Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מאזדה 2 שנת 2008, אומנם הרכב הוא נפח 1500 אבל קל משקל, והמכונית צורכת יותר מ 10 ל 1.

נראה לי מוזר, הרכב לא היה שלי לפני, אז לא ידעתי שזה כך.

השאלה אם תוסף דלק שמנקה את מערכת הדלק והדיזות של הזרקת הדלק, יכול לעזור?

ואם כן, על איזה תוסף הייתם ממליצים?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתי נעשה לרכב טיפול שכולל החלפת מצתים ומסנן אוויר? תבדוק שלחץ האויר בגלגלים הוא כפי שהיצרן ממליץ. לחץ אוויר יש לבדוק בבוקר כאשר הצמיגים קרים ולא להסתמך על מכונות האויר בתחנות הדלק. צמיגים גמורים גם הם יכולים להוסיף לתצרוכת דלק. כמו כו, גם צמיגים לא איכותיים ביותר גם יכולים להשפיע על צריכת דלק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הכל תלוי באופי הנהיגה שלך ובצורת הנהיגה.

מה שכן אתה יכול להפחית משקל מיותר מהרכב,לבצע טיפול שמנים ופילתרים

לבדוק לחץ אויר תקין ולשים תוסף לדלק.

מה שכן עדיף לשים את התוסף לפני החלפת שמן המנוע.

התוסף המומלץ לפי דעתי זה ה-K44 של BG.

נ״ב תבדוק תיפקוד חיישנים על ידיי חיבור למחשב הרכב.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לפני כל התוספים שאישית לא משתמש באף אחד מהם צריך להבין את סגנון הנהיגה והתנאים בהם נוסע פותח השרשור. מזדה 2 מעולם לא היה רכב חסכוני, 1 ל12 במשולב איתו זה נורמאלי, בבין עירוני אפשר להגיע ל1 ל14. 1 ל10 בעירוני/פקקים זה סביר ביותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
1:10 ? אם זה בעירוני זה בסדר גמור.

תוסף אתה תמיד יכול לשים אבל אם הרכב במצב טוב זה לא יעזור הרבה.

הרכב במצב מצויין, עשה סה"כ 52500 ק"מ, אך יש קצת רעידות בסרק.

פורסם
מתי נעשה לרכב טיפול שכולל החלפת מצתים ומסנן אוויר? תבדוק שלחץ האויר בגלגלים הוא כפי שהיצרן ממליץ. לחץ אוויר יש לבדוק בבוקר כאשר הצמיגים קרים ולא להסתמך על מכונות האויר בתחנות הדלק. צמיגים גמורים גם הם יכולים להוסיף לתצרוכת דלק. כמו כו, גם צמיגים לא איכותיים ביותר גם יכולים להשפיע על צריכת דלק.

הוחלפו צמיגים איכותיים, של דנלופ. דואג ללחץ אויר נכון.

הטיפול הבא הוא ב 60000 ק"מ, כרגע 52500 ק"מ.

פורסם
הכל תלוי באופי הנהיגה שלך ובצורת הנהיגה.

מה שכן אתה יכול להפחית משקל מיותר מהרכב,לבצע טיפול שמנים ופילתרים

לבדוק לחץ אויר תקין ולשים תוסף לדלק.

מה שכן עדיף לשים את התוסף לפני החלפת שמן המנוע.

התוסף המומלץ לפי דעתי זה ה-K44 של BG.

נ״ב תבדוק תיפקוד חיישנים על ידיי חיבור למחשב הרכב.

אין משקל מיותר ולחץ האויר נכון.

איך אני בודק תפקוד חיישנים? מתאם OBD2 ? מחובר למחשב? חשבתי על זה, אבל מפחיד אותי שאני לא אקלקל משהו ברכב...

שווה להשקיע בזה?

פורסם
לפני כל התוספים שאישית לא משתמש באף אחד מהם צריך להבין את סגנון הנהיגה והתנאים בהם נוסע פותח השרשור. מזדה 2 מעולם לא היה רכב חסכוני, 1 ל12 במשולב איתו זה נורמאלי, בבין עירוני אפשר להגיע ל1 ל14. 1 ל10 בעירוני/פקקים זה סביר ביותר.

נסיעה משולבת עם נטיה יותר לעיר, מה כבר יכול להזיק תוסף דלק איכותי?

האם באמת כדאי את ה BG K44?

פורסם

יש הרבה מיתוסים על כך שהתוסף מזיק , אבל בסה"כ הוא לא יזיק ובטח שלא לרכב חדש יחסית.

שמעתי בעבר שאחרי ששמים את התוסף (לאחר שהטנק מתרוקן ואפילו עוד טנק) יש להחליף פילטר דלק

Miata ND2

פורסם
99% שאין שום בעיה עם הרכב. אתה כנראה נוסע הרבה בעיר ולא בצורה חסכונית במיוחד, זה הכל.

יש סיכוי לא רע שאתה צודק, אבל עדיין יש רעידות בסרק, זה לא אומר שמשהו סתום???

פורסם
יש הרבה מיתוסים על כך שהתוסף מזיק , אבל בסה"כ הוא לא יזיק ובטח שלא לרכב חדש יחסית.

שמעתי בעבר שאחרי ששמים את התוסף (לאחר שהטנק מתרוקן ואפילו עוד טנק) יש להחליף פילטר דלק

חבר שלי בזמנו עם סויפט חדשה 1500 שם תוסף דלק בערך ב 20K ק"מ, מאז משהו נדפק וכל הנעה המקרטעת לו.

בסוף הם מכרו את הרכב.

אם הרכב חדש ומטופל כמו שצריך אני לא חושב שצריך תוסף, אלה משהו פרטני, כשהוא מתחיל להזקדן אז כן זה יכול לעזול.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

היי

מי אמר שצריך להחליף את מסנן הדלק?

זה כלל לא נכון.

• תוכן חדש...