Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולהיכן נעלמו הקוים הנקיים והאלגנטיות של הקליאו הקודמות ( לפחות שני הדורות האחרונים ), למה כל אוטו היום מנסה להתחפש למשהו מקוריאה, לא ברור לי הדבר הזה.

הכי לא קוריאנית שיש. כשתראה את הקליאו החדשה במציאות(כל קליאו, לאו דווקא RS), אני מניח שתשים לב עד כמה צרפתית ו"שיקית" היא נראית. להבדיל מהקוריאניות, קליאו החדשה תיראה עדכנית גם בעוד 10 שנים.

בנוסף, וידאו רשמי של ה-RS. המכונית האדומה היא ה"רגילה", הצהובה גרסת ה'קאפ'.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מראה חיצוני שלפי התמונות נראה לא משהו בכלל בלשון המעטה, היעדר מרכב 3 דלתות, תיבה אוטומטית בלבד, ומד מהירות דיגיטלי? סליחה על הביטוי, אבל, איכסה.

ולמרות שפנים הרכב באמת נראה מעניין, למה לשים את שני הכפתורים החשובים של בקרת השיוט ליד ידית ההילוכים?

מקווה מאוד שהרכב יהיה ההוט האצ' המשובחת ביותר איי פעם, אחרת נראה לי שהערך של הנוכחית כיד שניה יהיה שווה את משקלו בזהב.

!AWDSOME

פורסם

האמת היא, שאני משער שה-203 היא השריד האחרון של ה-pureness הזה שמדבר להרבה מאיתנו.

החדשה, אני כמעט בטוח יותר פרקטית, יותר יפה, בטוחה, מהירה (רק מלראות את הגרף מומנט אני חוטף שבץ). ולמרות הכל לא פסלתי אותה, כי אני איכשהו סומך על החברה בחטיבת הספורט הזו שלוקחים מתלה של רנו אקספרס וגורמים לקליאו ספורט שלי להתנהג כמו שהיא מתנהגת.

אבל, עם זאת, התמונה הזו גרמה לי להתכווצות קלה בלב:

attachment.php?attachmentid=326312&stc=1&d=1361027627

Clipboard01.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

פסול עוד לפני שניסיתי - בגלל התיבה.

מהחטיבה של רנו ספורט לא הייתי מצפה להוט האץ' אוטומטית. אחרי שגם VAG גנזו את התיבה הידנית באיביזה\פולו\סקודה, אני כבר ממש מודאג.

פורסם
לנהיגה גם אוטומט 4 הילוכים טוב.

למה קונים רכב ספורטיבי שכזה אם לא לפאן ותחושת הכיף? לזמני הקפה, גילוח 3 עשירות שניה ל100 ונהיגה 'מהירה יותר' יש לי את GT5 בפלייסטיישן3.

:) תשובה מצוינת!.

פורסם
מהחטיבה של רנו ספורט לא הייתי מצפה להוט האץ' אוטומטית. אחרי שגם VAG גנזו את התיבה הידנית באיביזה\פולו\סקודה, אני כבר ממש מודאג.

בדיוק מה שחשתי גם אני.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

המחירון של בעלי קליאו RS הנוכחית יעלה לשמיים כאשר הכיעור הרובוטי החדש הזה יגיע לארץ. :-P

מגאן RS החדשה גם צפויה להגיע באוטומט/רובוטי בלבד?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם האוטומתזציה הזו תימשך עוד 10 שנים רובנו בפורום אספנות.

פורסם
פסול עוד לפני שניסיתי - בגלל התיבה.

איזה באסה, אז לא תקח סיבוב על F1 ?

מרבית המגיבים פה לא ראו את הרכב במציאות שלא לומר נהגו עליו, אבל כבר גיבשו דעה מוצקה, קצת ילדותי לא ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הכי לא קוריאנית שיש. כשתראה את הקליאו החדשה במציאות(כל קליאו, לאו דווקא RS), אני מניח שתשים לב עד כמה צרפתית ו"שיקית" היא נראית. להבדיל מהקוריאניות, קליאו החדשה תיראה עדכנית גם בעוד 10 שנים.

בנוסף, וידאו רשמי של ה-RS. המכונית האדומה היא ה"רגילה", הצהובה גרסת ה'קאפ'.

מאוד מפריע לי שהיא נראית כמו סניק.

emotion of motion

פורסם
מרבית המגיבים פה לא ראו את הרכב במציאות שלא לומר נהגו עליו, אבל כבר גיבשו דעה מוצקה, קצת ילדותי לא ?

ממש לא.

אנחנו מחפשים כיף. והוט האצ' צריכה להיות כיף, ועוד כיף. אחרת היא לא שווה כלום.

ועם כל זה שהתיבות הרובוטיות האלה הן מהירות/יעילות/מגניבות יותר, כיפיות, הן לא. אנחנו לא מחפשים עשירית שניה פחות בכל החלפת הילוך, אנחנו מחפשים לעשות עקב-אגודל בעצמנו. את זה למשל, אף תיבה רובוטית לא תוכל לתת לנו.

!AWDSOME

פורסם
אגב אולי הדבר הכמעט הכי חשוב בקליאו RS,מה יהיה משקלה?

1204 ק"ג, נמוך בק"ג אחד מקורסה OPC. הדור הנוכחי של קליאו RS שוקל 1240 ק"ג, משקל דומה ל-GT86.

הפיז'ו תהיה מעט קלה יותר, עם 1160 ק"ג והפיאסטה צפויה להיות קלה משתיהן, עם פחות מ-1100 ק"ג.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...