Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, Potato כתב:

תן מספיק הטבות מס ויבואו לגור שם.

קודם כל כדי שהטבות המס יהיו שוות משהו אתה צריך אוכלוסייה שמשלמת מספיק מס ושיהיה לה איפה לעבוד כדי להגיע למס הזה. 

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לרגע אחד שלא תחשבו שלא מדובר בהימור. גם התנהלות העיר בחירום וגם התנהלות המלחמה ותוצאותיה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 29 דקות, פריג'י כתב:

בשביל שהטבות מס יביאו אוכלוסיה האוכלוסיה צריכה גם להיות מסוגלת להתפרנס ולשלם מיסים.

אתה צודק, זו מעטפת שצריכה להתקיים מחדש.

לפני 29 דקות, פריג'י כתב:

יש לך מושג כמה עסקים וסטארטאפים נסגרו בקריית שמונה מאז אוקטובר בחסות החידלון שנקרא תפקוד ממשלת ישראל?

כן, מכיר כמה.

רובם לא נסגרו אלא נדדו לאיזור יותר יציב בהתאם לאיפה שהעובדים זזו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

רוב העסקים נדדו? או שאתה מדבר על מי שיכול לעבוד מהלפטופ ואין לו ילדים שהיו במסגרות? כי זה ממש לא הרוב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הוא מדבר על הסטארטאפים, וכן חלקם נדדו - לצמיתות. הם לא יחזרו לק"ש.

קריית שמונה - מפונה, לכל עבר... אבל הסטארטאפיסטים גרים ביישובים והקיבוצים שמסביב, וחלק גדול מהיישובים האלו לא מפונה. כלומר התושבים החזקים יותר פינו את עצמם ואת משפחותיהם, על חשבונם.

הקטע עם מסגרות לילדים, זה שפיקוד העורף סוגר אותן והן לא פועלות כשצריך "כי מלחמה". אפילו ביקנעם (nVidia, מכיר?) הן סגורות כרגע...

פורסם

נחזור לפוליטיקה?

לכל מי שמודאג מהמצב בארץ, מלחמה בלבנון, מבצע קרקעי וכו' - אל תדאגו. המלך טס לארה"ב לנאום מול אולם ריק באום וככה להוכיח את הגויים.

ניסים ואטורי כבר אמר שהמלך יכול לנהל את המלחמה מהמטוס וזה בסדר. סוף סוף יש הצדקה לבזבוז הזה.

מעניין אם יחזור בראשון או לפני. בכל זאת, נראה לי לא סביר ששרל'ה תוותר על סופש במנהטן כמו שאוהבים במשפחת המלוכה.

על העלויות הכספיות אני אפילו כבר לא מדבר.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ואז הוא יחזור לפני צאת השבת ויהיה לנו משבר F15 בגרסת B767.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

נחזור לפוליטיקה?

לכל מי שמודאג מהמצב בארץ, מלחמה בלבנון, מבצע קרקעי וכו' - אל תדאגו. המלך טס לארה"ב לנאום מול אולם ריק באום וככה להוכיח את הגויים.

ניסים ואטורי כבר אמר שהמלך יכול לנהל את המלחמה מהמטוס וזה בסדר. סוף סוף יש הצדקה לבזבוז הזה.

מעניין אם יחזור בראשון או לפני. בכל זאת, נראה לי לא סביר ששרל'ה תוותר על סופש במנהטן כמו שאוהבים במשפחת המלוכה.

על העלויות הכספיות אני אפילו כבר לא מדבר.

שיטוס מתי שבא לו, אבל שישאר שם.

בפעם האחרונה שהוא טס עם אשתו הם חזרו לארץ עם הנוסע השמיני...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במשך שנה אנחנו מופגזים, סובלים, וכשסוף סוף מגיבים בעוצמה, הם מתעוררים? 

מה יש לאמריקאים, מה מניע אותם מלתת לנו לנצח? 

אני כבר לא מבין את הטרלול הזה שאנחנו חיים בו. יש לנו את כל ההצדקה, יש לנו את כל הסיבות הנכונות, ובכל זאת, אנחנו תמיד עוצרים במייל האחרון.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמריקאים פשוט מעדיפים את איראן משום מה. 

לפני 26 דקות, yor2 כתב:

זהו מפסיקים? או שזה עצירה ל 72 שעות.

ארה"ב על הצפון: "לא חושבים שמלחמה היא הפתרון" (ynet.co.il)

1.thumb.jpg.8c124944ccedc2fa54fbeda3016a2b1c.jpg

אין, האפס הזה פשוט אלוף בלהרוס כל הישג של הצבא. בשביל מה כל המאמץ הזה? אם נסראלה אומר שהוא פתוח למשא ומתן צריך להמשיך לפתוח לו עד שלא ישאר מה לפתוח.

שום הסכם שמשאיר לחיזבלה יכולות צבאיות לא יחזיר את רוב התושבים לצפון. הם יכולים לחתום על מה שבא להם, הישובים ישארו שוממים.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"שמעו יש לנו עדיין ימבה טילים וגם ציוד לשיגור וכוח אדם, אבל אנחנו צריכים לארגן פתרון מהיר לתשתיות התקשורת שנפגעו, להזיז קצת כוח אדם וציוד. יש מצב עושים הפסקה לרגע?"

אנ לא אומר לפסול פתרון דיפלומטי.

אני אומר- בטח לא עכשיו ולא ככה. (שימו לב, מדובר באותו אדם שאומר שבעזה כבר אין תכלית ומטרה למלחמה, כן?)

• אהבתי 2
פורסם

חברי הממשלה המוצלחת חוגגים בהרמת כוסית את השנה המדהימה שלהם.

אלי אלבג שהבת שלו בעזה, חטף ביצים מפעילי ימין.

ככה זה כשראש הממשלה עונד את סיכת החטופים מול המצלמות ומאחורי הקלעים מפעיל מכונת רעל של הסתה נגד משפחות החטופים.

כמו שכבר כתבתי, אנחנו יכולים לנצח את חמאס ואת חיזבאללה מאה פעמים. מי שיפיל אותנו זה הנבל הזה וחלק לא מבוטל מהעם, שהולך אחריו.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם תהיה מלחמה כוללת, אנחנו בהחלט נספוג בצורה כואבת מאוד, למרות הצעדים של ישראל נסראללה עדיין לא שיחרר את הרסן ויש לו עוד המון מה לירות. יחד עם הסיכון הזה אסור לעצור עכשיו, בטח שלא להפסקה חסרת משמעות של 72 שעות, 11 חודשים העולם לא עשה כלום כדי לעצור את ההתקפה של לבנון ואנחנו יודעים היטב שהוא לא יאכוף שום הסכם הפסקת אש וזו גם אחת הסיבות שכנראה לא ניתן לסיים את הסיפור בעזה כי כולם יודעים לבכות יפה אבל אף אחד לא יעמיד את החיילים שלו כדי לשמור על ישראל, גם אם זה לטובת העזתים עצמם. 

• תוכן חדש...