Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תן לה מה שבא לך אבל המאזדה שלך תמשיך לרעוד, אני מבטיח לך - מנסיון עם אותו האוטו (של חבר) שנבדק מול היבואן.

נבדק מול היבואן? תפרק את המנוע, לך ליבואן ותגיד לו הרכב לא מניע, הוא יפתח מכסה מנוע ויגיד אה, אין מנוע - זה מחלה ידועה של הרכב.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רעידות זה לא משהו שייחודי רק ל-2. כמו שכתבו, אולי צריך לעשות ניקוי במצערת (אי ספיקת דלק וסתימה חלקית עלולים לגרום לכך).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רעידות זה לא משהו שייחודי רק ל-2. כמו שכתבו, אולי צריך לעשות ניקוי במצערת (אי ספיקת דלק וסתימה חלקית עלולים לגרום לכך).

בדיוק כך.

תכלס, אם איש מקצוע אומר לך כזה דבר, הוא פשוט מנפנף אותך, הרכב הגיע כשהוא לא רועד, הוא צריך להמשיך לא לרעוד.

ואם קיבלתם תשובה כזאת והסכמתם להמשיך הלאה, הבעיה היא לא במוסך אלא בכם... מצטער.

פורסם
סבבה, לך תנסה לטפל בזה ותחזור לספר לנו. :lol: חבר שלי ישמח לשמוע שנמצא פתרון.

אני אעדכן בהחלט, חבר שלך יהיה מאוד מרוצה...

פורסם
יש סיכוי לא רע שאתה צודק, אבל עדיין יש רעידות בסרק, זה לא אומר שמשהו סתום???

הטורים בעמידה על D יורדים ל500~600סל"ד (לפעמים פחות) והרכב רועד. כאשר עוזבים ברקס הטורים חוזרים חזרה ל800סל"ד. אם קצת עוזבים ברקס והרכב מתחיל לגלוש קדימה על טורים נמוכים אז הרכב רועד בצורה די אלימה. פגשתי את זה במזדה 2 לפני מתיחת פנים וגם באחת חדשה אחרי מתיחת פנים עם קילומטרז' נמוך ביותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש תוסף דלק נוסף שאולי יכול פחות להזיק ?

לא בא לי להחליף פילטר דלק שלא במוסך.

במקום לשלם הרבה כסף על תוספים פשוט תקנה מתאנול ותוסיף לבד

אני עושה את זה כבר כמה חודשים מוהל עד 10% מתאנול והאוטו נוסע מצויין עושה 1:13 נסיעה משולבת עם מזגן

אל תבזבז כסף על תוספי דלק מיותרים שלרוב מבוססים על מתאנול

גרנדה 2007 רובוטית, לנסר קלאסיק 2009 אוטומטית

• תוכן חדש...