Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית לא חדשה , תקציב 80-90K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש על העזרה.

לאור גידול המשפחה בקרוב (משלושה לארבע), אני מחפש רכב חדש, כאשר הכיוון הוא משומשת בת שנתיים-שלוש אם אפשר.

הרכב לצערי חייב להיות אוטומט (או המקבילה הרובוטית שלו) - אין גמישות בסעיף זה.

הרכב עושה כ 2300 ק"מ חודשי כך שצריכת דלק היא פקטור, לא הייתי רוצה לרדת מצריכה של 1-11 לערך אם יש כזו חייה.

וכמובן הכי חשוב - אם אפשר רכב שגם יתן קצת מעבר בסעיף הכוח ואולי ההתנהגות - האם יש משהו כזה בשוק ?

תקציב עד 85 אלף לרכישה.

שוב תודה!.

פורסם

בטח שיש חיה כזאת, אפילו יותר מחיה אחת.

בדוק למשל את ההונדה סיוויק. מכונית משפחתית די מרווחת, עם מנוע חזק (1.8 ליטר, 140 כוחות סוס) והתנהגות מאוד כיפית לנהיגה. בנהיגה רגילה אפשר בקלות להגיע איתה ל-11 קילומטרים לליטר ואף למעלה מכך אם תנהג בצורה רגועה יחסית וקצת מחוץ לעיר.

אופציה מעניינת אחרת, אם כי לא מאוד נפוצה בשוק ולכן תצטרך קצת סבלנות כשאתה מחפש אותה, היא סקודה אוקטביה 1.2 ליטר TSI. גם היא מרווחת מאוד וגם היא נוסעת יפה מאוד (למרות שהמנוע קצת יותר קטן וקצת יותר חלש, 105 כוחות סוס). רוב הרכבים בשוק המשומשות הן 1.6 ליטר אבל מתחילות להשתחרר עכשיו גם מכוניות עם TSI ואם ביצועים חשובים לך אז אולי שווה להתעזר קצת בסבלנות ולחפש אחת.

פורסם

לא שקלתי את הסיוויק - אכן אבדוק תודה.

חבר הציע לאון משומשת 1.8 DSG - על הנייר נראית מתאימה.

אבל כמו כולם אני חושש מעניין הגיר... לא מתכנן להחליף את הרכב בקרוב.

• תוכן חדש...