Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קיבלתי הוראה ישירה מיושב ראש התאחדות הראלי להפסיק להגיב .

אם יושב הראש בעצמו הורה, אז באמת כדאי לכולנו להישמע להנחיות.

ההלוויה למותו של חופש הדיבור תיערך מחר.

פרטים יפורסמו בנפרד.

פורסם

אירוע הג'מיקנה הראשון עבר אם קצת אי סדר וארגון קצת לא מסודר, אני מאמין שבמרוץ הבא יהיה הרבה יותר טוב.

פורסם
אירוע הג'מיקנה הראשון עבר אם קצת אי סדר וארגון קצת לא מסודר, אני מאמין שבמרוץ הבא יהיה הרבה יותר טוב.

כן בהצלחה

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

אירוע הג'ימקאנה הראשון עבר בצורה הכי מושלמת שהיה אפשר להעביר בתנאים שהוקצבו ובזלזול שהופגן כלפי משתתפיו, גם קצת רעל שהוזרם לחלק מהענפים, תרם לרושם, זה היה נוח להאשים על חוסר הסדר בארגון ובהתנהלות אצל חלק מהענפים את הג'ימקאנה, שכביכול גרמה לבעיות וחוסר סדר אצלם.

באמת מעניין איך יכולנו להפריע? אולי בזה שהאימון שלנו היה ביום חמישי ב21:30 בערב או בזה שהמקצה הראשון שלנו היה ב7:30 בבוקר ביום שישי, אולי בזה שעמדנו בכול הזמנים והתנאים שהוגדרו לנו, יכול להיות הסיבה שהמקצים שלנו עברו ללא אף תקלה או עיקוב, אני יודע בגלל שהקציבו לנו 30 דקות לכול מקצה כולל הרכבה ופירוק מסלול!

אני באמת מקווה שהאירועים הבאים יהיו הרבה יותר מאורגנים, בלתי תלויים באיטרסים פסולים, מסודרים ומטרתם העיקרית תהיה לתת את מענה הראוי למתחרים ולקהל.

אני אישית ובשם מועדון TOP-CARS רוצה להודות לכול אותם אנשים נפלאים שפירט אלון חלווה מקודם, אשר ביצעו עבודה קשה על גבול הבלתי אפשרית בכדי שהאירוע הזה יצא לפועל.

בנוסף ברצוני להודות לכול המתחרים שלקחו חלק באירוע, חלקם היו אנשים שלקחו חלק בפעם הראשונה במרוץ חוקי עם כל ההשלכות שלו,למרות זה ולמרות היחס המשפיל והמזלזל שקיבלו, הפגינו איפוק, נחישות, רוח ספורטיבית אמיתית וידעו להפיק ולהנות מהמעט שהוקצב להם, רק בכדי לתרום למהלך ולפרוץ את הדרך לאירועים הבאים, באירוע הזה פגשתי אנשים שבאמת אוהבים ספורט מוטורי והרעב שלהם לתרבות מוטורית בריאה, גובר על כל משחקי האגו והאגואסטיות שלרוב מכשילה ותוקעת את הספורט המוטורי בישראל.

בברכה.

בוריס סטרוסלסקי.

מועדון TOP-CARS

פורסם

יפה בוריס תודעה לך על העידקון שלך :-)

אני ישמח לעזור לך פם הבא בכול מה שאני יכול הצלחה שלחה גם שלי :-)

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

גם אני חייב לציין שהופתעתי לקרוא על כיביכול תקלות באירגון הג'ימיקנה.

לפי מה שאני ראיתי הכל זרם חלק וטוקטק מצויין.

כמובן שהיו תזוזות גדולות מאוד בזמני תחילת המקצים - אבל זו תוצאה של אירגון של האירוע כולו וכמעט כל הענפים המשתתפים הושפעו (שלא נגיד נדפקו) מזה - אבל זה מה יש.

אם זה נשמע לכם רע - אז אני יכול להגיד לכם שבקטגוריה שאני השתתפתי הודיעו לנו על ביטול מקצה אימון שלנו (מפאת חוסר הזמן) בזמן שעמדנו כולנו מסודרים ביציאה אל המסלול.

תחרות בלי אפשרות אימון זה ממש ספורטיבי :evil:...

ובכלל - עבור כל המשתתפים זה היה בסגנון של 5 שעות המתנה בשביל 5 דקות נהיגה וחוזר חלילה. משתתפי הג'ימיקנה בכלל זכו לנהוג 42-45 שניות.

אולי כך זה בכל האירועי וגם בחול - אבל אין ספק שזה מתיש מנטלית ובחום הזה מאוד פשוט להתעצבן על זה.

וגם נמל אילת וסדרנים עשו את המוות לכולם כדי להכנס או לצאת.

וגם לא היה מקום לכולם בפיטס - תאמינו לי משתתפי הג'מיקנה שאתם לא הייתם רוצים להיות שם.

נראה לי משתתפי הג'ימיקנה לקחו את זה ללב קשה מדיי - אבל נדמה לי ששאר הקטגוריות לא התנהלו בצורה הרבה יותר טובה.

כנראה שכדי לקיים אירוע מאורגן טוב כל ענף צריך לעשות את זה בעצמו בשביל עצמו ואי אפשר לסמוך על גוף הפקה גדול שלא מבין הרבה בסדרי עדיפויות וניואנסים של כל ענף וענף.

מקסימום זה שילוב של 2 ענפים "קרובים".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...