Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, KipodYam כתב:

מחפש אינפורמציה על "מדיניות ההחלדה" (לא הכלה) בנוגע לחיזבאללה, ציטוטים וכו.

האם היה בכיר מדיני או צבאי, שדיבר על כך שאנחנו כזה חזקים שהטילים של חיזבאללה יחלידו ללא שימוש? נדמה לי בוגי אולי?

לא נוצא כלום בגוגל. משהו משנת 2000 עד 2004 לדעתי.

זכרוני טורד אותי.²

הטילים ההם החלידו. בגלל זה עברו לטילים חדשים מנירוסטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה המשמעות של הכרזת הממשלה על "מצב חירום מיוחד בעורף" מבחינת בנקים ובתי השקעות?

יכול להיות שהם לא יעבדו\יצמצמו עבודה בזמן הזה ואולי יקפיאו העברות כספים לחו"ל?

פורסם

זה מאפשר לפיקוד העורף ולממשלה לעשות מה שהם רוצים מבחינת הנחיות לעורף (ובמצב הנוכחי זה צעד נכון ומתבקש).

• רעיון טוב! 1

פורסם

מעבר למיסוי הצפוי על קרנות ההשתלמות (אובדן של עשרות - מאות אלפי שקלים לאלו מאיתנו שמממנים את ממלכת יהודה), האח בצלאל מתכנן להקים גם ועדה שתבחן מה קורה עם קרנות הפנסיה. 

אני די בספק אם אנחנו חיים במדינה כ"כ מפגרת שהוא יצליח לעשות משהו אמיתי ולהכריח אותנו להשקיע במה שהוא רוצה, או פשוט לקחת לנו את הכסף. לא חושב שאפילו ביבי כ"כ דפוק כדי לאפשר את זה. עדיין. אבל בהחלט מראה את הכיוון. וכמו בכל מדינה מכובדת שהולכת לפח, הלאמה של חסכונות זה צעד צפוי ונדרש בדרך.

...

מצד שני, זה בטח פחות גרוע מלהיות צבוע מתייפייף, לא?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דווקא מיסוי קרנות השתלמות הוא דבר הגיוני כי מזמן זה לא כלי להכשרות והשתלמויות אלא חיסכון קצר מועד פטור ממס.

או שאתה מאפשר חיסכון כזה לכולם או לאף אחד.

פורסם
לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

תעשה לי טובה.

הממשלה המחורבנת בתולדות ישראל לא מסוגלת להתבטא ככה. זה שאיזה עיתון של חרדים כתב את זה אומר מה? שיש לחלק מהחרדים דעות מפגרות?

מעניין איך אתה ויובל הייתם מגיבים אם משהו שדומה היה כתוב ב"ארץ" (נגיד מתנהלים במקום קיבוצניקים לצורך העניין).

לפני 9 שעות, Potato כתב:

פאשיזם זו הגדרה קיצונית עבור רוב האנשים.

יותר לכיוון ימין עם נגיעות מיליטנטיות, אנחנו במלחמה - בסך הכל מתבקש.

לך תקרא מה זה פשיזם.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

דווקא מיסוי קרנות השתלמות הוא דבר הגיוני כי מזמן זה לא כלי להכשרות והשתלמויות אלא חיסכון קצר מועד פטור ממס.

ביום שימסו את קרנות ההשתלמות, זה לא איום חדש, יהיה בלאגן עם חברות הביטוח. 

אפרט, אני הולך למשוך את כל הכסף שלי משם לניהול שלי מחוץ לגבולות הארץ.

תארו לכם 100 אלף כמוני שמחזיקים מספרים של 6 ספרות שם.

כמות הכסף שתצא מהמדינה בשניה תמוטט חברות

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

מעניין איך אתה ויובל הייתם מגיבים אם משהו שדומה היה כתוב ב"ארץ" (נגיד מתנהלים במקום קיבוצניקים לצורך העניין).

זה נכתב יום יום, יש כל הזמן כתבות של אנטי ציונים שקוראים לנו לחתום על הפסד/קוראים לחיילי צהל רוצחים במילים מכובסות או סתם אומרים שביבי רצח את החטופים.

ראית אותי משתף את זה? 

רשמתי כבר כמה פעמים - כל מי שמנסה להסית מבחינתי מחוק (הייתי רושם גרדום, אבל יחשבו פה שאני רוצה לירות בילדות בנות 13, כי פינדר לא קונה ברמי לוי אז הוא לא מבין את הסלנג).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

מה זה משנה איך קוראים לזה?!

אצל חלקנו זה מרכיב די חשוב בחסכון פנסיוני, במדינה שבועלת אותנו בכל חור ובגדול לא יכולה להתקיים יום בלי היד בארנק שלנו. זה הסכם שקיים שנים. וזה לא שונה מזה שיקחו לך 25% מהחברה שלך או העוש סתם כי אתה עשיר מדי.

אני גם לא מבין את הנירמול או ההאחזות שלך בסמנטיקה. לא היית מצפה שאולי יסגרו קודם משרדי ממשלה, או ישלחו את החרדים לעבוד, או אולי סתם יפסיקו לממן להם ילודה? אתה לא מבין שדופקים אותך ואותי כי זה יותר קל? 

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

זה נכתב יום יום, יש כל הזמן כתבות של אנטי ציונים שקוראים לנו לחתום על הפסד/קוראים לחיילי צהל רוצחים במילים מכובסות או סתם אומרים שביבי רצח את החטופים.

ראית אותי משתף את זה? 

ראיתי אותך יותר מפעם אחד משתף כתבות מהארץ.

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אצל חלקנו זה מרכיב די חשוב בחסכון פנסיוני, במדינה שבועלת אותנו בכל חור ובגדול לא יכולה להתקיים יום בלי היד בארנק שלנו. זה הסכם שקיים שנים. וזה לא שונה מזה שיקחו לך 25% מהחברה שלך או העוש סתם כי אתה עשיר מדי.

אני גם לא מבין את הנירמול או ההאחזות שלך בסמנטיקה. לא היית מצפה שאולי יסגרו קודם משרדי ממשלה, או ישלחו את החרדים לעבוד, או אולי סתם יפסיקו לממן להם ילודה? אתה לא מבין שדופקים אותך ואותי כי זה יותר קל? 

לגבי קרנות ההשתלמות - הוא יכול לחלום, זו הטבה של ההסתדרות, לא יעבור לו בחיים.

לגבי קרנות הפנסיה - קרא את הפוסט של הסולידית, שהיא לא בדיוק חובבת השלטון. הקימו איזה ועדה  בעניין השפעה של גופים מוסדיים על הסחירות ותחרות בשוק ההון, ממה שאני מבין זה דיון של איך הם משקיעים את הכסף שלנו אבל אולי מישהו פה ינתח את זה יותר לעומק. מפה ועד לרוץ להלאמה של הפנסיות? קליקבייט טהור.

בלי קשר לזה שצריך לסגור משרדי ממשלה לא רלוונטים ולקצץ הוצאות מיותרות.

פורסם
לפני 11 דקות, ArikM כתב:

ביום שימסו את קרנות ההשתלמות, זה לא איום חדש, יהיה בלאגן עם חברות הביטוח. 

אפרט, אני הולך למשוך את כל הכסף שלי משם לניהול שלי מחוץ לגבולות הארץ.

תארו לכם 100 אלף כמוני שמחזיקים מספרים של 6 ספרות שם.

כמות הכסף שתצא מהמדינה בשניה תמוטט חברות

לא יכולים למסות רטרואקטיבית אלא רק הפקדות חדשות. אתה תשאיר את מה שיש לך ופשוט על היתר או שתשלם מס או שתמשוך בפנסיה.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

חיסכון פנסיוני לא נזיל אחרי 6 שנים אלא בגיל פרישה. אם תמשוך לפני גיל פרישה שלם מס כמו כל חוסך.

ובקשק לעסק, בדוק על כמה עומד מס חברות שאחריו הכסף נשאר בחברה. כדי להוציא אותו אני משלם בסה"כ קרוב ל 50%.

גם התפיסה שאם יש קבוצה שמקבלת משהו שלא מגיע לה אז ניקח רק לה ונשאיר קבוצה פריבילגית אחרת שמקבלת הטבה ביחס לאחרים.

המלחמה היא שלא ידפקו אף אחד. לא אותך, לא אותי אבל גם לא את משה שאין לו קרן השתלמות כי המעסיק שלו לא מוכן. כולנו צריכים לשלם את אותו המס ולקבל אותו הדבר.

פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

ראיתי אותך יותר מפעם אחד משתף כתבות מהארץ.

בעבר שיתפתי יותר, היום הרבה פחות כי נמאס לי מהסכסוך הפנימי, אני פשוט מתעלם מהעיתון ל"אנשים חושבים".

גם אם שיתפתי בעבר, מבחינתי עיתון הארץ מתנהל כמו העיתון של חמאס, ואף פעם לא רשמתי "הנה כל השמאלנים בוגדים" כמו שמנסים לצייר פה את החרדים.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

לגבי קרנות ההשתלמות - הוא יכול לחלום, זו הטבה של ההסתדרות, לא יעבור לו בחיים.

לגבי קרנות הפנסיה - קרא את הפוסט של הסולידית, שהיא לא בדיוק חובבת השלטון. הקימו איזה ועדה  בעניין השפעה של גופים מוסדיים על הסחירות ותחרות בשוק ההון, ממה שאני מבין זה דיון של איך הם משקיעים את הכסף שלנו אבל אולי מישהו פה ינתח את זה יותר לעומק. מפה ועד לרוץ להלאמה של הפנסיות? קליקבייט טהור.

בלי קשר לזה שצריך לסגור משרדי ממשלה לא רלוונטים ולקצץ הוצאות מיותרות.

לא אמרתי משהו אחר לגבי הפנסיה. אף אחר לא אמר. אין סיבה שהמדינה גם תקבע לך במה להשקיע כדי לכסות חובות. זה חצי הלאמה. והועדה לא קמה משום סיבה אחרת.

ואני מאמין שכרגע המהלכים יכשלו. אבל עוד כמה שנים? לגמרי תלוי ביחסי הכוחות שמתפתחים עכשיו.

לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

חיסכון פנסיוני לא נזיל אחרי 6 שנים אלא בגיל פרישה. אם תמשוך לפני גיל פרישה שלם מס כמו כל חוסך.

ובקשק לעסק, בדוק על כמה עומד מס חברות שאחריו הכסף נשאר בחברה. כדי להוציא אותו אני משלם בסה"כ קרוב ל 50%.

גם התפיסה שאם יש קבוצה שמקבלת משהו שלא מגיע לה אז ניקח רק לה ונשאיר קבוצה פריבילגית אחרת שמקבלת הטבה ביחס לאחרים.

המלחמה היא שלא ידפקו אף אחד. לא אותך, לא אותי אבל גם לא את משה שאין לו קרן השתלמות כי המעסיק שלו לא מוכן. כולנו צריכים לשלם את אותו המס ולקבל אותו הדבר.

תודה על ההסבר המולמד אך לא שייך מה קורה כשמושכים פנסיה.

לשאר: מצטער, באמת. מעריך אותך מאוד. אבל מה שכתבת זו אסופת קלישאות שגם מסבירה למה השמאל בארץ מת.

אתה לא חי במציאות היפןתטית בה למשה אין קרן השתלמות והבוס במפעל הנקניקיות אן בית התמחוי מצליף בו כשהוא מבקש תןספת.

אתה חי במדינת ישראל בה אתה מממן אנשים שלא רוצים לעבוד ולא יודעים לייצר דבר מימלא.

אם לך זה עובד - חבל. אני מסתפק ב3000 שאני מעביר להם כבר עכשיו. ואשמח אם יפסיקו לחלוב אותי. ואם אתה ממש מאמין בזה שצריך לתת עוד - מוכן לאפשר לך לשלפ גם את החלק שלי.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...