Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

מקווה שמישהו במטבח השתין להם ברוטב או משהו.

ואז יבואו יאמרו שהיה מרכיב לא כשר בלובסטר.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 37 דקות, יבגניפ כתב:

מקווה שמישהו במטבח השתין להם ברוטב או משהו

זו לא מסעדה מזרחית והוא לא הזמין חומוס.

נראה לך ששרה תרשה לו להזמין אוכל של פרענקים?

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 45 דקות, יבגניפ כתב:

תקרא או תשמע את מה שאומר הבן שלו. זה מסביר המון. וגם בלי זה אני בספק אם ביבי שולט יותר במה שקורה. שזה די עצוב, כי אני עדיין גם חושב שבלי ביבי כל העבדים נוטשים את הליכוד, ולוין או כל אחד אחר שם בחיים לא יביאו 30 מנדטים.

חלק מהליכוד כבר סניף של ש"ס ומפלגות הטרלול הדתי-מתנחלי, בשניה שביבז יירד מהבמה, הליכוד יתרסק כמו מפלגת הע(א)בודה בשעתה, הן יעשו לה קניבליזציה, ושאר המנדטים יתעופפו ויתפזרו לכל עבר. הולך להיות מעניין. 

• רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

זו לא מסעדה מזרחית והוא לא הזמין חומוס.

נראה לך ששרה תרשה לו להזמין אוכל של פרענקים?

צודק!

שלא י#רבנ! להם את הקופי לואק.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

טוב, אחרי שאמרתי פה עשרות פעמים כמה אני שונא שמביאים סרטונים ומתלוננים על דיבור לא יפה, או קללות וכמובן צביעות.

אני מביא סרטון בעצמי. פשוט הגועל נפש כל כך גדול ולא מדובר בארחי פרחי, אלא בנבחרי ציבור וגם שר בכיר.

לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם טיבי או עודה או עבאס, היו מברכים "פסח שמח" ומנגבים עם פיתה..

ו

היו אומרים שזו התרבות שלהם, כמו ששחיטת תרנגולת בכיפור זה אסון ושחיטת כבש בעיד אל פיטר זה חברה פלורליסטית שמקבלת את המיעוטים שלהם.

סרטון שהוא במקסימום קצת טעם רע.

שאדון חליל יתעסק בירי של מוסלמים על כנסייה בנצרת.

פורסם
לפני 27 דקות, קורן בן אשר כתב:

חלק מהליכוד כבר סניף של ש"ס ומפלגות הטרלול הדתי-מתנחלי, בשניה שביבז יירד מהבמה, הליכוד יתרסק כמו מפלגת הע(א)בודה בשעתה, הן יעשו לה קניבליזציה, ושאר המנדטים יתעופפו ויתפזרו לכל עבר. הולך להיות מעניין. 

ובגלל זה מחוקקים את החוקים האלה. גם כשהוא ילך הליכוד כבר לא תצטרך את המצביעים שלה. יספיק רבע מהמצביעים כדי להשאר בשלטון.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

מעניין מה השותפים הטבעיים יאמרו לו על זה:

https://mobile.mako.co.il/news-politics/2023_q1/Article-6cffaa9ca091781027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

טוב נו, זה המלך. זה לא איזה שמאלני. מותר לו. 

יש לי רעיון לחוק - חוקי הכשרות אינם חלים על נתניהו ומשפחתו.

ביזיון שבזמן שהמדינה מתפרקת הוא עושה סופש אחרי סופש במדינה אחרת. 

מעבר לעובדה שלדעתי האישית כל איש ציבור שנמצא בביקור רשמי צריך להתנהל בצורה שמתאימה למדינה היהודית. 

פורסם

אחת מהביקורות הכי גדולות, ועל זה אני מאשים את מצביעיו, שהוא לא משמש ( ולא שימש) דוגמא לחוקים ושם פס על החוקים. ואם אין חוק, יחוקקו לו חוק פרסונלי. והוא - לא ידע, לא שמע, לא ראה. עב"מ. גוף זר ברחבי הכנסת. כל כך הרבה שנים בשלטון ולשום דבר הוא לא אחראי ולא אשם. פה אני מאשים אך ורק את תומכיו. מילא היה דואג להם. אבל גם לא דואג להם וגם צוחק עליהם בפנים. והם - רק ביבי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

כי זה לא משנה מה הוא עשה או מה הוא לא עשה.

הוא יודע לשחק על מיטרי השנאה והשבטיות שזאת התגובה האמוציאונאלית הכי חזקה אצל אנשים חסרי השכלה.

כמעט שום קמפיין שלו לא מתמקד ב"אני אעשה טוב" אלא ב"תראו איזה בוגד/אשכנזי מתנשא/חסר בגרות/ערבי ההוא..."

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

השותפים הטבעיים לא יגידו כלום גם אם הוא יאכל נקניקיות חזיר בבגט וישתה בירה בליל הסדר ויאיר ישתף את זה בטוויטר בלייב.

כל עוד הם לא צריכים להתגייס והכסף שהבטיחו להם נכנס, הם יותר ליברלים ממירב מיכאלי.

מצחיק איך הוא משחק אותה עכשיו איזה גיבור על. "לא התערבתי אבל הנה עכשיו אני נכנס לעשות סדר". זה למה אנשים היום מצביעים לו. לא בגלל שפעם הוא היה שר אוצר מעולה, בגלל שהוא מוכר להם את האשליה שהוא היחיד שמסוגל לפתור את כל הבעיות.

• רעיון טוב! 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

כל עוד הם לא צריכים להתגייס והכסף שהבטיחו להם נכנס, הם יותר ליברלים ממירב מיכאלי.

אוקיי, ומה עם עוד שלושים מנדטים מהליכוד?

פורסם
לפני כשעה, arturkopit כתב:

הנה שוב האנטשימיות של המשיחים.

הוא היה ציני

אתה עובד על אוטומט חבר 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני שעה, asix כתב:

מעניין מה השותפים הטבעיים יאמרו לו על זה:

https://mobile.mako.co.il/news-politics/2023_q1/Article-6cffaa9ca091781027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

יש לי רעיון לחוק - חוקי הכשרות אינם חלים על נתניהו ומשפחתו.

הצעה מרוככת:  בשבת מותר להם לאכול הכל.

• מצחיק 3

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, stx כתב:

אוקיי, ומה עם עוד שלושים מנדטים מהליכוד?

אכפת להם מה הוא עושה? מבחינתם שיהיה גם פדופיל העיקר שיהיה ראש ממשלה.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...