Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם את הסיוע האמריקני צריך להפסיק, בגלל זה כל המדינה שמאלנית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ליברמן עם ציוץ שרומז שביבי ושרה הם שרצים.

בטח עוד שעתיים הוא יצייץ "לא התכוונתי לא הבנתם אותי אתם אלה שבעייתים". אתם מבינים למה ביביסטים מתקבעים עוד ועוד בעמדה שלהם?

כאילו באמאשכם, אתם אמורים להיות מנוסים ולהבין שכל פעולה, כל ציוץ, כל חצי אמירה בריאיון תרוץ אחר כך כמו לא יודע מה בכל הרשתות, למה להתסיס עוד? 

זה כמו הפעולה של המר בחור מהמחאה שזרק שטרות לחרדים כדי להשיג סרטון שלהם קופצים על כסף (בואו נחשוב מתי טענו את זה בעבר?), או כל אומן שמתלהב מזה שהקהל שלו הוא נטול צ'חצ'חים.

הכל מטומטם פה זה כבר לא יאומן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ליברמן צייץ עם PUN על הלובסטר שאכלו. שאגב מסתדר יופי עם חוקי כשרות שממטירים עלינו. תכלס - אהבתי.

ואולי הגיע הזמן שהביביסטים יסתכלו פנימה ויחשבו האם באמת יכול להיות שכולם נגדם ורק הם צודקים? שאם כל מי שאי פעם תרם מזמנו, בריאותו ושלמות גופו למדינה ולבטחונה, כל השייטים והטייסים והאלופים - כולם סמולנים, ורק קומץ נערי גבעות ממשיך לשמור על המדינה - זה לא כזה הגיוני? שהאיסור לעשות לך פסל ותמונה כולל גם את ביבי?

• אהבתי 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן אבל זה לשחק בקקה ומייצר להם תחמושת. 

אפשר להצביע על האבסורד פה בכ"כ הרבה דרכים בלי לרדת לרמה של פיפי קקי.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

בטח עוד שעתיים הוא יצייץ "לא התכוונתי לא הבנתם אותי אתם אלה שבעייתים". אתם מבינים למה ביביסטים מתקבעים עוד ועוד בעמדה שלהם?

כאילו באמאשכם, אתם אמורים להיות מנוסים ולהבין שכל פעולה, כל ציוץ, כל חצי אמירה בריאיון תרוץ אחר כך כמו לא יודע מה בכל הרשתות, למה להתסיס עוד? 

זה כמו הפעולה של המר בחור מהמחאה שזרק שטרות לחרדים כדי להשיג סרטון שלהם קופצים על כסף (בואו נחשוב מתי טענו את זה בעבר?), או כל אומן שמתלהב מזה שהקהל שלו הוא נטול צ'חצ'חים.

אז אל תצביע לו.

ספציפית לגבי הזוג אין לי שום בעיה עם הציוץ שלו. מי שמכנים אותי אנרכיסט ומפיץ מחלות ואת חבריי שמסכנים את חייהם שמסרבים להמשיך להתנדב הם מכנים פוגעים בביטחון המדינה (מילה מכובסת לבוגדים) הם שרצים.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

ליברמן גם לא כוס התה שלי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם מבינים למה ביביסטים מתקבעים עוד ועוד בעמדה שלהם?

זאת כת, ולכן זה לא משנה מה יצייצו.

אזכיר שליברמן הפך לחלק מגוש השמאל ברגע שהוא לא הסכים עם ביבי

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב כת, למה לעשות להם את החיים קלים?

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

מה זה קלים. זה שטויות. כת זה כת. ימצאו על מה גם בלי הציוץ של ליברמן.

הקטע זה שגם ימין שלא מאוהב בביבי יכול להתקבע על "רק ביבי", כמו שאיש שמאל מתון יכול ללכת לשמאל יותר קיצוני אם יראה אנשי ימין מצייצים שטויות (וזה קורה כל שעתיים בערך).

אם אתה רוצה למשוך אנשים לצד השני זאת כנראה לא הדרך.

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה צודק בכל מילה, 

אני מניח שליברמן עושה שיקול פוליטי ולא ענייני וחושב שזה יביא לו עוד קולות /תדמית המוביל מחאה או כאלה,   

אולי אני מתעקש להיות תמים אבל באמת זה לא הדרך,  במיוחד אם אתה צודק,  מעבר לדברי ליברמן, אז באמת הרבה אנשים (משני הצדדים) מדברים על הצד השני ביהירות לא נתפסת בעיני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז למה לתת לגיטימציה להסתה של הכת? 

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

באיזשהו שלב נשבר הבולבול מזה שיש מחויבות ל-PC והתחשבות רק מצד אחד. צריך להתחשב ברגשות המיעוט הדתי, על חשבון הרוב החילוני. צריך להתחשב בביביסטים המסכנים, אבל להם מותר לצרוח בוגדים וסמולנים. לעם נשבר מזה, ולראיה ההפגנות.

לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

הקטע זה שגם ימין שלא מאוהב בביבי יכול להתקבע על "רק ביבי", כמו שאיש שמאל מתון יכול ללכת לשמאל יותר קיצוני אם יראה אנשי ימין מצייצים שטויות (וזה קורה כל שעתיים בערך).

אם אתה רוצה למשוך אנשים לצד השני זאת כנראה לא הדרך.

זה סצנריו שלא קיים. איש שמאל מתון לא הלך לשמאל קיצוני, ולראיה ההיעלמות המעשית של מרץ, ושל העבודה ברגע שלקחה יותר מדי שמאלה. כל השמאל המתון הלך לימין מרכז ולא, הגוש שנגד ביבי כרגע לא שמאל, כמה שהוא לא יתאמץ לצייר אותו ככזה. 

• אהבתי 6

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קשור ללהיות pc או לרגשות, זה אסטרטגיה. אחרי זה משתמשים במילים שלו נגדו ונגד הציבור שמתנגד לביביזם. זה לא שליברמן הוא כמוני או כמוך שיכולים לרדת על ביבי חופשי באינטרנט ואין לזה השלכות.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אתה כל הזמן עוסק בוואטאבאוטיזם ואח"כ בוכה שמתייחסים אלייך כטמבל. אתה עוד לא הצלחת להבין למה?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, arturkopit כתב:

אתה כל הזמן עוסק בוואטאבאוטיזם ואח"כ בוכה שמתייחסים אלייך כטמבל. אתה עוד לא הצלחת להבין למה?

עוד לא סיימת עם ההתקף זעם?

רוצה ארטיק?

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...