Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] קיה פורטה האצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הוצגה הקיה פורטה 5 דלתות מעוצבת ויפה מאוד (לטעמי). הרכב עוצב בסיאול ולפי הכתבה המצורפת אמור לקלוע לטעמו של הקהל האירופאי. הפורטה 5 דלתות תתצויד במנוע 1.6 הזרקה ישירה עם מגדש טורבו המוכר מדגמי הקונצרן. נקווה שרק תקבל מתלה אחורי מתקדם ולא קורת רוחב כמו בדגם הארבע דלתות.

2014 Kia Forte 5-Door

8453032770_9e045f6359_c.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

גם בדור הקודם של הפורטה היתה גרסת האצ'בק

acc69e3602c8.jpg

היא נמכרה בקוריאה ובארה"ב, כיוון שהסיד נועדה להמכר רק באירופה.

באופן מעניין, רק ברוסיה, אוקראינה וישראל יש גם את הסיד וגם את הפורטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הקוריאנית שהצליחה לתת בראש מבחינה עיצובית היא יונדאי, מבחינתי. i25-i40 מצליחות לגרום לי לסובב את הראש כל פעם מחדש. רק שהכל טוב ויפה, עד לרגע שהתיישבתי ב i25 וגיליתי הנדסת אנוש עגומה למדי - לדוגמא, ידית פתיחת הדלת נמצאת בקו הגב, צריך לשבור את המפרק של כף היד בכדי להגיע אליה.

פורסם

ההערכה שלי לקיה ענקית לאור קפיצת המדרגה הגדולה שהם הרביצו בשנים האחרונות. יחד עם יונדאי כעת רכב קוריאני הוא לא מילה גסה, ושתיהן בהחלט עומדות בשורה אחת עם שאר היצרניות המובילות.

באשר לרכב, עיצוב מושך מאד.

פורסם

נראית מעולה.

אף פעם לא חשבתי שאתלהב מרכבים קוריאניים. אך היונדאי וקיה במיוחד מפתיעות לטובה :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הקוראניות של השנים האחרונות פשוט יפות! עיצוב שרק מכורי vag ישנאו :wink:

פורסם

האמת שאני חובב רכבי VAG ואני לא ממש אוהב את הרכבים הקוריאניים אבל בנוגע לעיצובים אני בהחלט מסכים. העיצובים של קיה במיוחד. (ובמיוחד של אלו שלא נמצאות בארץ) לא פחות ממדהימים.

יונדאי I40 והסנטה פה החדשה נראות ממש טוב לדעתי.

פורסם
The coupe version also looked good...

The computer won't write in hebrew...

kia-cerato-cerato-koup-2013.jpg

הדגם הזה לא חדש,זה פורטה קופ 2.4L כוח סוס 174 6הילוכים ידנית.

הדגם החדש של הפורטה 5 דלתות נראה טוב,לא חושב ש טלקאר יביא לארץ אותו .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...