Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה מתחילת ההפגנות המספר בצומת נהלל התקרב ל 1000 איש. למעט תושבי נהלל, די קשה להגיע למקום- כך שזו נוכחות מרשימה ביותר.

יהיה מעניין לשמוע כמה היו בחיפה, אני כבר לא מנסה להגיע לשם כי העיר פשוט נסתמת

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, Giant_TA כתב:

....המצב כאן יהיה הרבה יותר גרוע מרוסיה אם ההפיכה תעבור,

למה אם ?   מי יכול לעצור אותה. יש לו רוב בהצבעות, הפגנות של "אנארכיסטים" מתדלקות את האהבה שלו לסכסך,להפריד,למשול.

המשפחה והחברים שלי פשוט החליפו יעדים. יותר תאיילנד,מלדיבים,דובאי… זה הכול. נהדר, החיים יפים, המים נורא נעימים לחשה לעצמה הצפרדע בסיר.

שום דבר לא קרס....למה להיות פסימי. תן למהפיכה כמה ימים של חסד.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

גלנט מצהיר שהוא רוצה יעצרו את החקיקה עד אחרי יום העצמאות.

מישהו יכול להסביר לי למה הוא דחה את ההצרה מחמישי ועושה זאת עכשיו?האם זה בגלל הפחד מהנאשם או שהוא כבר רואה את סוף הקריירה הפוליטית שלו?

התגובות של השופרות בטוויטר מצחיקות

פורסם

הופה! מסתבר שיש לפחות בן אדם וחצי עם סמי עמוד שדרה בליכוד. מאוד מפתיע.

לא ציפיתי לכזו אמירה מהצד שלו. החצי בן אדם זה אדלשטיין, למה חצי? כי הוא עשה את זה בסלון של איזה בית והיו צריכים להקליט\לצלם אותו בסתר.

יש מצב שהכל זה טריק כדי להרגיע את המחאה. מצד שני זה עולה להצבעה עוד יומיים..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

מכיוון שזה לא בכותרות יהיה טוב אם תחלוק למה אתה מתכוון

ועכשיו שגלנט שבר שורות, יהיה הרבה יותר קל לאחרים. חיים ביבס ממרכז הליכוד כבר הצטרף לקריאה של גלנט.

היכונו לתחילת קרבות הירושה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם
לפני 4 דקות, arturkopit כתב:

גלנט מצהיר .....מישהו יכול להסביר לי למה הוא עושה זאת עכשיו?האם זה בגלל הפחד מהנאשם או שהוא כבר רואה את סוף הקריירה הפוליטית שלו?

זה דיי ברור. 

מלאך החבלה פוגע בצורה שיטתית בכל מי שעלול לסכן את בטחונו הפוליטי.

תראה מה קרה למי שניסה להרים את הראש בסביבתו. 

מי שנשאר הם צרחנים וצרחניות.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

כל הכבוד לגלנט.

גם אם יעצרו את החקיקה, אני מקווה שהמחאה לא תיפסק.

גם בלי החקיקה, האם חוק המתנות ( שוחד) נראה למישהו תקין? מה יהיה עם הגיוס והחוסר תרומה הכלכלית של החרדים? איך אפשר לסחוב את המדינה ככה? לא יודע איך אפשר לפתור את זה מהאופוזיציה..

מקווה מאוד שהמפגינים רואים את התמונה הגדולה ולא את השיט הנוכחי שהולך עכשיו.

פורסם
לפני 9 דקות, Pika007 כתב:

מכיוון שזה לא בכותרות יהיה טוב אם תחלוק למה אתה מתכוון

אתה מתכוון אליי?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

חיים ביבס ממרכז הליכוד כבר הצטרף לקריאה של גלנט.

זכרתי משום מה גם מהעבר שביבס לא היה שפוט של ביבי, ובאמת תהיתי לאן נעלם. 

מקווה שהליכוד מתפרק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, MZN כתב:

כל הכבוד לגלנט.

גם אם יעצרו את החקיקה, אני מקווה שהמחאה לא תיפסק.

גם בלי החקיקה, האם חוק המתנות ( שוחד) נראה למישהו תקין? מה יהיה עם הגיוס והחוסר תרומה הכלכלית של החרדים? איך אפשר לסחוב את המדינה ככה? לא יודע איך אפשר לפתור את זה מהאופוזיציה..

מקווה מאוד שהמפגינים רואים את התמונה הגדולה ולא את השיט הנוכחי שהולך עכשיו.

עידן עמדי אמר יפה, אין בושה בפשרה בין אחים.

יש רצון בעם לרפורמה, כולל באופוזיציה (גדעון סער, לפיד, ליברמן). 

לעשות את זה כמו שעושים עכשיו - רע.

התגובה של ראשי המחאה ("לא נעצור את המחאה עד גניזה מוחלטת") גם רע. אי אפשר להמשיך עם המחאה עד פירוק מוחלט של המדינה.

גלנט עשה פה מעשה מטורף, הוא לבד בלי תמיכה וזה יפגע בו בצורה קשה בליכוד בפריימריז הבאים, אם ביבי לא יעצור את החקיקה הדרך למלחמת אזרחים פה באמת קרובה. השאלה אם ראשי המחאה באמת רוצים את זה, כי לצייץ "עד הסוףףף" בטוויטר זה מאוד שונה מלהיות באמצע קרב סכינים ברחובות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

אל תדאג אם יעשו את הדבר הנכון ויעיבירו רפורמה בהסכמה רחבה אז אף אזרח לא יצא להפגנות, "ראשי ההפגנות" לא יכולים להפגין לבד.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

גלנט עשה פה מעשה מטורף

מסכים, לא מובין מאליו. סתם תהיה - חושב שהוא עשה את זה כי הוא שר הביטחון וכתוצאה מכך הרמטכל וראשי מערכת הביטחון הפצירו בו לעשות את זה?

הרי גם דיכטר איש שירות הביטחון לשעבר, הוא לא כינס מסיבת עיתונאים כזו.

אם הוא היה היום סתם חכ, היה מצביע בעד?

לגבי פשרה, איך עושים מומ עם אפס כח? בלי המחאות, לאופוזיציה יש בידיוק 0 קלפים למשא ומתן.

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם

גלנט לא עשה שום מעשה מטורף- הוא רחוק מלהיות טיפש.

זה מתואם 100% עם אדלשטיין וביטן, דמויות בולטות מאוד בליכוד, שמהר מאוד הצטרפו בהודעות תמיכה.

כנראה שהדבר הזה כבר מתבשל זמן מה ופשוט היה צריך לסכם מי "ראש המהלך". נותר לראות את התגובות של מחנה המטורללים בתוך הליכוד (דיסטל ושות'), ונדע לאן הסיפור הזה הולך.

אפשרי שלגנץ יהיו חברים חדשים בקרוב.

• רעיון טוב! 3
  • תוכן חדש...