Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רק שלרוסיה יש המון משאבים, והיסטוריה ארוכה של חיכוכים עם המערב. ולישראל יש... פוספסטים וקצת גז, והיסטוריה ארוכה של תמיכה של ארהב.

ככה שאם במקרה של רוסיה, התיאוריה עוד מחזיקה מים, במקרה של ישראל...

פפפפפפ יאירי שיתף סרטון של איזה רפובליקני מדבר על זה שהדמוקרטים תומכים בעירעור שלטונו של ביבי, ע"י הזרמת כספים..... 38 אלף דולר שהלכו ל "תנועה לאיכות השלטון"

38 אלף דולר!!!!

אם מה שמערער את שלטונו של ביבי זה סכום כסף שבקושי קונה רכב חדש....

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

ככה נראת מחאה בצרפת, המדינה שהמציאה את הדמקורטיה (טעיתי, היא לא).
ככה נראה הרחוב אחרי מהומות של יום חמישי (לפי הכתבה זו תמונה מפריז)
צרפת פריז מחאה זבל רפורמה פנסיה

מישהו דובר צרפתית בקהל ויכול לבדוק אם מקרון קרא למפגינים אנרכיסטים במקרה?
המפגינים שלנו חננות עם חלב על השפתיים. נראה לי שהם יכולים לשאוב השראה מהצרפתים.

זו המחאה על העלאת גיל הפרישה כן? מ-62 ל-64!

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 47 דקות, farkash7 כתב:

צודק. טעות ענקית.

כולם צודקים.  😁

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

לא אתפלא כמה אנשים שאומרים עכשיו שעשו טעות עדיין יצביעו לבלוף הזה.

יש לך בפורום אדם אחד שהוא הדוגמא המושלמת לכך, מבלבל את המח על "ימין מלא על מלא שחור על גבי לבן" ומתלונן עלהיים אבל כאשר יגיע הזמן הוא ירוץ לקלפי להצביע שוב לכשלונות האלו.

למה זה קורה?

שנאה עצמית.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

תסתכלו על רוסיה למשל המצב שלהם בקנטים במדינה בעשירה ביורת בעולם במשאבים חצי מהציבור חיי בבקתות עץ ללא חיבור לתשתיות כמו ביוב וגז, אבל עדיין 70% מהם תומכים בממשל ומאשים את המערב בבעיות שלהם.

יש לך איזה קטע מסכן, כול הזמן לחיות סביב רוסיה ואובססיביות להגביל כול דבר ל״רוסיה״. שזה מצחיק כשהצד השני שאתה מנציח(אוקראינה) במצב פי 1000 יותר מחורבן כי הם בעצם רוסים רק ללא משאבים(כרגע מקבלים אותם מהמערב, מה שיכול לצייר תמונה טובה יותר מהמצב האמיתי שלהם). 

כבר הוכחת בשרשור המקביל שאין לך שמץ של מושג לגבי רוסיה והחיים ברוסיה(האמת שגם אוקראינה), אבל אתה ממשיך לשלוף ממים מגוגל כדי לבדר את החבורה שמצדדת בך. 

ההפיכה כאן זה סרט אחר לגמרי, והדבר היחיד שאולי אפשר להקביל זה ״ביביזם״ ל״פוטיניזם״.

בכל מקרה, סתם שאלה לגבי מבזק שקראתי עכשיו בחדשות. וממש לא קשור להזיות של יאיר, כי חוץ מכוח שאפשר להפעיל וגורם סכסוך במזרח התיכון שמתדלק את האינטרסים, אין לנו שום משמעות בעיני האמריקאים:

״המיליציות הפרו-איראניות תקפו בסיס של ארה"ב ליד שדה הגז "קוניקו" הסמוך לאזור, ואת שדה הנפט אל-עומאר שנמצא תחת שליטה אמריקנית.״

למה זה תקין שמדינה יושבת עם כוח צבאי ושולטת על שדות גז באזור שלא שייך לה? 

ולסיכום, לצערי המצב כאן יהיה הרבה יותר גרוע מרוסיה אם ההפיכה תעבור, כי לרוסיה יש הרבה משאבי טבע כדי לפצות על שיטת ממשל כושלת. 

וגבריק כפרה שחרר, מאז שהכול התחיל המשפחה והחברים שלי פשוט החליפו יעדים. יותר תאיילנד,מלדיבים,דובאי… זה הכול.

שום דבר לא קרס בדיוק כמו שאירופה לא קפאה. קצת יותר מציאות, קצת פחות טלגרם וחדשות, יעשה לך רק טוב יותר. דואג לך - באמת!)

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 57 דקות, Giant_TA כתב:

ההפיכה כאן זה סרט אחר לגמרי, והדבר היחיד שאולי אפשר להקביל זה ״ביביזם״ ל״פוטיניזם״.

אל תדאג, מתקדמים בקצב יפה. ביבי מנסה לדחוף את האנשים שלו למקומות החשובים. לא יגנבו בארץ באותה צורה כי סדר הגודל שונה, אבל גם עכשיו גונבים.

בדרך בדרך, הכול בדרך. אל תדאג.

לפני 59 דקות, Giant_TA כתב:

וממש לא קשור להזיות של יאיר

עוד שבועיים מתייחסים לזה כמובן מאליו שארהב מתערבת פה דרך וואטאבר, למרות שבתכלס, כמו עם אוקראינה, ביידן פשוט יכול להרים את הטלפון לביבי ולהגיד לו "אם אתה לא מבטל את כול השיט הזה - תגיד שלום לסיוע שלנו. אם זה לא משתנה בשבועיים הקרובים אנחנו מוציעים הודעה רשמית". וביבי יתקפל, כי בלי ארהב אנחנו לא נשרוד.

לפני כשעה, Giant_TA כתב:

״המיליציות הפרו-איראניות תקפו בסיס של ארה"ב ליד שדה הגז "קוניקו" הסמוך לאזור, ואת שדה הנפט אל-עומאר שנמצא תחת שליטה אמריקנית.״

למה זה תקין שמדינה יושבת עם כוח צבאי ושולטת על שדות גז באזור שלא שייך לה? 

סה לה וי. אבל שוב, השליטה של ארהב בנו שונה. ובטח שלא מסתכמת ב 38 אלף דולר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

עוד שבועיים מתייחסים לזה כמובן מאליו שארהב מתערבת פה דרך וואטאבר, למרות שבתכלס, כמו עם אוקראינה, ביידן פשוט יכול להרים את הטלפון לביבי ולהגיד לו "אם אתה לא מבטל את כול השיט הזה - תגיד שלום לסיוע שלנו. אם זה לא משתנה בשבועיים הקרובים אנחנו מוציעים הודעה רשמית". וביבי יתקפל, כי בלי ארהב אנחנו לא נשרוד.

לא נראה לי. אחרי הסיפור של יום חמישי ברור לי לגמרי שביבי או נסחט, אם לא מאופס, וקרוב לודאי שניהם. השאלה היא האם האיום על מדינת ישראל יטה אותו מול האיום האישי. להערכתי לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

מה שמפחיד, זה שבממשלה הזו יש הרבה גורמים שבטוחים שהמעצמה היהודית צריכה לשים את ארה״ב במקום… 

פורסם

טוב, אחרי שאמרתי פה עשרות פעמים כמה אני שונא שמביאים סרטונים ומתלוננים על דיבור לא יפה, או קללות וכמובן צביעות.

אני מביא סרטון בעצמי. פשוט הגועל נפש כל כך גדול ולא מדובר בארחי פרחי, אלא בנבחרי ציבור וגם שר בכיר.

לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם טיבי או עודה או עבאס, היו מברכים "פסח שמח" ומנגבים עם פיתה..

ו

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מעניין מה השותפים הטבעיים יאמרו לו על זה:

https://mobile.mako.co.il/news-politics/2023_q1/Article-6cffaa9ca091781027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

טוב נו, זה המלך. זה לא איזה שמאלני. מותר לו. 

יש לי רעיון לחוק - חוקי הכשרות אינם חלים על נתניהו ומשפחתו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 37 דקות, sperial כתב:

לגמרי שביבי או נסחט, אם לא מאופס, וקרוב לודאי שניהם

תקרא או תשמע את מה שאומר הבן שלו. זה מסביר המון. וגם בלי זה אני בספק אם ביבי שולט יותר במה שקורה. שזה די עצוב, כי אני עדיין גם חושב שבלי ביבי כל העבדים נוטשים את הליכוד, ולוין או כל אחד אחר שם בחיים לא יביאו 30 מנדטים.

לפני 2 דקות, asix כתב:

מעניין מה השותפים הטבעיים יאמרו לו על זה:

מקווה שמישהו במטבח השתין להם ברוטב או משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

מקווה שמישהו במטבח השתין להם ברוטב או משהו.

הנה שוב ההסתה של ה0מאל

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...