Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אגב גם על סעודיה ביביסטים והמלך שלהם משקרים. המומ בין סעודיה ואיראן התחיל כשביבי היה ראש הממשלה. אפשר לנתח עד מחר למה זה קרה, אבל גם זה במשמרת שלו.

חוץ מזה אף אחד לא מונע מסעודים לקיים יחסים דיפלומטיים גם עם איראן וגם עם ישראל.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7480

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5080

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 שעות, oryo כתב:

כמה משעשע/טראגי ששר בממשלה מפטר עובד ציבור בצורה קפריזית, משקר על זה בתקשורת, ואז הבעיה היא שהמפכ״ל לא התפטר יחד איתו ולא חלילה הדברים האחרים שהוזכרו.

"הודעה משמעותית" של המפכ"ל היום בשמונה... 

🍿

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, arturkopit כתב:

ההשלכה שעשית פה היא פאתטית.

יפה שהוא הקדיש את חייו, אבל בו זמנית הוא גם עבריין שגנב שטח משכניו.

האפס שמהלל נאשם ב3 תיקים, מתחבק עם תומך טרור מורשע ונותן יד בהרס המדינה.

האם גלנט הורשע במשהו או אפילו הוגש נגדו כתב אישום?

רצוי לקרוא קצת יותר על הפרשה לפני שפולטים שטויות. 

יצא לי לפגוש את גלנט מספר פעמים כשהוא היה אלוף הפיקוד. מעדיף הרבה אפסים כמוהו, שמעדו/חטאו פעם אחת, על פני "לא אפסים" כמוך.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

רצוי לקרוא קצת יותר על הפרשה לפני שפולטים שטויות. 

יצא לי לפגוש את גלנט מספר פעמים כשהוא היה אלוף הפיקוד. מעדיף הרבה אפסים כמוהו, שמעדו/חטאו פעם אחת, על פני "לא אפסים" כמוך.

כן, כאדי שתעשה את זה כיוון שאתה יוצא פקק שוב ושוב.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001274210

אתה גם מעדיף תומכי טרור בן גביר, עבריינים כמו דרעי, נאשמים בפלילים כמו בן גביר. אז נחש מה?אני שמח שאתה לא מעדיף אותי.

אהבתי שהתעלמת מקטע עם הגינוי לחווארה. כמו ביביסט ממוצע בורח כאשר מתקילים אותו עם עובדות.

פורסם

מה הקשר בין הכתבה שצירפת לשאלה שלי?

תרחיב קצת את האופקים שלך מעבר לכתבות בעיתון ותקרא את פסקי הדין בעניינו, כולל את ההחלטה של בג"צ בדבר העתירה שהוגשה נגדו כשרצו למנות אותו לשר הבינוי.

ואתה גינית את רצח 2 הבחורים שקדם להצתות בחווארה?

או את כל אחד מהפיגועים ביהודה ושומרון?

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

מהו, האו״ם, שאתה צריך ממנו גינוי?!

כאילו, מה אתה אומר, שהוא בעד?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

מה הקשר בין הכתבה שצירפת לשאלה שלי?

תרחיב קצת את האופקים שלך מעבר לכתבות בעיתון ותקרא את פסקי הדין בעניינו, כולל את ההחלטה של בג"צ בדבר העתירה שהוגשה נגדו כשרצו למנות אותו לשר הבינוי.

או את כל אחד מהפיגועים ביהודה ושומרון?

התשובה בכתבה.

החלק השני של ההודעה-וואטאבאוטיזם.

יש לך בעיה לענות עניינית או שאמת ועובודת זה משהו קשה מדי לביביסט?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

מחשבות של שבת בבוקר:

1. השתיקה של אנשי ימין (ח"כים וצייצנים) לגבי ההישארות של ביבי ברומא בזמן פיגוע מביכה.

זה מה שמפריע לך? מה הוא היה עושה כאן, שלא עשו בלעדיו? לי יותר מפריע שזוג מלכותי טס לחגוג יום נישואין ברומא על חשבון הציבור והשכיר לצורך 60 חדרים בעלות 750000$.

3. לא ראיתי גינוי של מנסור עבאס או רע"מ לפיגוע בדיזינגוף, מישהו יכול למצוא לי לפני שאני מצביע למפלגה שיושבת איתם בקואליציה? עדיף בערבית.

גינוי של ש"ס ויהדות התורה ראית? או גינוי של שר הפיתות וסמוטריצ' לרצח ופוגרום בחווראה?

4. כולם בהלם מהפיגוע בתל אביב, סלבס מעלים פוסטים, אבל תינוקת שנרצחת בשומרון - צרצרים. (קרובת משפחה של חבר פורום - לינק)

מי אלה "כולם"? אולי בסביבה שלך. אני תל אביבי ולא שמעתי כבר למחרת שום דבר. אפילו מאשתי שעבדה הרבה שנים בדיוק באותו מקום. היום נפגשתי עם חברים, אף מילה. תל אביב ידעה פיגועים עם אשרות הרוגים ומאות פצועים, אז אם אתה רוצה לעשות "תחרות" דבילית עם השטחים תעמוד בתור.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

מזל שיש אותך, טוקבקיסט אנונימי, שתקרא אפס למישהו שהקדיש את רוב חייו לשירות ולהגנה על המדינה.

אני רק אצטט לימור לבנת (מי היה מאמין שאי פעם אעשה את זה) אצל אייל ברקוביץ ואופירה אסייג: "ישנם בליכוד אנשים שהיו לוחמים נועזים והיום הם פחדנים פוליטיים". אתה יודע מי זאת? היית ממנהיגים באגף הימני של ליכוד. היא הזכירה גם שם של גלנט.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

והנה עוד זווית של ההפגנה הלא אלימה של בבוני השמאל (אין פשוט דרך אחרת לתאר את ההתנהגות). 

אלוהים ישמור? אנסו את שרה'לה. באה לעשות פן וגוונים ביום ההפגנות (למה שהרבה נשים ולא דווקא מאלפיון העליון מזמינים ספר הביתה)  ועשו לה לינץ' למרות נוכחות של יחידת אבטחה ומאות שוטרים 😄

• אהבתי 1
פורסם

היי, לפחות יש לנו מפכ״ל עם עמוד שדרה. לפעמים מפתיע לשמוע מישהו כל כך בכיר (ובתפקיד) אומר ״טעיתי״. 

מסכן בנגביר, הוא פשוט לא בנוי לסיפור הזה של שר בכיר בממשלה..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לא הצלחתי להגיע להפגנה בחיפה. כל האיזור סתום לחלוטין והדרך לעיר עצמה עמוסה.

חזרתי הביתה ואני מבין שלפי ההערכות ההפגנה שם השבוע התנפחה למספר כמעט כפול משבוע שעבר.

אם האפסים שמנסים לדחוף את הפיכת ישראל לדיקטטורה קיוו שהבלון הזה יאבד אוויר, well.....

פורסם

מה אומרים, עכשיו אחרי שברור למי המפכ״ל יקשיב בהתנגשות חוקתית, וכנראה עוד הרבה מפקדים בכירים בשאר זרועות הביטחון אם להאמין לכל המכתבים האלה, כבר ברור לאיפה הרוח נושבת?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

https://fb.watch/jb9T94E2ab/?mibextid=2Rb1fB
image.jpeg.964be37e2add7b959c385693aaa55473.jpeg

מצביעים יקרים.. תארו לעצמכם בית דין גבוהה לצדק, אשר במשך 30 השנים האחרונות..
פוסק וקובע לכם כיצד תנוהל המדינה..  עם 14 שופטים שחורים רבנים וחרדים.
ואולי שופט 1 ליברלי.. יחסית.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז שר הטיקטוק, או שזה בעצם שר הפיתות במקום לדאוג לביטחון בדרום כמו שהוא הבטיח הוא שולח אנשים בשביל לאיים על עיתונאי.

העיקר בן גביר סירב להגיע לאזור הפיגוע בתל אביב.

פורסם
לפני 16 דקות, Gosser1860 כתב:

לפעמים מפתיע לשמוע מישהו כל כך בכיר (ובתפקיד) אומר ״טעיתי״. 

שילמד מאיתנו. ראית פעם מישהו פה מוציא את המילה הזו?

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...