Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, mikyl כתב:

אומנם אף אחד כאן עדיין לא יודעה את פרטי ההסכם המשוער, אבל מעניין אותי על מה אנשים היו מפנטזים? תמרון קרקעי? לכבוש את ביירות?

השמדת היכולות "הכבדות" של חיזבאללה, כל הטילים הגדולים והמדוייקים שלו.
השמדת כל התשתיות האזרחיות של מדינת לבנון לרבות נמלים ותחנות כוח.
חיסול נסראללה.
בשביל זה לא צריך לכבוש את דרום לבנון או את ביירות אלה כמה מטוסים+צוותי קומנדו שיפשטו על אותם בונקרים שמאחסנים את הנכסים היקרים של חיזבאללה שדווקא לא נמצאים בדרום לבנון.

אם מדינת לבנון אחר כך לא תתפרק מעצמה/האש לא תיפסק כשהם מתחננים, אז כן, לכבוש את דרום לבנון ולספח את השטח למדינת ישראל.
מדינה ריבונית יורה עלינו טילים כבר 11 חודשים מבלי שום היתגרות מאיתנו ואנחנו לא תוקפים אותה? עד כמה אפשר להיות מטומטם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המסקנה שלי היא שהסגול - האופורטיוניסט הציני, ההססן, שתמיד מעדיף לשבת על הגדר ולהמנע מהחלטות, הוא השותף המושלם מבחינת האוייב, ויש להניח שהתנהלות האוייב תפורה למידותיו. לאור זאת, הדחיפות שבהסרתו והסרת הממשלה הזו מן השלטון גדלה שבעתיים, אם רוצים לשרוד פה.

מעניין באיזה נזיד עדשים האמריקאים קנו אותו.

• אהבתי 4
  • משעמם 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
בתאריך 24.9.2024 בשעה 19:37, David32 כתב:

איך להצביע למי שהכי מתאים לייצג אותי זה לא טוב?

התכוונתי שיש ריבוי מפלגות בעולם החילוני מה שיוצר קוטליציה המורכבת מהמון מפלגות מה שמעודד סחטנות פוליטית ויוצר לך ממשלה שלא באמת מצליחה לתפקד כי היא נסחטת כל הזמן וצריכה לרצות 12 מפלגות אחרות. 

האם זה אומר שצריך דיקטטורה כפי שהקצנת? כמובן שלא. 

אך באינטרס שלנו שיהיו מפלגות מכל הקשת הפוליטית אך במספר יחסית מצומצם, כך שתוכל לקבל בסו של דבר קואליציה שאינה רבת מפלגות מחד, אך אולי גם לא מפלגה אחת מאידך (אם כי זה עדיף בעיניי מהמצב הקיים כי גם אם מחר לליכוד יש 61 מנדטים אז אתה תקבל את הליכוד נטו, לטוב ולרע ולא יהיו לאף אחד תירוצים). 

בשום שלב זה לא אומר דיקטטורה וישראל היא לא פח האשפה שנקרא רוסיה, וזה גם לא אומר שאתה לא צריך להצביע נגד צו מצפונך. שום דבר מזה לא נאמר. 

לפני 38 דקות, mikyl כתב:

אומנם אף אחד כאן עדיין לא יודעה את פרטי ההסכם המשוער, אבל מעניין אותי על מה אנשים היו מפנטזים? תמרון קרקעי? לכבוש את ביירות?

שני אלו לא פנטזיה. 

הם אולי לא פתרון טוב, אולי זה לא בריא לנו, אולי גם אין אשראי. אבל זה ממש לא פנטזיות. מבצעית זה אפשרי וישים. 

האם זה רעיון טוב? אפשר להתווכח. 

בכל אופן בעיניי כעת הפסקת אש היא טעות כי זה נותן זמן לחיזבאללה להתארגן ולהתאושש וחבל, אבל זה רגע יפה שבו האינטרס של האמריקאים (בחירות ושיתפוצץ העולם) ושל ביבי (לא לקבל שום החלטה ורק לדבר יפה) מצטלבים. 

יעשה הסכם, עוד שנה וחצי חיזבאללה חוזר לעצמו. נתראה בסיבוב הבא. 

שיחות ומשא ומתן אפשר גם לנהל תחת אש ואפשר גם לנהל בכמה ימים. 21 ימים זו משיכת זמן של האמריקאים לבחירות ובמקרה גם ביבי ישמח מה כי הוא מקווה שטראמפ ייבחר. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

האמת שאני מתחיל להשתכנע בזה.

הוא רוצה סופש שקט במנהטן ונחזור להילחם כשיחזור.

אני בטוח בזה. אני לא חושב שיש משהו שיותר חשוב להם מטיסה לניו יורק על חשבון משלפ המיסים, עם עוד הזדמנות לכמה תמונות שיצדיקו את ההשקעה באיפור על הדרך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אני בטוח בזה

אני בטוח שהוא רוצה סופש שקט.

אנ רקי לא יודע אם יוכל (או ירצה) לחזור להילחם ביום ראשון.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

רגע, רגע.

מישהו פה חושב שיש הפסקת אש בגלל סיבה כלשהי שהיא לא סופש במנהטן לשרלה על חשבוננו?

תהיו לי בריאים.

מדברים על 21 יום. כנראה ששרה נוסעת עם אבנר ובת הזוג לירח הדבש.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כאחד שחי על נתיב המראות/נחיתות של אחד מבסיסי האוויר, יומיים כמעט של שקט מוחלט לעומת מספר רב של גיחות לפני. אז כן, ברור שהייתה הוראה למתן את התקיפות. 

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

ויוצר לך ממשלה שלא באמת מצליחה לתפקד כי היא נסחטת כל הזמן

שיקימו קואליציה שהיא לא סחיטה...

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

מפלגות מכל הקשת הפוליטית אך במספר יחסית מצומצם, כך שתוכל לקבל בסו של דבר קואליציה שאינה רבת מפלגות מחד, אך אולי גם לא מפלגה אחת מאידך

זה אומר שכולם צריכים להיות באותה הדעה ולבחור במפלגה אחד או שניים שהן לא אוייבות אחת של השניה.

וזה בידיוק לאן שהולכת ההקצנה שלי, אתה מקים 2 חילוניות כי פאק ערבים ודתיים, שיסכימו אחד עם השני מספיק כדי לעבוד ביחד גם כשהם מתנהגים כמו ילדים קטנים, אז הם בעצם יכולים להיות מפלגה אחת, וזה... רוסיה המאוחדת.

זה בדיוק זה, במקום שהפוליטיקאים יהיו אחראים ויעבדו ביחד, כולם מתנהגים כמו ילדים קטנים, תיאורתית מה ההבדל בין מפלגות החרדים/דתיים? כלום. הם גם כמו מפלגה אחת.

אז סורי, אפשר להגיד שהמערכת לא עובדת, או שדמוקרטיות כפי שהן עכשיו עם האוכלוסיה עכשיו לא עובדות. אבל להגיד שזה נופל על זה שכול אחד מעוניין להצביע למי שמייצג אותו הכי קרוב שאפשר... זה לא הוגן.

אנחנו יודעים גם שמערכת עם 2 מפלגות לא עובדת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, David32 כתב:

שיקימו קואליציה שהיא לא סחיטה...

זה אומר שכולם צריכים להיות באותה הדעה ולבחור במפלגה אחד או שניים שהן לא אוייבות אחת של השניה.

וזה בידיוק לאן שהולכת ההקצנה שלי, אתה מקים 2 חילוניות כי פאק ערבים ודתיים, שיסכימו אחד עם השני מספיק כדי לעבוד ביחד גם כשהם מתנהגים כמו ילדים קטנים, אז הם בעצם יכולים להיות מפלגה אחת, וזה... רוסיה המאוחדת.

זה בדיוק זה, במקום שהפוליטיקאים יהיו אחראים ויעבדו ביחד, כולם מתנהגים כמו ילדים קטנים, תיאורתית מה ההבדל בין מפלגות החרדים/דתיים? כלום. הם גם כמו מפלגה אחת.

אז סורי, אפשר להגיד שהמערכת לא עובדת, או שדמוקרטיות כפי שהן עכשיו עם האוכלוסיה עכשיו לא עובדות. אבל להגיד שזה נופל על זה שכול אחד מעוניין להצביע למי שמייצג אותו הכי קרוב שאפשר... זה לא הוגן.

אנחנו יודעים גם שמערכת עם 2 מפלגות לא עובדת.

לא הבנת כלום מההודעה שלי כי אתה ממשיך לבנות לעצמך בדימיון טיעונים שלא טענתי. 

לא ביקשתי מחרדים להצביע למרץ. לא ביקשתי מערבים להצביע לבן גביר.

כל שאמרתי שיהיה עדיף לכל אזרח במדינת ישראל שיהיו נגיד 6 מפלגות ולא 16. זה הכל. 

המערכת לא עובדת, זה פועל יוצא של מה שאמרתי (או יותר נכון להפך). השיטה כרגע לא טובה בעיניי. 

אם יעלו את אחוז החסימה למשל, אתה עדיין תצביע למי שהכי קרוב לדעות שלך, זה לא ישתנה. 

נ.ב. אני חושב שאחרי גיל 18 אין מה לחפש הוגן בחיים. בטח שלא בפוליטיקה. אפשר להיות צודק ואפשר להיות חכם. חלק ככה וחלק ככה. התוצאה היא מדינת ישראל כעת, לטוב ולרע. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 27 דקות, David32 כתב:

אבל להגיד שזה נופל על זה שכול אחד מעוניין להצביע למי שמייצג אותו הכי קרוב שאפשר... זה לא הוגן.

אני לא בטוח שאפילו גנץ ולפיד יודעים לספר מה ההבדל ביניהם מבחינה מעשית, כמנהיגים פוטנציאלים.

עזוב.

זה לא הוגן באמת. לפיד, שדעתי עליו ידועה לכל, טרח, כתב, מרח בשמלץ, חירטט. דיבר על כלכלה והשקעה באינטל, מזרח תיכון חדש ותהליך מדיני. משהו

גנץ לא עשה כלום. שום דבר. לא דיבר אפילו אלא הפיץ שהוא הולך להיות פוליטיקאי. בום. בסקרים הראשונים היו לו 30 ומשהו מנדטים. במערכת הבחירות הראשונה בה השתתף אשכרה נתן בראש לביבי, בלי שמישהו בכל מדינת ישראל, כולל אותו כנראה, יודע מה הוא רוצה.

אז אתה יודע מה?

כן, מגיע לנו. 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 28 דקות, ניקו פ. כתב:

לא הבנת כלום מההודעה שלי כי אתה ממשיך לבנות לעצמך בדימיון טיעונים שלא טענתי. 

אתה עושה את אותו הדבר, בטח אחרי שאני קורא את הנ.ב. שלך לגבי 'חיפוש ההוגן'.

לפני 29 דקות, ניקו פ. כתב:

לא ביקשתי מחרדים להצביע למרץ. לא ביקשתי מערבים להצביע לבן גביר

את כול זה לא רשמתי.

אתה לעומת זאת כן טוען שצריך להאחד לפי במחנה המשותף הנמוך ביותר.

ניקו, אני לא רואה פה איזה תדר שיחה/דיון משותף, גם בפרטי...

נראה לי אעשה איזו הסתרה קלה לזמן מה כי כשאני קורא את ההודעות שלך אני קורא דעות שמבאס אותי שאנשים קרובים אלי מחזיקים.

• רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני בטוח בזה. אני לא חושב שיש משהו שיותר חשוב להם מטיסה לניו יורק על חשבון משלפ המיסים, עם עוד הזדמנות לכמה תמונות שיצדיקו את ההשקעה באיפור על הדרך.

עם גלנט אין חוק השתמטות -> בלי חוק השתמטות אין תקציב -> בלי תקציב אין ממשלה.
ב-3 שבועות של שקט אפשר לפטר שר בטחון. למי אכפת אם זה רע למדינה?

• רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא בטוח שאפילו גנץ ולפיד יודעים לספר מה ההבדל ביניהם מבחינה מעשית, כמנהיגים פוטנציאלים.

עזוב

גם לא ביניהם לביבי/כול מי שתשים בליכוד, גם לא ליברמן.

תאחד את כולם למפלגה אחת, שמאל אמיתי אין, גם שמאל בכאילו אין. זה מה שניקו רוצה. ואז יש לך חילונים מאוחדים, חרדים שככה או ככה הם מאוחדים, וערבים שהם לא רלוונטיים. ובסופו של דבר, עכשיו שהחרדים יגדלו וישתוו לחילונים, אתה תצביע למפלגת חילונים מאוחדים שזה בדיוק כמו מפלגת רוסיה המאוחדת. 

אני לא רואה בזה פתרון, בטח לא לבעיה שהליכוד זאת מפלגת ביבי וששם יס-מנים ובובות שמקוששות מנדטים מאיגודים ועבריינים. גם זה שהוא נסחט ע''י כול מי שיש לו חצי אצבע להצביע זאת לא אשמתי ולא אשמת כול מי שמצביע ל'כמעט ביבי'. הוא אפילו לא חייב להיות ראש ממשלה למרות שלליכוד יש הרבה קולות, פשוט כולם מתכופפים אליו, כמו למנהיג חזק אחר. אם הוא יורד אפשר לבנות קואליציית חילונים בכיף

- By lifting money bags

• תוכן חדש...