Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה הזוייה, שכל פעם הייתי בטוח שהיא רק ברכב מסויים, אבל היא בכולם. השעון (שמראה את השעה) בכל הרכבים שלי תמיד ממהר. אחרי שלושה-ארבעה חודשים ללא כיוון, אני תמיד מגיע למצב שהוא מקדים בכמה דקות את הזמן האמיתי.

אני מדבר על מדגם די גדול של רכבים שאני בטוח לגביהם: שתי קורולות, 206, שני A6, סוויפט ויאריס. המשותף היחיד לכולם הוא שאני נהגתי עליהם.

אז מה קורה פה? מישהו יודע להסביר?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שהשעון השני שלך מאחר, או שזו קונספירציה של המדינה לגרום לאנשים לעבור על המהירות המותרת כדי לא לאחר ולהיתפס במצלמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנראה זה משהו רק אצלך. אצלי השעון לא זז, והפעם היחידה שאני צריך לגעת בו זה בשביל להוסיף / להוריד שעה לשעון חורף / קיץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כרגע חשבתי על עוד משהו, אני לא זוכר שזה קורה לי ברכבים שלי בארה"ב. שם היו פורשה ישנה, ריינג' רובר, ניסן אלטימה וכיום BMW 328ix.

מוזר, גם חיפוש בגוגל לא העלה תוצאות. תופעה הזוייה.

פורסם

מכוניות מתוכננות לנסוע מהר, לכן השעונים בנויים למהר מעט על מנת לקזז את תופעת כיווץ הזמן (ע"ע איינשטיין). למרבה הצער בישראל, מחמת הצפיפות בכבישים והמצלמות, מהירות הנסיעה נמוכה יותר ולכן אתה שם לב לכך שהשעון ממהר.

פורסם
מכוניות מתוכננות לנסוע מהר, לכן השעונים בנויים למהר מעט על מנת לקזז את תופעת כיווץ הזמן (ע"ע איינשטיין). למרבה הצער בישראל, מחמת הצפיפות בכבישים והמצלמות, מהירות הנסיעה נמוכה יותר ולכן אתה שם לב לכך שהשעון ממהר.

לא יודע אם היית רציני או לא, אבל באמת חשבתי על הכיוון הזה.. עם זאת, גם במהירות של 200 קמ"ש התופעה הזו זניחה ולא מגיעה לכמה דקות הבדל בתקופה של כמה חודשים, ולכן לא סביר להניח שהם קיזזו כל כך הרבה..

והאמת, שאני נוסע בדר"כ במהירות שהיא יותר גבוהה מהממוצע. גם אם מסתכלים בהשוואה לרוב מדינות העולם (נתעלם מגרמניה לצורך העניין).

פורסם

כדי שלתורת איינשטיין יהיה משקל כלשהו בבריחת השעונים ברכב אתה צריך לנסוע הרבה יותר מהר מ200 וגם מ200,000 קמ"ש ובמשך תקופה ארוכה.

ואפילו אם זה היה נכון, אז השעונים אצלך ברכב היו מאחרים ולא רצים קדימה.

לכן אני מניח שהד"ר לא באמת היה רציני.

פורסם
כדי שלתורת איינשטיין יהיה משקל כלשהו בבריחת השעונים ברכב אתה צריך לנסוע הרבה יותר מהר מ200 וגם מ200,000 קמ"ש ובמשך תקופה ארוכה.

ואפילו אם זה היה נכון, אז השעונים אצלך ברכב היו מאחרים ולא רצים קדימה.

לכן אני מניח שהד"ר לא באמת היה רציני.

גם אני מניח שהוא צחק, אך לא הבנת את טענתו. הוא לא אומר שהתופעה אחראית לתוצאה, שהרי כפי שציינת היינו צריכים לראות תוצאה הפוכה. הוא טען שיצרני הרכב מודעים לתופעה ולכן מקזזים בכוונה, וגורמים לשעון להיות מהיר יותר. אך מהירות הנסיעה האיטית של הרכב קטנה מכדי לקזז את הסטייה המכוונת, ולכן השעון ממהר.

פורסם

עדיף ששעון ימהר מאשר יפגר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אדיר! תגובה נהדרת, צחקתי מאוד :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הניסוי של שרדינגר הוא עם חתול, לא שעון!

בכל מקרה, השאלה הנשאלת היא עפ"י איזה מדידה באיזה שעון החלטת שכל 7 הרכבים ממהרים?

נראה לי הדוקסה שקיבלת לברמצווה מתחיל לאחר...:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...