלן גדול, וגם לא קורא עיתונים בגרסת הנייר, אני פשוט זורק אותם במגירה חשוכה שאני לא פותח הרבה, וחוזר אליהם תוך כמה ימים. ברגע שהתחילו להתרכך, עוברים למקרר ואז הם נשמרים במצב הזה כמה ימים טובים.

אפשר להאיץ את ההבשלה שלהם אם שמים אותך ביחד עם עגבניות או תפוחים (עדיף). הם פולטים אתילן שמזרז את ההבשלה של האבוקדו בתהליך שנקרא הבחלה.

בברכת גווקאמולי עלינו ועל כולם, יביא שלום לעולם

עריכה: הסיבה שהרבה פעמים רכים ובשלים נמצאים בתחתית הערימה זה כי חשוך ולא מאוורר שם, בדיוק מה שהם אוהבים.

עריכה 2: ההורים שלי יצרו אותי במושב במשק המשפחתי שהתמחה באבוקדו וקצת בננות. באמאשלי.

עריכה 3: לא דיברת על האבוקדו הזה, נכון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני הולך לסופר וחופר בערימה - לא נשאר כלום אף פעם ,

אני חושב שהסדרן ירקות עושה קומבינות לחברים שלו .

לפני שבוע יצאתי מה זה מנייאק ,

ידעתי שהאבוקדו לא בשל אבל החבר'ה בבית ביקשו סלט עם אבוקדו

אמרתי לעצמי שבטח אם אני אחתוך קטן קטן ואערבב טוב עם הרבה שמן אז לא ישימו לב.

הנחתי את הסלט בסלון והתחלתי בצעדים מהירים לכיוון השירותים - הכפכף שעף עליי השיג אותי.

עריכה : נמצא דוקטור בקהל ! ד"ר nitch

Gn'f'R

פורסם

עכשיו העונה של הזן האס. הזן עם הקליפה המחוספסת ונחשב לבעל הטעם האיכותי ביותר.

יש לו יתרון נוסף שהוא הזן היחיד שכשמוכן לאכילה קליפתו משחירה.

בקיצור, קנה האס, שים בשקית נייר עם תפוח עץ במקום קריר. המתן יומיים, ושים מים לביצים...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

נתחיל בזה שאני הולך להדפיס את הודעה מס' 6 ולתלות אותה דביק בשירותים (שם אני מבלה רוב הזמן) יחד עם לוח הכפל.

המשפט הזה מעניין מאוד:

קוראים לי ליעד, ואני מכור לאבוקדו

עריכה 2: ההורים שלי יצרו אותי במושב במשק המשפחתי שהתמחה באבוקדו וקצת בננות. באמאשלי.

אותי סתם יצרו ללא כוונה תחילה , למעשה הוריי שקלו הפלה .

Gn'f'R

פורסם

גם אני מאוד אוהב אבוקדו, ודווקא האבוקדו באזור שלך, שהייתי אוכל בבא"ח נח"ל, היה לי הרבה יותר טעים מהאבוקדו שיש לנו במרכז. לפחות ככה זה הרגיש לי.

בכל מקרה, אני פשוט קונה כל כמה ימים איזה 4-5, ונותן להם 3 ימים במקום חשוך וקריר, ולאחר מכן הם מעולים. אחרי יום-יומיים, אני קונה עוד סט של 5 יחידות, כדי שיהיו לי לשבוע הבא, וכדומה. אין מצב שאין לי אבוקדו בבית.

אגב, אני אוהב עם לימון ומעט פפריקה חריפה. או גוואקמולי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לעטוף בנייר עיתון. לשים על המקרר, ולבדוק פעם ביום רמת קשיחות (ללחוץ עליו עם האצבע, לא לבקש שספר סיפורים מהכלא). כשהוא רך כמו מנדרינה, לקלף, לחתוך, להוסיף טיפה מלח ויאללה לעבוד. או למעוך עם ביצה, לקצוץ בצל (לא חובה, אולי זה בגלל היותי רוסי והפטיש המובנה של העם שלי לבצל), קמצוץ מלח ולהנות.

*גם אני מכור לאבוקדו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם אני מכור לאבוקדו.

ואני חייב לצחוק על כולכם, כי האמת היא שיש לי מזל נדיר, ובעוד שאני אוכל אבוקדו פעמיים שלוש ארבע בשבוע, יוצא לי אחד קשה פעם בכמה חודשים ארוכים. ולא, אני לא משתמש בעיתונים או בתפוחים ליד. זה יד המזל :D

לעצלנים שביניכם, יש פשוט סלטי אבוקדו מוכנים, די טעימים אבל כמובן לא כמו האמיתי שמכינים בבית.

מלבד מלאכול את האבוקדו לבד על לחם (או פשוט לאכול ישר מהכפית...), אני נוהג לעתים למרוח אבוקדו בתוך סנדוויץ' עם נתח פרגית שמנמן. ההנאה מובטחת.

• תוכן חדש...