Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

שום הסכם שמשאיר לחיזבלה יכולות צבאיות לא יחזיר את רוב התושבים לצפון. הם יכולים לחתום על מה שבא להם, הישובים ישארו שוממים.

אז כנראה שהם יישארו שוממים לעד. ב-11 החודשים האחרונים כל מה שישראל מנסה להשיג בצפון זו הסדרה מול חיזבאללה וגם המבצע שנפתח עכשיו (מבצע, לא מלחמה) - זוהי מטרתו היחידה. גם תמרון לתוך לבנון לא יגרום לפירוק מוחלט של החיזבאללה (מה גם שאף אחד לא רוצה לתמרן לתוך לבנון), גם לא כיבוש של לבנון לעשרות שנים קדימה (להזכירך חיזבאללה נוצר בזמן שצה"ל היה בתוך לבנון).

מי שחושב שאנחנו עכשיו נכנס עם שש אוגדות ללבנון וחיזבאללה ייכנע וימסור את כל הנשק שלו למדינת לבנון, חי בסרט.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את התוצאות של הסדרה עם טרוריסטים ראינו כבר לפני 11 חודשים.

כל עוד יש להם כמויות כאלה של נשק אף אחד לא יהיה מוכן לגור שם לא משנה איזו הסדרה יעשו. זה יהיה הסכם שניתן לנגב איתו את התחת וכולם יודעים את זה. אם לא נשמיד להם עכשיו כל מה שידוע לנו המיקום שלו לא תהיה הזדמנות נוספת שבה אנחנו ניזום מהלך כזה. מי שחושב ככה, חי בסרט.

גם לא בטוח שבשביל לעשות את זה חייבים להיכנס לשם. כמה שבועות כאלה של הפצצות כמו ביום שני וזהו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

אם לא נשמיד להם עכשיו כל מה שידוע לנו המיקום שלו לא תהיה הזדמנות נוספת שבה אנחנו ניזום מהלך כזה. מי שחושב ככה, חי בסרט.

לא הכל אפשר להשמיד מהאוויר. גם אם היה אפשר, אין לך מספיק חימוש למטוסים כדי להשמיד הכל מהאוויר. לא הכל נמצא בכלל בלבנון.

גם אם נניח והשמדת הכל, הם יוכלו לייצר ולייבא עוד. זה מרדף חסר תועלת שאין לו סוף. 

הפתרון הוא הסדרה עם אכיפה ישראלית + הרתעה, שלדעתי שיקמנו די יפה בשנה האחרונה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

וזהו

זהו מה?

מה עם מאגרי הנשק שלא נמצאים בסוריה? מה עם יכולות ייצור עצמי? ייבוא מאיראן? 

לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

להם כמויות כאלה של נשק אף אחד לא יהיה מוכן לגור

גם אחרי 2006 היה להם כמויות של נשק, ובטח בכמעט 20 שנה האחרונות בהן הם ממשיכים להתעצם - אנשים המשיכו לגור שם. אנשים לא עוזבים בקלות את הקהילה והסביבה שלהם.

לעומת זאת, לאחר הפינוי, יהיה קשה לשקם את היישובים והקהילות כי אנשים מתיישבים ומתמקמים באזורים אחרים. וזה אחד ההישגים הגדולים של האויב, שיידרשו מאמצים כבירים להחזיר את הקהילות (ואני בכלל לא מדבר על המאמץ הצבאי כדי להקטין את האיום).

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

נראה לי הפתרון היחידי הוא רצועת ביטחון של כמה ק"מ בשטח לבנון שהופך לשטח השמדה.

שיטוח כל הכפרים ואזור חיץ מנוטר 24/7 כל דבר שזז מיורט.

אם זה ריאלי אין לי מושג.

להשמיד את חיזבאללה נראה לי לא אפשרי אא"כ נכבוש טוטאלית את כל לבנון... זה לא עזה שאנו שולטים (לפחות כרגע) בכל הכניסות אליה.

כל מה שנפציץ בר שיקום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שטח השמדה לא יעזור לך נגד טילים. הם יכולים לירות אותם מחוץ לשטח הזה.

• אהבתי 1

פורסם

הכוונה לטילי נ״ט ולכוח פלישה, שרצועת הפרדה תפחית את סכנתם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לטפל באיום הנ"ט והפלישה היה צריך כבר בנובמבר.

מרגע שזה לא נעשה, ונירמלו את פינוי והפקרת היישובים לשנה שלמה ויותר, אני מתחיל לחשוב שיש כאן יד מכוונת מהצד של ממשלת ההרס והחורבן של ישראל להחליש ולפרק את הקהילות שחיות בגבול הצפוני.

• אהבתי 3
פורסם

אנחנו יכולים למצוא את עצמנו בעוד שנתיים בסבב נוסף.

גם אם חיזבאללה עכשיו יתרחק 100 ק"מ מהגבול ויהיה שקט מהגזרה הזו, ברגע שתהיה מתקפה על איראן (גרעין?) חיזבאללה יחדש את הלחימה.  הבעיה שאז הוא כבר יהיה "חכם" ומחומש יותר.

למערב היום אין "ביצים" כדי לסיים את העבודה כמו שצריך. אפשר לנטרל את האיום ולהחזיקו על אש נמוכה לתקופה מאוד ארוכה. המסלול הנוכחי שבו נוקט המערב מביא אותנו בצעדים בטוחים למלחמת גרעין כלל עולמית.

(ואולי הם מודעים ומכוונים לכך)

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי האמריקאים תהיה הפסקת אש בשעות הקרובות.

אני רק מקווה שאנחנו עוקבים אחריהם ולומדים כל תנועה שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם הממשלה שלנו חלשה ולוזרית למרות שהיא "ימין מלא מלא". ולא רק בכל מה שקשור לביטחון אלא בכל התחומים שבאחריותה.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

אם לרגע מתעלמים מהציניות של פינדר - המערב פשוט חלש ולוזר.

כי שמענו את ביבי או מישהו מהממשלה מדבר החוצה?

פנימה הוא גם לא מדבר, אבל גם החוצה לא.

איזו בושה,מבוכה אמיתית. אפס דיברור, זה שקניתם כמה משפיעני הסברה לא אומר שלא צריך ללכת לתת איזה הסבר לעולם.

פשוט כישלון של מדינה. באמת. דיפלומטיה? משהו? ללמוד מהשנה האחרונה? לא.

וכמובן שאני נגד הפסקת האש הזאת. מה זה. אני לא מצליח לבנות קייס בראש שבו זה הגיוני. הפסקת אש לכבוד מה, ולמה.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, David32 כתב:

כי שמענו את ביבי או מישהו מהממשלה מדבר החוצה?

פנימה הוא גם לא מדבר, אבל גם החוצה לא.

איזו בושה,מבוכה אמיתית. אפס דיברור, זה שקניתם כמה משפיעני הסברה לא אומר שלא צריך ללכת לתת איזה הסבר לעולם.

פשוט כישלון של מדינה. באמת. דיפלומטיה? משהו? ללמוד מהשנה האחרונה? לא.

וכמובן שאני נגד הפסקת האש הזאת. מה זה. אני לא מצליח לבנות קייס בראש שבו זה הגיוני. הפסקת אש לכבוד מה, ולמה.

אין פה קשר לביקורת על ביבי, שצריכה להיות.

מה יש להסביר? חיזבאללה ירה על הצפון 11 חודשים, חיזבאללה ישלם.

אזרחי לבנון איחסנו טילים בבתים, לאזרחי לבנון לא יהיה בית. זהו.

ביידן יודע את זה, מקרון יודע את זה. הפסקת אש זו מתנה לחיזבאללה להתארגן מחדש.

אין עוררין על התמיכה של ארצות הברית בישראל, אבל לפעמים זה נראה כאילו הם נגדנו.

עריכה: לפיד קורא לקבל הפסקת אש ל7 ימים, זה עוד פחות מובן מ21 יום.

והשאלה החשובה באמת היא למה עומדים במקום ברצועת עזה?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...