Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוקטור אבו - קדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה תפס אותי בלי אבוקדו בבית, ביום שישי בערב. :x

עכשיו נתקעתי עם כמיהה מייסרת לטאקו עם ערימות בלתי הגיוניות

של גוואקמולי שנוזל על פרקי האצבעות... אררר....

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נוסחה מנצחת שהחזיקה אצלי ימים רבים, אבוקדו מרוח על הלחם עם מלח ופלפל.

בלי תבלינים נוספים, בלי לימון ובלי עבודה, ניצחונה של הפשטות.

אגב לעניינינו, ההורים יודעים תמיד לבחור אבוקדו בסדר כרונולוגי כך שהם מבשילים יום אחרי יום, כך יש לך אבוקדו אחד לכל יום והשאר עדיין קשים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נידונתי לאכול גמבה עד סוף ימיי.

גמבה?:shock:

והיכן בדיוק אתה מוצא גמבה? הזן הזה נעלם לגמרי...

הכוונה לגמבה ולא לסתם פלפל אדום!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בשירותים (שם אני מבלה רוב הזמן)

האמת היא שאני איש רנסנס. ידיעותי הן רחבות בתחומים שונים, הרבה מעבר לאבוקדו. באם תרצה, אחלוק איתך ידע על שיבולת שועל שיצמצם את זמן השירותים שלך משמעותית.

לקלף, לחתוך

אתה מקלף את האבוקדו בעודו שלם?

אני מוצא את השיטה הכי יעילה (עצלנית) בלחצות אותו לשניים, לגלען ע"י מכה על הגלעין עם להב של סכין וסיבוב של כמה מעלות אחרי שהוא ננעץ, ואז להוציא מכל חצי את כל הבפנוכו במכה אחת ע"י שימוש בכף. מעבר לזה שממש קל לעשות את זה, אין פחת.

:-) ...The heart wants what it wants

http://www.youtube.com/watch?v=_ojRJsjStys דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אדיר! לא זכרתי את המערכון בכלל

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם לסטות מנושא השרשור המקורי:

1. יש ירקות שעדיף לקנות בספר - בגלל איכות או מחיר. תלוי בירקן ובסופר.

2. משיקולי עלות לעתים כדאי לפצל את הקניה השבועית לכמה מקומות. אשתי (ראה בחתימה שלי) מפצלת את הקניות לירקות, פירות ומאפים בשוק והשאר בחלוקה לפחות ל-3 סופרמקטים. אנחנו אומדים את החסכון בכמה מאות ש"ח בחודש, בזכות ניצול מבצעים. לא מדובר בבזבוז זמן או דלק כיון ששניים מהסופרים סמוכים זה לזה והשלישי נמצא בדרך מהעבודה הביתה.

3. כנראה שכדאי להחזיק בכרטיסי מועדון (אני מחזיק בכרטיס אשראי שופרסל ובכרטיס מועדון פושטי של מגה), גם הם מסייעים לחסכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקר טוב וירוק לכל מי שהתפנק אתמול על אבוקדו ולכל מי שהולך לאכול אבוקדו היום ,

אני סתם אכלתי סלט משעמם.

גמבה?:shock:

והיכן בדיוק אתה מוצא גמבה? הזן הזה נעלם לגמרי...

הכוונה לגמבה ולא לסתם פלפל אדום!

כנראה שאני חי במערה :oops: , אין לי מושג מה ההבדל בין גמבה לפלפל אדום ,

עוד עדות לכך שאני חי במערה היא שאני לא חושב שאכלתי גוואקמלי אי פעם , קראתי באינטרנט והבנתי שיש שם גם חריף -

אז לא נראה לי שזה בשבילי כל כך.

האמת היא שאני איש רנסנס. ידיעותי הן רחבות בתחומים שונים, הרבה מעבר לאבוקדו. באם תרצה, אחלוק איתך ידע על שיבולת שועל שיצמצם את זמן השירותים שלך משמעותית.

חלילה לא התכוונתי להגעיל אף אחד , אין לי בעיה בשירותים ! כבר ציינתי בשרשור אחר ששם אני מוצא מפלט לעיתים :-D .

אני חוגג יומהולדת בספטמבר - אם חשבת לקנות לי מתנה אז אני מאוד אשמח לכמה אבוקדואים !

אולי אתה גם מבין בתפוחים ? מדוע התפוח משחיר כל כך מהר כשפורסים אותו ? ומדוע אם אפרוס אותו באמצעות סכין מפלסטיק

הוא ישחיר לאט יותר ?

אם לסטות מנושא השרשור המקורי:

משיקולי עלות לעתים כדאי לפצל את הקניה השבועית לכמה מקומות. אשתי (ראה בחתימה שלי) מפצלת את הקניות לירקות, פירות ומאפים בשוק והשאר בחלוקה לפחות ל-3 סופרמקטים.

כל הכבוד לרעייתך ! (בלי ציניות).

Gn'f'R

פורסם
אולי אתה גם מבין בתפוחים ? מדוע התפוח משחיר כל כך מהר כשפורסים אותו ? ומדוע אם אפרוס אותו באמצעות סכין מפלסטיק הוא ישחיר לאט יותר ?

ההשחרה היא תוצר לוואי של התחמצנות בעקבות מגע עם האויר. אין קשר לסוג הסכין שהשתמשת בו, גם אם תקח ממנו ביס ותשאיר אותו פצוע הוא ישחיר.

שים לב שלצבע הכהה אין שום השפעה על הטעם, המרקם או ערכו התזונתי של התפוח. מדובר בפגם חזותי בלבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שאלת מליון הדולר, איך מונעים השחרה של אבוקדו בסלט.

והאתגר הוא לא להשתמש בלימון או שמן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בלי ניילון, איך?

אני שואל כי ראיתי כזה דבר לפני כמה ימים ועד שאני אראה את מי שהכין את הסלט יקח זמן.

הסלט היה במקרר יומיים ולא הראה אפילו התחלה של השחרה פשוט היה ירוק כאילו הוכן בזה הרגע, היה בתוך קופסה רגילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עכשיו סקרנת אותי.

בתוך קופסא רגילה? לא כל קופסאות שימור המזון אלה של טפוואר?

כעקרון כמו שאלעד ציין ההשחרה היא חמצון, כתוצאה ממגע עם אוויר או מים (תערובת/תרכובת שמכילה חמצן), מישהו מוסר למישהו אלקטרונים והאבוקדו משחיר :lol: אז מה שאני חושב זה שכנראה מניחים משהו בסלט שמבטל את מגע/פעולת החמצן עם האובקדו. יש שמועות על בצל, ופעם הנפיצו לי שגם את הגלעין ניתן להניח, למרות שאין לי מושג מה ההיגיון מאחורי זה.

אשמח להסבר מדעי אם קיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...