Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול נסעתי לעבודה ,ובאמצע הנסיעה אני קולט שיוצאים אדים מהכסה מנוע ישר עצרתי את הרכב בצד..(חום המנוע נשאר על האמצע) פתחתי את המכסה מנוע ראיתי שיש נזילה של מים ניסתי לחפש מאיפה הנזילה ואז אני רואה טיפטוף מכיוון הרדיאטור.

השאלה אם הבעיה זה רדיאטור סתום?

או אולי ראש מנוע?

אושזה משהו אחר בכלל.

תודה לעונים.

פורסם

ראית סדק ברדיאטור?

צינורות קרועים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ראית סדק ברדיאטור?

צינורות קרועים?

ל'

ראיתי נזילה (טיפטוף) מכיוון הרדיאטור על הרדיאטור ..צינורות קרועים לא חושב שהיו.

פורסם
שלום לכולם.

אתמול נסעתי לעבודה ,ובאמצע הנסיעה אני קולט שיוצאים אדים מהכסה מנוע ישר עצרתי את הרכב בצד..(חום המנוע נשאר על האמצע) פתחתי את המכסה מנוע ראיתי שיש נזילה של מים ניסתי לחפש מאיפה הנזילה ואז אני רואה טיפטוף מכיוון הרדיאטור.

השאלה אם הבעיה זה רדיאטור סתום?

או אולי ראש מנוע?

או שזה משהו אחר בכלל.

תודה לעונים.

לוקו שלום רב !

אם יורד גשם מהשמים סימן שאתה בחורף !

אם נוזל מים מהרדיאטור סימן שהוא נוזל,ולתיקון נזילה פונים בדחיפות למכון רדיאטורים, לפני שיגרם נזק בלתי הפיך.

שאלה :למה אתה חושב שהלך ראש מנוע ,ולמה אתה מתלבט בכלל אם רדיאטור סתום,כאשר הוא בכלל נוזל(רדיאטור סתום לא נוזל אך מנוע מתחמם עקב כך) במכון רדיאטורים כבר יחליטו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לוקו שלום רב !

אם יורד גשם מהשמים סימן שאתה בחורף !

אם נוזל מים מהרדיאטור סימן שהוא נוזל,ולתיקון נזילה פונים בדחיפות למכון רדיאטורים, לפני שיגרם נזק בלתי הפיך.

שאלה :למה אתה חושב שהלך ראש מנוע ,ולמה אתה מתלבט בכלל אם רדיאטור סתום,כאשר הוא בכלל נוזל(רדיאטור סתום לא נוזל אך מנוע מתחמם עקב כך) במכון רדיאטורים כבר יחליטו.

בברכה

צביקה

כרגע הוא בחניה ,שבוע הבא אני יקח אותו לתיקון, אם המכון רדיאטורים במרחק של קילומטר וחצי מביתי אפשרי לנסוע או שצריך גרר?

פורסם

אם אתה דואג שהרדיאטור יהיה מלא, ועיניך יהיו כל הזמן על שעון החום ועל הכביש, אין שום מניעה לכך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...