Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו שני רכבים שונים לחלוטין, בגדלים שונים, מנועים שונים, אבזור שונה ומה לא.

לא תוכל לקבל תשובה עניינית להתלבטות.

לך, תעשה נסיעות מבחן, תתרשם, ותחליט.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

נסיעת מבחן וכמובן דרישות שלך מהרכב. לגבי אמינות הוולוסטר עדיין לא זמן רב מידי על הכביש ככה שאי אפשר להגיד (מה שכן גיר ה-DCT הוא כפול מצמדים אז צפה להרבה עידכונים במוסכים). לגבי המנוע הסיאט תהיה מעט זריזה יותר בעיר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוולוסטר לא נוחה. מבחינת מנוע הכח מגיע ככל שתעלה בסל"ד (מ-4+ יש כבר משיכה). באיביזה הכח יגיע כבר מסל"ד נמוך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר על חדשה מהחברה?

מציע לך לבדוק גם את האפשרות של פולו 1.2, איכות חומרים טובה יותר,

אמנם פחות היא פחות מאובזרת מהאיביזה והוולוסטר אבל מאוד איכותית ומהנה לנהיגה!

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם
אני מתלבט בין חדשה מהחברה לבין 2011. אז אני מבין שסיאט תיהיה יותר חזקה וכייפית

אם אתה הולך על חדשה מהחברה אני לא מציע לך ללכת על איביזה, יש ככאלה המון בשוק, והערך שלהם יורד מהר מאוד!

כפי שאמרתי תבדוק את אפשרות הפולו 1.2 TSI, שמירת ערך הרבה יותר טובה, ואיכות גרמנית.

אם אתה הולך על יד 2 אז אתה תמצא איביזה 1.2 במחירים טובים (כמו שאמרתי ירידת ערך חזקה).

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם
אני מתלבט בין חדשה מהחברה לבין 2011. אז אני מבין שסיאט תיהיה יותר חזקה וכייפית

ממש לא. הוולוסטר יותר מהנה לנהיגה, אבל מעט עצלה ביציאה מהמקום בגלל הגיר (בגלל זה כתבתי לך שהסיאט תהיה מעט יותר זריזה בעיר).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...