Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התוכנית קיימת רק צריך שמישהו ילחץ על הכפתור האדום.

שאויה שאויה, לחרבאללה יש זמן.

כאמור השיטה הכי טובה זה להתכונן, לבזר כמה שיותר אנשים עם נשקים, שליטה על המצב ואמצעי תקשורת שונים לגיבוי.

המתקפה תיקרה בין אם נרצה או לא..

גם אם זה דורש ממכם לשלוח אנשים מסוימים ללימודים כאלו ואחרים שהם לאו דווקא שקשורים לנשקים וכו'.

גם לנהל חמ"ל דורש אנשים וגם להכין אוכל דורש אנשים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 15 שעות, oryo כתב:

ירי על הצפון זה בסדר? איפה הוא אמר את זה...? 

מאוד נלוז להמציא דברים יש מאין, ממש כמו שמישהו קרה לך ביביסט למרות שאתה בבירור לא ביביסט אלא ימני עם מזג מסוים - כמדומני לא התחברת, בתור אחד שמאוד לא אוהב צביעות הייתי מצפה שלא תתנהג ככה כלפי אחרים.

ידלין, עובדתית / אובייקטיבית, לא אמר שזה בסדר - ואם אתה מאמין שהוא "חושב שזה בסדר בסתר ליבו" בתור איש בטחון אז אולי שווה שתלך לאותו רופא מומחה אליו שלחת את ספריאל. 

בקיצור הוא אמר שזו לא מלחמה כרגע. ואם היית מקשיב למילים ולא לפרשנות האישית שלך, היית שם לב שבשום מקום הוא לא טען שזה "בסדר". פשוט אתה (ושוב, גם אני) מתייחס למה שקורה כמלחמה, והוא טוען מילולית שזה בסה"כ קצה הקרחון.

אם אתה לא מעוניין להקשיב למילים אלא להמציא פרשנויות אז לא יודע מה הפואנטה, אבל זה מחזיר אותי לפסקה האחרונה בהודעה שלי - יש מי שמעדיף למצוא סיבות להתעצבן ולצעוק במקום להקשיב ולהתייחס עניינית. אני אישית חושב שבשביל דרמות טובות יש את hbo.

זה מזכיר את ההודעות שלך שצריך לירות בכל מפגין. שחרר בנאדם, גישה של מקסימום עצבים לא מייצרת שום דבר יעיל. "כשאתה פטיש, כל בעיה נראית כמו מסמר". 

מע' הביטחון היא זרועה ביצועית, מי שאחראי על אסטרטגיה זו *הממשלה*. להאשים את הצבא בחוסר האסטרטגיה של הממשלה זה בסהכ גרסא מתקדמת להאשים את הש.ג.

כשפייסבוק לא עומדת ביעד המכירות, הבוארד ובעלי המניות לא "מאשימים את המתכנתים! את הפרודקט! את הביזדב! את הסיילס!" אלא את הצ'יפים או vps, שבתורם ינסו לגלגל את האשמה מטה. מה שבטוח זה שאדם עם טראק רקורד כ"כ עלוב ותככני כמו ביבי לא היה שורד בשוק חופשי, לשמחתו בשוק הפוליטי הישראלי יש את כל אלו שיהיו כ"כ עצבניים על כל העולם עד שלא ישימו לב שהוא משתין על כולם בקשת. 

הפרד, ומשול.

כמו שאמר באטמן - "זה לא מי שאתה בפנים, זה מה שאתה עושה שמגדיר אותך".

בסופו של דבר, רואים מעשים, לא דיבורים. דיבורים כבר לא מרשימים אף אחד במזרח התיכון.

אנחנו איימנו מלא פעמים על חיזבאללה וראינו שזה לא מרתיע אף אחד, והיום כשנסראללה מאיים רואים שזה בדיחה.

ידלין ושאר בכירי צה"ל במשך זמן מאוד ארוך זרמו עם ירי על הדרום או הצפון, האם זה אומר שזה מה שהם? מבחינתי כן, מבחינתך לא כי הם לא אמרו. בסדר.

אף פעם לא אמרתי שצריך לירות בכל מפגין, צריך לירות בכל מי שמסכן חיים, וזה לא משנה אם זה בעזרת אקדח או אבן. תראה לי איפה אמרתי שצריך לראות במפגין תמים.

וכמו שראינו פה בשנים האחרונות, הצבא זה לא רק "זרוע ביצועית", הוא מהווה פה חלק מאוד גדול מניהול החיים במדינה, וכן, יש להם מטרות מעבר לקריירה הצבאית. בגלל שאין תקופת צינון של 25 שנה הם מתנהלים בהתאם בתפקידים בכירים. להאשים את הש.ג זה מה שעשו בתחקיר בארי - קצינים בכירים האשימו 25 לוחמים שעמדו מול 400 מחבלי נוחבה שהם לא טיהרו בתים אחד אחד. וכן, אלה אותם קצינים בכירים שאחר כך יפרשו בטקס חגיגי ויקבלו תפקיד בדירקטוריון של חברת חשמל.

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

דלין ושאר בכירי צה"ל במשך זמן מאוד ארוך זרמו עם ירי על הדרום או הצפון

הם היו אמורים לפתוח במלחמה על דעת עצמם, בניגוד להנחיות הממשלה?

--

הנה זה מגיע. מישהו הרי צריך לממן את המלחמה והמפונים והמילואים וצהרונים לתלמידי חכמים ותשובה ציונית הולמת על גבעת מעלה פיסטוק.

הלאמה של הפנסיות זה רק עוד עלית מדרגה בדרך לחורבן.

image.thumb.png.1e88ced9a10f79d7d67db1bf21ec5b2a.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בעיתון המודיע, העיתון הרשמי של אגו״י, סבורים שתושבי הקיבוצים בעוטף עזה (אני מניח שהכוונה לאלו שנותרו בחיים ולא שבויים בעזה) צריכים לבקש סליחה מעם ישראל, על האסון שהביאו.

זה כנראה מסוג הפלפולים שרק מי שחידד את שכלו בישיבות העלית יכול להבין.

image.thumb.png.db1bba081ba7cc2a706d8859c2e9a1ba.png

• לא הבנתי... 2
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אין שום סיבה שתביא את זה לפה. מבחינתי ומבחינת הרוב השפוי בישראל כנראה זה שקול לטור דעה של יחיא סינוואר או עופר כסיף.

2 אלה שהזכרתי ומי שכתב את הטור הזה צריכים להגיע לגרדום.

• אהבתי 1
פורסם

זה לא סינוואר ולא כסיף (להבדיל).

זה עיתון שהנציג שלו בכנסת קובע ומכריע בדברים שנוגעים לי ולך.

וזה לא סתם טור דיעה בידיעות. זה עיתון שכל מילה בו עוברת אישור ומייצגת את דעתם של הרבנים.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

2 אלה שהזכרתי ומי שכתב את הטור הזה צריכים להגיע לגרדום

במאמר מוסגר: אתה לא יכול גם לשלוח אנשים לגרדום על ימין ועל שמאל וגם להתלונן שקוראים לך פאשיסט או קיצוני.

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו ולמה אתה נותן לזה במה? איך זה עוזר למצב שלנו במשהו?

"הרבנים" בלי יוצא מן הכלל? אתה בטוח בזה? יש הרבה רבנים. 

לא טוב שאנחנו נוקטים בגישה של אנשי פלסטין חינם נגד עצמנו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

במאמר מוסגר: אתה לא יכול גם לשלוח אנשים לגרדום על ימין ועל שמאל וגם להתלונן שקוראים לך פאשיסט או קיצוני.

זאת התייפיפות.

את מירב מיכאלי לדוגמא אני לא אשלח לגרדום, למרות שלא מסכים עם הדעות שלה.

גם לא את זהבה גלאון או יאיר גולן, שיותר קיצוניים ממנה. 

אנשים שמנסים לפגוע אקטיבית במדינת ישראל כן.

צא מזה פינדר.

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

אין שום סיבה שתביא את זה לפה

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

נו ולמה אתה נותן לזה במה

אני מבין שאתם מעדיפים להעלים עין?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 38 דקות, פינדר כתב:

מצד שני אם אתה שולח אותם לגרדום בזמן הם לא יספיקו לקרוא לך פאשיסט או קיצוני,

ול"טור הדעה" מדובר במיעוט קיצוני שצריך להקיא ובטח שלא צריך לממן. פרט לזה הדעה שלהם אולי דוחה אנשים כמונו אבל היא לגיטימית בדיוק כמו לכנות אותם עלוקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אני מבין שאתם מעדיפים להעלים עין?

להעלים עין כאילו אנחנו לא יודעים כבר שיש מטומטמים שחושבים ככה? אני צריך לעזור להם להפיץ את השטויות שלהם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגודת ישראל - מיעוט קיצוני

בן גביר - מיעוט קיצוני

סמוטריץ - לא עובר את אחוז החסימה

פספסתי מישהו?

אתם מדברים כאילו זה ויכוח אינטלקטואלי תיאורטי ולא מדובר באנשים שאשכרה יושבים בימים אלו וגוזרים את גורלנו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

יש שני דברים שאני לא מבין ביומיים האחרונים:

1. מה הקפיץ את הפיוז לצבא/הממשלה שפתאום אנחנו מזיינים את לבנון כאילו אין מחר*? זה לא שהיה משהו חריג שהם ביצעו בשבוע האחרון, וירי התגובה שלהם בלילה, גם אם היה יחסית לעומק, היה יחסית רפה.

2. למה חזבאללה היום בקושי מגיב ומטפטף כמו שהוא טפטף במשך שנה שלמה, כאילו לא מורידים מאות טונות של חומר נפץ על לבנון?

מוזר.

*זה לא שהצבא לא צריך להגיב ככה - הוא צריך. אבל על רקע שנה של נרמול המצב, התגובה הזו ממש קיצונית ביחס למה שהיה עד עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Ooga כתב:

יש שני דברים שאני לא מבין ביומיים האחרונים:

1. מה הקפיץ את הפיוז לצבא/הממשלה שפתאום אנחנו מזיינים את לבנון כאילו אין מחר*? זה לא שהיה משהו חריג שהם ביצעו בשבוע האחרון, וירי התגובה שלהם בלילה, גם אם היה יחסית לעומק, היה יחסית רפה.

2. למה חזבאללה היום בקושי מגיב ומטפטף כמו שהוא טפטף במשך שנה שלמה, כאילו לא מורידים מאות טונות של חומר נפץ על לבנון?

מוזר.

*זה לא שהצבא לא צריך להגיב ככה - הוא צריך. אבל על רקע שנה של נרמול המצב, התגובה הזו ממש קיצונית ביחס למה שהיה עד עכשיו.

כי צהל פתח במלחמה שהוא התכונן אליה כל השנים בכל הכוח וחיזבאללה לא מבין מאיפה זה בא. קשה לירות כשאתה בורח מכטבמים.

כנראה ש11 חודשים של תקיפות בלבנון כן פגעו לו ביכולות.

אל תשכח גם שפיצצתם להם ביפרים ומכשירי קשר ויום אחר כך פירקתם להם את הפיקוד הבכיר. הם בטראומה.

https://www.ynet.co.il/news/article/yokra14088356

איזה ישראלי זה לעשות כתבה על ה"סבל הלבנוני". מקווה שהילד שלהם יטבע בים ושלא יאכלו אפילו עגבנייה בערב.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...