Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש תוסף דלק נוסף שאולי יכול פחות להזיק ?

האם תוסף דלק, בא במקום בעיית חוטי הצתה בלויים, שגורמים לקרטועים, ואתה הולך לחפש את המטבע מתחת לפנס?

מתי החלפת לאחרונה מצתים, והאם ידוע לך האם הורכבו מצתים מקוריים, ולפי הוראות יצרן?

לא בא לי להחליף פילטר דלק שלא במוסך.

יש סיכוי לא רע שאתה צודק, אבל עדיין יש רעידות בסרק, זה לא אומר שמשהו סתום???

רעידות בסרק יכולות להגרם מעשרות סיבות, ברובם , חוטי וסלילי הצתה.

חבר שלי בזמנו עם סויפט חדשה 1500 שם תוסף דלק בערך ב 20K ק"מ, מאז משהו נדפק וכל הנעה המקרטעת לו.

בסוף הם מכרו את הרכב.

אם הרכב חדש ומטופל כמו שצריך אני לא חושב שצריך תוסף, אלה משהו פרטני, כשהוא מתחיל להזקדן אז כן זה יכול לעזול.

שלום רב !

האם לדעתך תוסף , הוא תרופה לכל תחלואי הרכב, אם כך מדוע לא למהול זאת בדלק, וכך המנוע יקבל זאת דרך קבע, וכך תמנע בעייה , לפני שתגיע?

התשובה תפתיע אותך!

כל הדלקים בארץ. מתוספים עוד בבית הזיקוק , ומצאים במינון המתאים , בדלק שאתה מתדלק כל יום.

תוסף דלק טוב ככל שיהיה, עלול לגרום לסתימת מסנני דלק, ולסחיפת פיח לשמן, לכן מומלץ תוסף לפני טיפול יזום, והחלפת השמן ומסנן הדלק מיד לאחר התדלוק שלפני הטיפול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי

מי אמר שצריך להחליף את מסנן הדלק?

זה כלל לא נכון.

תוסף דלק טוב ככל שיהיה, עלול לגרום לסתימת מסנני דלק, ולסחיפת פיח לשמן, לכן מומלץ תוסף לפני טיפול יזום, והחלפת השמן ומסנן הדלק מיד לאחר התדלוק שלפני הטיפול.

בברכה

צביקה

בבקשה, צביקה לא טועה

Miata ND2

פורסם

1 ל-10 כשרוב הנסיעות בעיר זו צריכה הגיונית ותקינה לרכב הזה. אל תיגע בכלום פרט לטיפולים שוטפים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תשובות טובות, אין מה לקפוץ לשים תוסף, זו לא תרופת פלא.

השתיים אינה מכונית חסכונית מבחינת דלק, כשמה שקל לשפר זה סגנון הנהיגה, צמיגים ולחץ אוויר כאמור ושמירה על תקינות כללית.

תהנה, רכב חמוד מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה לכל העונים, אכן אמתין על התוספים,

תמיד אפשר לשים אחד בסופו של עניין.

רק התחלתי לנהוג עליו ורק החלפתי צמיגים, ניתן צ'אנס לעניין.

פורסם
1 ל-10 כשרוב הנסיעות בעיר זו צריכה הגיונית ותקינה לרכב הזה. אל תיגע בכלום פרט לטיפולים שוטפים.

וכל מילה נוספת של שומאכר מיותרת !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
המאזדה 2 רועדת בסל"ד סרק. זו מחלה ידועה שלה. כן, גם ליפניות יש מחלות... :-)

אולי אני אתן לאוטו סושי עם הדלק, ירגע, ירגיש בבית.

לא חושב שזאת מחלה של הרכב, פשוט הטורים יורדים ממש נמוך וזה לא תמיד, נראה כבר.

פורסם

אני לא בטוח שרעידות בהילוך סרק זו "מחלה" של הרכב. היו כבר שירשורים על כך בפורום, עד כמה שזכור לי זה פיצ'ר ולא באג. הטורים יורדים כדי לחסוך בדלק.

פורסם

אני מסופק ביותר אם זה פיצ'ר; לי זה נשמע כמו תרוץ טוב שאפשר להאכיל בו את הלקוח, כי העליה בצריכת הדלק שגוררים עוד כמה מאות סל"ד בטלה בשישים לעומת העליה באיכות החיים. האוטו רועד רעידות עקביות, שהן אמנם קלות אך מרובות ורצופות וזה בהחלט מטריד.

:idea:
פורסם
אני מסופק ביותר אם זה פיצ'ר; לי זה נשמע כמו תרוץ טוב שאפשר להאכיל בו את הלקוח, כי העליה בצריכת הדלק שגוררים עוד כמה מאות סל"ד בטלה בשישים לעומת העליה באיכות החיים. האוטו רועד רעידות עקביות, שהן אמנם קלות אך מרובות ורצופות וזה בהחלט מטריד.

על איזה פיצ'ר אתם מדברים? מי אוכל את התרוץ שזה פיצ'ר? זאת תקלה שמהקור שלה אמור להיות דיי פשוט,

מערכת דלק סתומה חלקית ובלי לחיצה על דוושת הגז אין מספיק דלק והאוטו רועד

או מסנן אויר סתום ובלי לחיצה על דוושת הדלק אין מספיק יניקת אויר לתערובת.

ואולי מצתים קצת בלויים או מפוייחים.

מה שבטוח זה שזה בהחלט לא פיצ'ר

פורסם

יש סיכוי שאולי צריך ניקוי מיצערת.

אם אתה רוצה משהו יותר טוב מתוסף אז תיצטרך לעשות אינפוזיה

לרכב (טיפטוף של חומר כמו K44 ישירות לסעפת היניקה)

ואת זה עושים המוסך.

כמובן שלאחר האינפוזיה תצטרך להחליף שמן מנוע ופילתר שמן.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...